204.688 Billeder af hjemmekontor

Et hjemmekontor kan variere meget i brug, størrelse og placering. Arbejder du hjemmefra er det ét af de vigtigste rum i boligen. Bruger du det meste af din hverdag derhjemme, er det vigtigt at omgivelserne kan bære det. Det kan også være et multifunktionelt rum, hvor familien samles om lektier, læsning eller hyggelige spil. Har I hjemmekontor i stuen, er den rette indretning især vigtig. Med de rigtige møbler, kan du få følelsen af at sidde på et lukket kontor, selvom du sidder i stuen sammen med din familie. Det er mange smarte løsninger for et hjemmekontor, så det er bare med at finde den bedste løsning til din bolig.

Hvordan vælger jeg de bedste kontormøbler?


Bruger du kontoret som hjemmearbejdsplads, er det vigtigt at vælge de rigtige møbler. Prioritér dem efter hvor vigtige de er for din hverdag. I de fleste tilfælde er det et computerbord og en kontorstol. Du skal bruge dem hele dagen, så de kan være en ekstra investering værd. Dit skrivebord bør være stort nok til at du kan have alle dine værktøjer og papirer derpå. Materialet vil afspejle hvem du er, og dine behov. Overvej også et hæve sænke bord for, at skabe et sundere arbejdsmiljø. Vælg en ergonomisk korrekt kontorstol, så du bedst muligt beskytter dig selv mod vores moderne computerbaseret livsstil. Har du plads til det, kan det også være en god idé med en ekstra læne- eller læsestol, du kan bruge når du mangler en pause fra dit skrivebord.

Hvordan indretter jeg mit hjemmekontor?


Det er vigtigt at skabe den rette atmosfære på et kontor, så du kan opnå den arbejdsro, der er nødvendig for at have en hjemmearbejdsplads. Det skal være et rum, du har lyst til at opholde dig i hele dagen, hvorfor indretning af kontoret skal være optimal for dig. Dekorér med ting, der minder dig om et studie eller arbejdsmiljø, og vælg farver der motiverer dig til at arbejde. Nogle foretrækker lyse og naturlige farver, mens andre aktiveres bedst med skarpe detaljer og print på væggen. Sørg for at have godt lys på din arbejdsplads. Hvis du ikke har mulighed for naturligt lys, undersøg da hvilken type lampe, der giver dig det bedste lys, uden at irritere øjnene. Der er adskillige flotte, danske designer lamper til dit skrivebord, og helt sikkert også en er passer ind i din still. Husk også at organisere dit arbejde. Det kan være svært at få overblik over dine opgaver, hvis dit kontor roder. Investér i nogle arkivskabe, og skuffer. På den måde kan du let finde rundt i dit arbejde, og få mere ud af din tid på kontoret. Sæt prikken over i’et med nogle få nipsting til at stimulere hjernen. Så skaber du de bedst mulige omgivelser for både krop og sind i dit hjemmekontor.

Hvordan kan jeg få mere plads på mit kontor?


Der er svært at undgå papirer på ens kontor, om man bruger det hver dag, eller kun til at betale regninger. Derfor er det altid en god idé at have nok skabs- og arkivplads. Der er heldigvis mange løsninger for at få mere plads på hjemmekontoret. Afhængig af hvor meget plads og behov du har til opbevaring, er der arkivskabe, kassetter, skabe og hylder at vælge imellem. Almindelige og indbygget hylder er en elegant måde at fremvise bøger og pynteting, mens skuffer og arkivskabene er bedre egnet til de mere almene ting som papir og kontorartikler. Der er altså en løsning til ethvert behov. Har du mod på at gå skridtet videre, kan du effektivisere yderligere ved at vedhæfte labels eller farvekoder til dine arkiver.

Bliv inspireret af billeder af hjemmekontorer her på Houzz

Et sted i hjemmet, hvor parrets profession dog viser sig relativt tydeligt, er ved udtænkningen og udformningen af “den hvide boks”, som de selv kalder det firkantede hjemmekontor, hvor både vægge, gulv og loft er hvidmalet. Der har tidligere stået en brændeoven, men da den blev fjernet, var der felter i både gulv og loft, der skulle dækkes. “Det viste sig, at vi ikke længere kunne få det gulv, som vi har i resten af stuen, og hvad skulle vi så gøre?” spørger Anja retorisk. - matildeandreassen

Ebbe Forup

Mia Mortensen
Skrivebord m. tilbehør - s_ren_hg

Ombygnings-, sammenlægnings, og indretningsprojekt af 2 lejligheder på Gammelholm i hjertet af København K
Flotte kasser - thea_klett

Fotograf - Bjørn Rosenquist
Hul i skabsvæg til kontor. Fint med spejl. Læsekrog med oldes stol - sofie_pristed

Det her er noge som min far vil for bro for - bonnevidufour

Fotograf: Jason Vosper Busy Bees Photography
Palme i hjørnet i stuen? - webuser_778938879

Camilla Stephan © Houzz 2016
Det behøver hverken være dyrt eller se voldsomt ud i for eksempel en stue. Der findes mange gode løsninger. Du kan med planker - nye eller patinerede - eller måske en decideret bordplade lave en “flyvende” arbejdsstation ved at hænge bordet op som en hylde. - susanneb00

follerup - jacob_nonbo

NMC Visual/RobinHus

Organisation is key for us here; various storage solutions on top of our simple oak desk. Here is both space for creativity and opportunity for simplicity.
Du kan også investere i et skrivebord med mulighed for at “pakke væk”. For eksempel med skuffer eller små rum. - susanneb00

Placer for eksempel dit skrivebord sådan, at du enten kigger ud ad vinduet, eller - hvis din bolig er godt placeret i forhold til solen - sådan at du sidder vinkelret ud fra et vindue. En model, de fleste nok kender fra deres arbejdsplads. - susanneb00

Mia Mortensen © Houzz 2016
Ide knagerække - neiien

God kreativ inspiration. Nyt, gammelt, brugt, og moderne krydret med farver - rumraketten

Lina Östling
Lampen og skrivebordet giver en hyggelig stemning - thea_klett

Jason Vosper - Busy Bees Photography
Flot med enkelheden - karolinebartholin

Bogreol til et 5-kantet rum
Indbygget reol - anne_mette_oudrup

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.