1.062.142 Billeder af hus

Kigger du efter nyt hus? Eller skal det gamle piftes op? Det er en stor ting at købe nyt hus eller kaste sig over en facaderenovering af det gamle – så stil dig selv nogle relevante spørgsmål inden du går i gang… Søger du en bestemt type hus? Arkitekttegnet hus? Parcelhus? Rækkehus? Eller måske et byg selv hus? Og hvad kan du gøre ved din facade på det gamle hus? Er det nok med facademaling? Eller skal der måske en facadebeklædning til? Måske finder du ikke svaret før du er færdig, men i det mindste har det sat nogle tanker i gang inden.

Hvilket hus skal jeg vælge?


Det kan ejendomsmægleren sikkert give dig mange kvalificerede svar på – men det er kun dig, der kender det rigtige svar. Uanset om du køber hus med hjertet eller med hjernen, kan du lige så godt afgrænse din søgen lidt inden du går i gang. Overordnet set skal du selvfølgelig afgøre, om du søger et hjem, en investering eller en perle blandt de mange sommerhuse, der er på markedet. Går du efter arkitekttegnede huse eller de moderne lavenergihuse? Eller begrænser budgettet din søgen til et mindre rækkehus eller måske en charmerende bjælkehytte? Du skal med andre ord blot stille dig selv de spørgsmål på forhånd, som du med sikkerhed får fra ejendomsmægleren: Hvilken type bolig? Beliggenhed? Krav? Budget? Osv.

Facademaling eller facadebeklædning?


Et hus kræver vedligeholdelse og en facade er husets ’frakke’ og derfor vigtig at holde i orden. Øgede krav om bedre isolering og mindre energispild stiller høje krav til nutidens huse og ikke mindst facader. En løsning for nogle er en facadebeklædning, måske i form af en træfacade eller facadeplader, men for andre er en omgang facademaling måske nok. Har du pudset facade kan en mere vedligeholdelsesfri løsning være farvet puds – det samler pudsning og maling i én arbejdsgang og så skaller det ikke af som traditionel maling. Vælg en holdbar løsning, når det gælder din facade på huset – det betaler sig i længden, og når du måske skal videresælge dit hus engang.

Bliv inspireret af billeder af huse her på Houzz

Túni og grasi yvirhøvur - birna_lamhauge

Rød tag, hvis og træ vinduer - benedikte_schousboe

Interessant formsprog. - matildeandreassen

Huset og glaspartierne - christina_voss1985

Mads Frederik
Container udnyttelse - webuser_932291904

Helt enkelt og stringent. Sortmalede træbrædder og et moderne stort hjørnevindue i det lille sommerhus. Flot med zinktag. - matildeandreassen

Fasadan - birna_lamhauge

Kviste skiffer - webuser_190133

Arkitekt: ONEN Design - Lars Frank Nielsen Læs mere om addaroom på www.addaroom.dk
Flot lille bebyggelse, der stilfærdigt falder ind i sine omgivelser - cubusliving

Drømmehus som jeg aldrig får - susanne_andersen1

Flot eksempel på en tilbygning med niveauskift der tilpasser sig terrænet men bevist ikke tilpasser sig den eksisterende arkitektur. Den er dernæst tiltænkt at blive dækket i slyng planter over tid, hvilket vil gøre at bygning sammen med det grønne tag falder endnu mere i med naturen. Flot projekt. - cubusliving

foto: andreas mikke hansen
Facader og tag i samme materiale skaber elegant og strømlinet udtryk - cubusliving

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.