Houzz Tours Malene Marie Møller - Boligcious skandinavisk-dagligstue
Gem805Stil et spørgsmålUdskriv

Houzz Tours Malene Marie Møller - Boligcious

Mia Mortensen © Houzz 2016
URL
http://www.miamortensen.dk/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Kasper Iversen føjede dette til Nye nordiske farvetrends: Sådan skal boligen se ud i 2017
På møbelfronten er der også nye tendenser på vej. Nu går vi fra at have ben på vores sofaer til de mere store, fede og tykke former. Og så lader vi os inspirere af en af 1900-tallets mest betydningsfulde kunstskoler, som tyske Bauhaus, der tager udgangspunkt i moderne kunst og arkitektur. “ Kunsten og dens former bliver budt indenfor – især i vores interiør,” tilføjer Rikke Skytte.
Sanne Kragelund føjede dette til Houzz Tour: Malene fra Boligcious bor nordisk og vildt personligt
For Malene er det vigtigt, at stilen i familiehjemmet er personlig, og så skal der være masser af oplevelser. “Her skal bare være en Malene-stil, for man skal ikke være i tvivl om, at det er mig, der bor her,” siger Malene, der bor med sine to børn på 14 og 6 år. Den såkaldte Malene-stil er sikker trods de nyeste tendenser. Derfor har møblementet også stået på samme måde i det charmerende byhus, siden familien flyttede ind for tolv år siden. Der emmer stadig af stilsikre valg, et gennemført farve- og materialespil og personlige elementer.
Benedikte Lundberg føjede dette til Nytårsforsæt: 15 danske stuer inspirerer til et rydeligt 2017
Lidt kulørHvis rammerne i stuen er holdt enkle, kan man sagtens eksperimentere med vovede farvevalg til møbler og øvrigt interiør. I denne stue har man skabt en base med hvidmalede gulve og vægge samt en endevæg i mat grå. Den kongeblå veloursofa og det spraglede ryatæppe under sofabordet sørger for, at stuen ikke fremstår kedelig, mens det heller ikke mætter rummet for meget.
Maja Mortensen føjede dette til Ekspertens tips: Sådan maler du dit hjem som de professionelle
7. Dæk af!Maling er vandig og kan – hvis det gøres med det samme –forholdsvist nemt tørres af gulvet med en våd klud. Når først det er tørt, er det noget mere besværligt at slippe af med. Derfor anbefaler Susanne Gadeberg, at du dækker gulv og møbler forsvarligt af med plastik. På den måde slipper du for en masse slid.Hvis uheldet er ude, findes der produkter, der opløser malingen, men det kræver hårdt arbejde. Derfor hellere dæk godt af, og flyt de ting, der kan flyttes.Se også: Kig op… 16 smukke grunde til at male dine lofter
Antonia af Petersens føjede dette til Få en splinterny stue for under 5.000 kroner
Kig ned på gulvet…Hvis du foretrækker at holde rummet hvidt og enkelt, kan du også give gulvet et skud farve med et flot tæppe, der virkelig trækker blikke. Opsnus et klassisk, vævet eksemplar som det på billedet, eller bestil et heldækkende gulvtæppe med tilpassede mål, hvis du vil have det til at passe perfekt under din sofagruppe.Priseksempel: Farverige vintagetæpper i Boucherouite-stil fra Marokko kan koste alt fra et par tusind til over titusind kroner, men man kan helt klart gøre gode fund. Det bedste er selvfølgelig, hvis du selv har mulighed for at prutte prisen ned på et nordafrikansk gademarked.
Benedikte Lundberg føjede dette til Dit dilemma: Hjælp – hvordan får vi hyggen ind i stuen?
Spice sofaområdet opI forhold til det drilske sofaområde er det vigtigt for Mette, at der er god siddeplads til alle fem af familiens medlemmer. De er dog i tvivl om, hvilken form for siddemøbel de skal købe. Om de skal få sig en klassisk sofa, et par lænestole eller noget helt tredje.“Jeg vil foreslå, at sofaen udskiftes. Hjørnesofaens form er ikke optimal i denne stue, da den virker for lille. Udskift den med en modulsofa med et eller to loungemoduler i enderne og helst uden armlæn på den del, der går ud i rummet. Dette giver et åbent og let look. Der findes efterhånden rigtig mange flotte kvalitetssofaer, der kan fås til fornuftige priser,” fortæller Camilla Graae. Hun understreger desuden, at hvis Mette anskaffer sig en chaiselong-sofa vil modulet, der stikker ud i højre side af sofaen, fungere som en naturlig rumdeler, der kan gøre området mere isoleret fra resten af stuen.
MetteMaje Sofia Skøtt føjede dette til 15 beviser: Chaiselongsofaen er mere end bare praktisk...
I det nordiske rumMange danske hjem er holdt i lyse og lette farver, og her kan en chaiselongsofa i en mørk farve være en smuk modpol, der drager øjet og sætter sig selv i fokus.

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

sarah friis pedersen føjede dette til sarahs idéer
Det område med sofaen og gulvtæppet er rigtig meget mig❤️

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz