203.606 Billeder af gang

For de fleste er gangen udelukkende en måde at komme fra ét rum til et andet. Mange overser mulighederne for at indrette den på en inspirerende måde, så man også kan få nytte af den oversete plads. Hvis du har gjort noget ud af din gang, viser det desuden også dine gæster, at du går op i dit hjem, at din stil er fuldført igennem hele boligen.

Gangen kan tjene mange formål, så indretning afhænger af dig. Det kan blot være en korridor, der leder fra ét rum til et andet, men det kan også være ekstra opbevaring, en inspirationskilde til at få hjernen i gang igen, eller fungere som et brud i stilen mellem forskellige rum, så kontrasterne mellem dem mindskes. Uanset hvordan du bruger din gang, bør du endelig ikke overse den, når du laver om derhjemme . Gange er typisk ikke så store, så det er et let rum at lave om, i forhold til andre.

Kan jeg overhovedet få nytte af min gang?


Ja! Det er mange måder at udnyttet din gang. Har du en lang gang, kan et lille møbel bringe noget volume ind, og hvis du stiller en blomst eller plante derpå, bliver der også lidt liv. Er gangen smal, så du ikke har plads til møbler, kan du i stedet dekorere med vægdekorationer, gulvtæpper, og belysning. Overvej også farverne; en gang er lille nok til at eksperimentere, og det er en oplagt mulighed for at bevæge dig væk fra det traditionelle lyse og hvide, der findes i mange danske hjem.
Har du indrette dine rum derhjemme i forskellig stile, kan du med fordel indrette gangen, så kontrasten mellem rummene ikke bliver så stor. Tag elementer fra hvert rum, og lav en eklektisk gang, der opsummerer din stil. Dine gæster vil elske det, og du vil føle dig hjemme i alle boligens rum.

Hvordan indretter jeg min gang?


Gangen tilbyder traditionelt set meget begrænset plads, hvilket kan gøre det svært at indrette den. Det er ikke rigtig plads til mange møbler, og man kan ikke udfolde en bred vifte af lamper eller kunst på væggene. Det er ikke sikkert, at det giver mening for dig, at bruge tid og penge på at indrette sådan et lille rum, men se det i stedet som en mulighed for at lege med detaljerne i din indretning. Mal listerne i en anden tone eller en helt anden farve, læg et lækkert gulvtæppe, eller hæng dit yndlingsprint på væggen. Overvej også en dedikere en sektion til billeder af minder, i enten en collage, eller en masse små rammer med billeder af venner, familie, og andre øjeblikke. Det giver dig en grund til at stoppe, når du går igennem gangen, og lader dine gæster tage del i dine minder.

Bliv inspireret af billeder af gange her på Houzz
Houzz Tours - Mikkel Bahr

Reolen - annekatrine_hj

Skandinavisk Gang

Velourgardin - tante_terese

Neoclassical House

Double glass door for a house in a neoclassical style.

Spændende rum og omgivelser

Skufferne - kamillakasberg

Ajstrup Strand

Form, vinkler, filset murværk - chrdae

Villa i Hammersholt

Lyset - npkarlsen

Juelsvej 5, Klint

Vinduer i tag. Lys ind - jill_yyyy

Entre Østerbro

Bjarni B. Jacobsen
Sko hylde/skab - mette_maja_pedersen

Interiors design

Designers: Denis Sokolov, Artem Martinenko, Valeriya Sokolova, Juliya Zaborovskaya, Tanya Lazovaya

Iron Work, hand forged custom Iron for Luxury Home in So. Cal

Hand forged Iron Railing and decorative Iron in various geometric patterns gives this Southern California Luxury home a custom crafted look throughout. Iron work in a home has traditionally been used in Spanish or Tuscan style homes. In this home, Interior Designer Rebecca Robeson designed modern, geometric shaped to transition between rooms giving it a new twist on Iron for the home. Custom welders followed Rebeccas plans meticulously in order to keep the lines clean and sophisticated for a seamless design element in this home. For continuity, all staircases and railings share similar geometric and linear lines while none is exactly the same. For more on this home, Watch out YouTube videos: http://www.youtube.com/watch?v=OsNt46xGavY http://www.youtube.com/watch?v=mj6lv21a7NQ http://www.youtube.com/watch?v=bvr4eWXljqM http://www.youtube.com/watch?v=JShqHBibRWY David Harrison Photography

12 Degree House

Hall looking towards the lake beyond. Photography by Tricia Shay Photography

My Houzz: Meaghan and Trevor: Welland, ON

Photo: Esther Hershcovic © 2013 Houzz
Idé til gang - til højre for dør? Eller på plade i kontoret. - vivian_jensen

Dash Landing Farmhouse

photography by Rob Karosis

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.