Custom made bench and dining table skandinavisk-alrum
Gem70Stil et spørgsmålUdskriv

Custom made bench and dining table

The bench is made of ash veneer and the dining table, which is designed especially for this room, is made of ashwood with a bright linoleum.
URL
www.nicolajbo.dk
Relaterede billedemner

Hvad Houzz' bidragere siger:

Henriette Kirkegaard føjede dette til Gem det væk! 5 møbler rummer alt det, du ikke gider at se på
3. Kaffekrog eller sysselhjørne? Lad i det hele taget siddepladserne i hjemmet bestå af bænke med opbevaringsplads. Gem for eksempel legetøj og puder af vejen med et snuptag. Og det er lige så nemt at finde frem igen!
Benedikte Lundberg føjede dette til Løb om hjørner med indretningen – Udnyt de svære vinkler og kanter
Her har man ligeledes valgt en specialbygget løsning med en træbænk, der følger det krummede hjørne, som ellers ville have været svært at udnytte. På den måde får man en lille ekstra loungehjørne i stuen, hvor man også kan nyde morgenkaffen og avisen – og læg mærke til, hvordan bænkens lyse træ matcher og integreres naturligt i rummet.
Kasper Iversen føjede dette til Sådan kan en møbelsnedker skræddersy unikke løsninger til hjemmet
Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre, siger møbelsnedkeren, som blandt andet har konstrueret en trappe bygget af opbevaringskasser til legetøj. “En overgang lavede jeg også en del walk-in-closets. Første gang vidste jeg faktisk ikke, hvad det betød, men det fik jeg lært!” fortæller Jacob Winther.
Christian Harpøth føjede dette til Tips til børnefamilier: Indret pænt og praktisk på samme tid
Måske kommer du til at tænke på nogle af de borde, der var på din folkeskole eller på andre offentlige institutioner, når du hører ordet “linoleumsbordplade,” men det er der ingen grund til.“Der er rigtig mange mærker, der laver flotte og godt designede linoleuomsborde i dag. Et godt tip er ikke at vælge en meleret bordplade, for så får det nemlig ikke institutionslooket,” siger hun.

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

Anne-Mette Fiil Boligindretning føjede dette til amfiil's idéer
slagbænk i vinkel. bemærk skråning til ben plads

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz