1.060.193 Billeder af hus

Kigger du efter nyt hus? Eller skal det gamle piftes op? Det er en stor ting at købe nyt hus eller kaste sig over en facaderenovering af det gamle – så stil dig selv nogle relevante spørgsmål inden du går i gang… Søger du en bestemt type hus? Arkitekttegnet hus? Parcelhus? Rækkehus? Eller måske et byg selv hus? Og hvad kan du gøre ved din facade på det gamle hus? Er det nok med facademaling? Eller skal der måske en facadebeklædning til? Måske finder du ikke svaret før du er færdig, men i det mindste har det sat nogle tanker i gang inden.

Hvilket hus skal jeg vælge?


Det kan ejendomsmægleren sikkert give dig mange kvalificerede svar på – men det er kun dig, der kender det rigtige svar. Uanset om du køber hus med hjertet eller med hjernen, kan du lige så godt afgrænse din søgen lidt inden du går i gang. Overordnet set skal du selvfølgelig afgøre, om du søger et hjem, en investering eller en perle blandt de mange sommerhuse, der er på markedet. Går du efter arkitekttegnede huse eller de moderne lavenergihuse? Eller begrænser budgettet din søgen til et mindre rækkehus eller måske en charmerende bjælkehytte? Du skal med andre ord blot stille dig selv de spørgsmål på forhånd, som du med sikkerhed får fra ejendomsmægleren: Hvilken type bolig? Beliggenhed? Krav? Budget? Osv.

Facademaling eller facadebeklædning?


Et hus kræver vedligeholdelse og en facade er husets ’frakke’ og derfor vigtig at holde i orden. Øgede krav om bedre isolering og mindre energispild stiller høje krav til nutidens huse og ikke mindst facader. En løsning for nogle er en facadebeklædning, måske i form af en træfacade eller facadeplader, men for andre er en omgang facademaling måske nok. Har du pudset facade kan en mere vedligeholdelsesfri løsning være farvet puds – det samler pudsning og maling i én arbejdsgang og så skaller det ikke af som traditionel maling. Vælg en holdbar løsning, når det gælder din facade på huset – det betaler sig i længden, og når du måske skal videresælge dit hus engang.

Bliv inspireret af billeder af huse her på Houzz

En historisk villa fra 1929 blev udvidet med en moderne tilbygning i træ. Facaden er en kombination af forskellige bredder af Superwood brædder. Arkitektfirma C.F. Møller - cfmoller.com
Bemærk facaden - henrikmadsen

1 - webuser_68320799075

Meike Rehder / Happytat
Sammenbygning. - jill_yyyy

David Bering, Montgomery

Det her brud på facaden kan bare noget! - matildeandreassen

Huset og glaspartierne - christina_voss1985

Fliser - katrinelundsgaard

Prominent indgangsparti og lækker detalje med faceden der løber ud i terrasssen - cubusliving

Fasadan - birna_lamhauge

Luksussommerhus i Hornbæk Sommerhus på internationalt niveau, opført i materialer fra øverste hylde såvel indvendigt som udvendigt, og som er stort set vedligeholdelsesfrit. Det er beliggende på en fuldstændig ugenert grund med et utrolig smukt og meget letholdt haveanlæg med adskillige store solterrasser, og mange eksklusive detaljer. Huset er aldeles velegnet til udlandsdanskere og andre der værdsætter et stort, helt ugenert og unikt sommerhus, hvor kun de bedste materialer og gennemtænkte arkitektoniske løsninger er benyttet.
Flot simpelt design - Facade - niklas_eriksen

huset - bridilovi__

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.