Østerbro skandinavisk-dagligstue
Gem30Stil et spørgsmål1Udskriv

Østerbro

Line Thit Klein
URL
http://stinelangvad.dk/

Dette billede har et spørgsmål

theagintberg skrev:
Daybed/bænk - Hej Stine, denne fine bænk/daybed på billedet, ved du, hvor den er fra? Træet kvalitet? På forhånd tak :))
    1 kommentar
Tak, fordi du indberettede denne kommentar. Fortryd
PRO
Stine Langvad

hej theagintberg,

bænken er tegnet af mig og udført af snedker michael sørensen i massiv eg.

Gem    

Hvad Houzz' bidragere siger:

Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Daybed - et fantastisk multifunktionelt møbel
Daybeds er ikke kun egnet som et ekstra møbel, der kun bliver brugt til gæster eller en sjælden afslappende stund i hyggehjørnet. De kan også sagtens anvendes som en sofa i et hjem med begrænset plads. Her er der bare tilføjet nogle puder, og så er den daybed ellers transformeret om til en sofa. Ikke nok med at den fylder mindre end de fleste sofaer, det lette udtryk er med til at skabe en illusion af mere plads og luft i rummet.
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Trendmøbler: Derfor skal du have en daybed
En daybed kan byde på mere end bare at være en ekstraplads til gæster, eller et sted at slappe af. De er også gode som sofaer i mindre hjem, fordi de ofte er mindre. Her har man bare lagt nogle puder på, så blev briksen forvandlet til en sofa.
Kasper Iversen føjede dette til Overblik! De 7 mest populære artikler om nye nordiske trends
Trendmøbler – Derfor skal du have en daybedPludselig er daybeden overalt, i alle mulige udformninger og prisklasser. Men vi har jo allerede både seng og sofa, så hvorfor har man brug for en slags dag-seng i hjemmet? Jo, ganske enkelt fordi daybeden kan noget, som hverken sengen eller sofaen kan…LÆS HELE FORKLARINGEN HER!

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz