112.084 Billeder af opbevaring og garderobe

Plads i garderobeskabene er en evig kamp for de fleste. Der er aldrig rigtig plads til det hele, uanset for meget man prøver. Ekstra opbevaring kan vise sig at være en kunst, når dine garderobeskabe er fyldt til bristepunktet. Har du ikke dit eget walk in, kender du sikker til problemet med at dine klædeskabe lige pludselig føles meget mindre, efter du kommer hjem fra en shoppetur. Heldigvis findes der mange smarte løsninger på hvordan du kan få mere plads!

Er pladsen i dit skab brugt, har du måske brug for opbevaringskasser til det tøj, der er uden for sæson, eller du kan udvide din skabsplads, hvis rummet har størrelsen til det.

Hvordan får jeg mere plads til mit tøj?


Er du løbet tør for plads, er det tid til at tænke kreativt. Den simple løsning er at købe et større skab, men det er ikke altid at pladsen tillader det. Sørg altid for at udnytte pladsen i højden. Går dit garderobeskab ikke helt op til loftet, kan du med fordel stille opbevaringsbokse derop, med de ting du ikke bruger dagligt. Er den plads allerede i brug, kan du tage et kig under sengen. Du kan få kasser i mange forskellige højder, så du kan finde en løsning, men mindre din seng går helt ned til gulvet. Bedrollers er en meget populær løsning i danske hjem, da de giver hurtig adgang, og alle kan nå dem. Desuden udmærker de sig som skoopbevaring, som også kan være et problem for mange. Har du mod på at gå lidt mere avanceret til værks, kan du også overveje at skifte de traditionelle skabslåger ud med skydelåger. Så tager dit skab lidt mindre plads, og giver mulighed for at have et stort spejl på en af lågerne.

Hvordan indretter jeg et walk-in closet?


Har du et ekstra værelse eller et opbevaringsrum, kan du ret enkelt indrette det som et walk-in closet. Der er tre vigtige elementer til et godt walk in: lys, tøjopbevaring, og spejl. Det bedste er naturligt lys, da det giver den mest sande farve. Har du ikke muligheden for det, skal du sørge for at have hvidt lys, som spots eller LED - vær dog lidt forsigtig, da spots kan blænde, hvis loftet er for lavt. Selve opbevaringen til dit tøj bærer essensen af et walk-in closet. Der er mange måder at gøre det på, men de fleste vælger en løsning hvor tøjet bliver fremvist, når man kommer træder ind. Enten i skabe med glaslåger og belysning, eller på et helt simpelt tøjstativ. Du skal kunne sammensætte hele dit outfit, så stil et gerne skostativ derind, så dine sko ikke er gemt væk, eller står i entréen.
Når du skal ud, har du også brug for et spejl. Et gulv spejl, hvor du kan se både sko og hår er den bedste løsning. Her må funktionalitet gerne fylde mere end design, så det behøver ikke være dyrt. Overvej også gerne et spejl med belysning, så du kan tjekke om din close-up også er i orden, inden du skal ud.

Bliv inspireret af billeder af opbevaring og garderober her på Houzz

Opbevaring af tøj ved skrå vægge - annette_nielsen33

Camilla Stephan ©Houzz 2016
Ideelt på mit værelse til højre for døren bare spejlvendt - mia_rasmussen63

Dogelglelflflfl - ditte_fuglsanglarsen

http://www.reclaimedflooringco.us/ +1 (424) 395-8398 fiona@reclaimedflooringco.com

INT2architecture

Alison Hammond
Wardrobe example - jeanettemacaw

Simon Price, Firstpix Photography

Organized Living freedomRail adjustable shelving is ideal for small spaces because it allows you to adjust shelves according to what is being stored. Design a linen closet at http://organizedliving.com/home/Design-Now/select-your-own-tool/space?store=109 This Organized Living freedomRail design courtesy: The Amandas.
kurve oprydning organiseret system - anne_bush66

Meghan Beierle-O'Brien
Til mine tasker - sofie_nielsen57

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.