Kathrine Bach skandinavisk-koekken
Gem44Stil et spørgsmålUdskriv

Kathrine Bach

Camilla Stephan © Houzz 2016
URL
http://www.camillastephan.com/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Benedikte Lundberg føjede dette til Houzz Tour: Vesterbro-hybel blander Kødbyen med naturen
Køkkenet er blandt andet et af de steder, hvor Kathrine og René har sat deres helt eget præg. “Vi synes, det ville være sjovt at lege med det, at vi bor så tæt på Kødbyen, som vi gør. Derfor har vi valgt de her helt klassiske 14x14 slagterfliser, som vi har beklædt nærmest hele køkkenet med. Derudover har vi fået nyt køkken, der er et klassisk Ikea-køkken, men hvor vi har designet vores egne greb og fået speciallavet en bordplade hos en smed, så det kommer lidt væk fra det der Ikea-udtryk,” forklarer Kathrine. Parret har suget masser af inspiration til sig fra Kødbyen på Vesterbro, men har også hentet idéer fra Meatpacking District i New York, som parret besøgte, mens lejligheden var i gang med at blive renoveret.
Benedikte Lundberg føjede dette til 10 tjekkede tips: Indret dit køkken, som en kok ville gøre det
2. Hæng det op på krogeI restauranter, hvor bølgerne går højt, har den rette placering af køkkenremedierne en kæmpe betydning for tempoet og effektiviteten. Her kan det være smart at hænge potter, pander, skeer og spatler op på kroge i loftet eller på væggen lige ved komfuret, så man nemt kan komme til dem. Det ser professionelt ud i et privat køkken, og du slipper for rodede skabe og skuffer med køkkengrej.
Benedikte Lundberg føjede dette til 13 smarte genveje: Udnyt spildpladsen i køkkenet
2. Udnyt loftetDet er de færreste, der bruger deres lofter til opbevaring. Men lige i et lille køkken kan det være ret smart at få placeret et par ting i loftet, så der bliver skabt mere plads til madlavning. I dette lille køkken har man sat en stang op i loftet og hængt potter og pander ned fra stangen. En praktisk og dekorativ løsning.
Benedikte Lundberg føjede dette til Storby-inspiration: Indret dig som en ægte newyorker
Husk dog at skabe en smule varme i det ellers sterile køkken med farverigt køkkengrej, viskestykker og planter.FORTÆL OS…Hvad synes du om newyorker-stilen? Kunne den finde vej til dit hjem?
Benedikte Lundberg føjede dette til 8 skønne, minimalistiske køkkener fra hele Danmark
Til det rå og industrielle køkken har Kathrine tilført et par keramiske gryder i pastelfarver og lidt keramik, der står fremme, for at bløde det lidt hårde udtryk op.Se hele Kathrines hjem her
Benedikte Lundberg føjede dette til Tag klimakampen op i køkkenet: Så nemt kan du gøre en forskel!
7. Spar på energi under madlavningDu kan også tage klimakampen op i det daglige, når du laver mad og prøve at reducere dit energiforbrug:Tænk over, hvilket blus du bruger på komfuret, da et for stort blus til en lille gryde giver et vist energispild.Overvej, om det er nødvendigt at tænde ovnen for at varme 4 burgerboller, eller om du kan bruge brødristeren, som kræver mindre energi at varme op, i stedet for.Undgå at lade køleskabsdøren eller fryseren stå åben for længe.Læs også: 12 tips til besparelser hjemme hos dig
Kasper Iversen føjede dette til Ren jul! Sådan slipper du for ekstra snavs og svineri i julen
Dækker komfurets overflader mellem kogepladerne til med lidt stanniol inden madlavningen. Når maden er tilberedt, kan du nemt hælde madaffald ned i sin organiske affaldsspand og krølle stanniolet sammen, og smide det i affaldsbeholderen til metal. På den måde spare du nemt mange minutters rengøring.OBS: Af miljømæssige årsager er det ikke et trick, der anbefales at bruge i dagligdagen, da staniol (alufolie) ikke hører til blandt de mest bæredygtige materialer.

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

matildeandreassen føjede dette til Køkken inspiration :-)
Til det rå og industrielle køkken har Kathrine tilført et par keramiske gryder i pastelfarver og lidt keramik, der står fremme, for at bløde det lidt hårde udtryk op.
JJ B føjede dette til Happy place
Hang pots and pans under island?

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz