Skandinavisk Køkken skandinavisk-koekken
Gem119Stil et spørgsmål1Udskriv

Skandinavisk Køkken

URL
http://www.kvik.dk/

Dette billede har et spørgsmål

Brian Liebeck skrev:
Ponte! - Hvor finder vi det viste køkken? Hos KVIK ELLER? Håber at hører fra jer
    Kommentar

Hvad Houzz' bidragere siger:

Bettina Holst føjede dette til Tendens: Mørke køkkener hitter - er det hvide køkken stadig relevant?
Grå nuancerKøkkenet her er holdt i gråt med en mørkere, grå nuance på endevæggen, hvilket hjælper med at samle hele udtrykket i rummet. Gulvet er råt og naturligt, hvilket spiller utrolig godt sammen med hele stemningen. I et lettere industrielt udtryk som dette, fungerer det rigtig godt at bløde stolene op med hyggelige skind, hvilket man også har valgt at gøre på netop dette billede fra Kvik Denmark. Et spisebord med en hvid bordplade sørger for, at helhedsindtrykket ikke bliver for mørkt.Læs også artiklen: Denne farve er absolut ikke en grå-mus!
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Tendens: Sådan indretter du med et mørkt touch
Hvis du har mod på flere overflader i mørke nuancer, kan du gå efter en lignende stemning som køkkenet her fra Kvik Denmark. Husk gerne at indrette dig med forskellige nuancer og materialer, som vi nævnte i et tidligere afsnit. På denne måde virker rummet mere indbydende og knap så lukket og tungt.Læs også artiklen: Mørke køkkener hitter - er det hvide køkken stadig relevant?
Dorothea Gundtoft føjede dette til Køkken: Landkøkkenet hitter i de danske hjem
Bylivet og landet Den kendte, danske køkkenleverandører Kvik Denmark har leveret dansk design til lave priser i mere end 30 år. ‘’Vi revolutionerede køkkensektoren med innovativ design, hurtig levering og overraskende lave priser. Konceptet er stadig det samme den dag i dag, og vi fortsætter med at udvikle os. Vi synes, at alle har ret til et fedt køkken.’’Hvis du er den romantiske type og ønsker et landkøkken, som emmer af hygge, men derimod ikke kan lide følelsen af vintage, er serien Ponte fra Kvik muligvis noget for dig. Stilen består af en integration mellem bylivet og det landlige look, som stadig passer perfekt ind i et moderne, skandinavisk hjem - her med den smukke ‘In Between’ stol fra den danske designvirksomhed &Tradition. Dine gæster vil føle sig velkommen i dette rolige køkken, som emmer af elegance takket være den smukke, blålige tone og de rå trægulve.
Amanda Strömberg føjede dette til Eksperternes bedste råd: Køkkenopbevaring på stramt budget
Læs også: Sådan styrer du uden om de klassiske køkkenfejl

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

Natascha de Medici føjede dette til Nataschas idéer
Hvis du har mod på flere overflader i mørke nuancer, kan du gå efter en lignende stemning som køkkenet her fra Kvik Denmark. Husk gerne at indrette dig med forskellige nuancer og materialer
Augusta Sofie Lund Lau føjede dette til Augusta Sofies idéer
Væg ved radiator med skab over - gulvvarme i stedet
Салон кухни "Сальвадор" føjede dette til Кухни
Цвет кухни и стены

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz