1.772 Billeder af dagligstue med bambusgulv

Here is an overall perspective of the doubled living room & foyer. Photos by: Black Olive Photographic

Peterberg Construction, Inc Guest House 2 Bamboo Floor, LED Lights, Balcony

JVL Photography

Gas fireplace - janankersen

View of living room and slate wood-burning fireplace in foreground. Kitchen, dining, deck view in background. Photo by Jason Wells.

Photography ©2012 Tony Valainis
Hylde pejs tæppe - irene_westergaard

With a listing price of just under $4 million, this gorgeous row home located near the Convention Center in Washington DC required a very specific look to attract the proper buyer. The home has been completely remodeled in a modern style with bamboo flooring and bamboo kitchen cabinetry so the furnishings and decor needed to be complimentary. Typically, transitional furnishings are used in staging across the board, however, for this property we wanted an urban loft, industrial look with heavy elements of reclaimed wood to create a city, hotel luxe style. As with all DC properties, this one is long and narrow but is completely open concept on each level, so continuity in color and design selections was critical. The row home had several open areas that needed a defined purpose such as a reception area, which includes a full bar service area, pub tables, stools and several comfortable seating areas for additional entertaining. It also boasts an in law suite with kitchen and living quarters as well as 3 outdoor spaces, which are highly sought after in the District.

John Granen

もみじの家の和室は、床に籐の敷物を張りました。 全面的に敷き込んでしまえば、畳割りに左右されず質感もいい床材です。 サッシは内側に杉板の引戸を設け、下部に簾を入れた開口部を設けた簾戸にしているため、引戸を閉めても中庭の緑は楽しめます。 村上建築設計室 http://mu-ar.com/index.html

Charming Old World meets new, open space planning concepts. This Ranch Style home turned English Cottage maintains very traditional detailing and materials on the exterior, but is hiding a more transitional floor plan inside. The 49 foot long Great Room brings together the Kitchen, Family Room, Dining Room, and Living Room into a singular experience on the interior. By turning the Kitchen around the corner, the remaining elements of the Great Room maintain a feeling of formality for the guest and homeowner's experience of the home. A long line of windows affords each space fantastic views of the rear yard. Nyhus Design Group - Architect Ross Pushinaitis - Photography

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.