5.250.260 billeder af klassisk design og indretning

Klassisk stil er fantastisk elegant, hvis man formår at køre en gennemført klassisk stil. Endnu bedre er det, hvis man er så heldig at være omgivet af stuklofter og store, lyse rum. Det er bestemt ikke den nemmeste opgave at indrette med klassisk design, da det tager tid at ende med et sofistikeret og elegant resultat. Men, er du dedikeret til et look, der er tidsløst, glamourøst og ikke mindst luksuriøst, så er det bestemt alle anstregelser værd.

Hvilke farver vil være optimale at vælge til væggene, så de passer til en klassisk indretning?


For overhovedet at komme i gang med en flot klassisk indretning kræver det, at væggene bliver malet i de rigtige farver. Det koster ikke en herregård, og er derfor et overskueligt projekt at kaste sig ud i som det første. For at opnå en elegant og luksuriøs fornemmelse, vil farver såsom sølvgrå og jord-brun være perfekte til formålet. Lad den sølvgrå farve være den dominerende farve, da det godt kan blive for meget med den jord-brune farve. Vil du gerne gå all-in på indretningen, kan du med fordel male dine indvendige døre sorte, da tilføjer ekstra elegance til rummet.

Hvilke former for tekstiler skal jeg gå efter for at opnå en elegant, klassisk stil?


Det er i særdeleshed vigtigt at tilføje, at tekstiler er en vigtig del af en klassisk indretning. For at opnå en elegant, klassisk stil, skal du hænge flotte og glamourøse gardiner op. Her er det vigtigt at tilføje, at loft-til-gulv gardiner er at foretrække, hvis disse kan benyttes. De fremhæver detaljerne i dit hjem, og binder dit loft og gulv sammen, hvilket giver et raffineret look. Sørg for at holde dig til elegante materialer såsom bomuld og silke. Nu vi er ved tekstiler, vil det også være fordelagtigt at lade puder indgå i din indretning; vælg store puder i fløjl, da det tilføjer ekstra elegance til dine møbler. Det er detaljerne, som fuldender den klassiske stil.

Hvilket tilbehør skal jeg anskaffe, hvis jeg gerne vil skabe klassisk elegance helt ned i detaljerne?


Når du ser billeder af klassiske hjem, vil guld, sølv og andre metalliske nuancer være fremtrædende. Derfor skal du forsøge at gå efter disse nuancer, hvilket du meget enkelt kan gøre ved hjælp af smukke og stilfulde sølv vaser, serveringsbakker og skåle. Men, vær forsigtig med deltaljerne og de metalliske nuancer, da du ellers kan risikere, at det kommer til at se billigt ud. Men, indret endelig gerne med smukke spejle og fade i disse nuancer, da det ser stilfuldt ud og passer perfekt ind i klassisk indretning.

Hvide indbyggede skaber - sanja_dimitrijevic50

Med sine 428 m2 gennemrenoveret luksus, byder denne smukke villa på masser af plads til familien som ønsker de bedste rammer i hverdagen. Ejendommen blev i 2015 totalrenoveret fra kælder til kvist og fremstår derfor i meget flot stand, hvilket tilstandsrapporten i høj grad bekræfter. Den store 1300 m2 grund med haveanlæg og flere solterrasser er ligeledes nyanlagt og udgør de perfekte omgivelser til huset.
Hegn - lones_ndergaardleth_nielsen

Mia Mortensen @houzz 2017 © 2017 Houzz
Hyggelig væg og flot med bjælker - thea_klett

Indretning + design: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen

Tiles and wood - ninamalten

Pernille
Altan soveværelse - sara_wiberg

Oleg Klodt Architects / Artcoustic

Sengen og den romantiske stil - pennnylanes

Appiani produkter finder du hos os i Idegården Living
Fed mosaik back-splash - kristinakruse2014

Bordlamperne - webuser_823641441

broen, opdelingerne af de forskellige rum og at vandet bliver indtaget - kasper_andersen7

Trappen - bbmorgan57

Lækker lænestol i køkkenet - vorager

En historisk villa fra 1929 blev udvidet med en moderne tilbygning i træ. Facaden er en kombination af forskellige bredder af Superwood brædder. Arkitektfirma C.F. Møller - cfmoller.com
Bemærk facaden - henrikmadsen

Fotos: Torkild Hansen

sofa - pernille_poulsen

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.