A light scandinavian kitchen space: Peplinge Dosseringen

The kitchen is made in a light apartment with a view to the lakes in Copenhagen. In order to give a lighter impression, three colored niches have been added to the kitchen wall.

—  Houzz

Andre billeder i Peplinge Dosseringen

Folk, der kunne lide dette billede, kunne også lide

Relaterede billeder

Dette billede har ingen spørgsmål
Har du et spørgsmål til dette billede? Spørg andre Houzz-brugere
Dette billede blev tilføjet til 26 idébøger, inklusiv
Tilføjet til office

ikea boxes and some absent--paint--more interest

Relaterede billedemner
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.