44.599 Billeder af vinkælder

En vinkælder er for vinelskeren, der har plads til at dyrke sin hobby og lyst til ekstra luksus. Det er en sikker vinder hos dine gæster, når du skal hente en flaske fra din vinkælder. Det er det perfekte sted for din vinsamling, og udelukker samtidig ikke en almindelig vinreol i din stue eller køkken - tværtimod, så er det en mulighed for at gemme de bedste flasker under de mest optimale forhold, mens hverdagsvinen er let tilgængelig.

Påtænker du at bygge din egen vinkælder, er det en god idé at starte med at undersøge de rette forhold for din yndlingsvin. Den optimale opbevaringstemperatur er noget af det vigtigste, men tænk også over belysning, vibrationer, og lugte - alt som noget, der kan påvirke vinen i dit vinrum.

Hvornår har jeg brug for en vinkælder?


De færreste får pludselig en samling, der kræver en hel vinkælder. Samlingen sniger sig typisk større lidt af gangen, og til sidst kan den nyeste flaske ikke længere være i vinreolen. Det er her, de fleste begynder at stille flaskerne i kælderen, fordi der ikke er plads andre steder. Så hvorfor ikke starte din vinkælder allerede der? Til at starte med, behøver du ikke investere mange ressourcer, men kan i stedet begynde med en ekstra vinreol i kælderen, så snart du har fundet eller indrettet et rum i til kælderen med gode forhold. I takt med at din samling vokser, kan du udvide lige så stille, og kun investere hvad du har brug for. Til sidst ender du med et helt vinrum, der har den perfekte temperatur og belysning for din vin.

Hvilket udstyr skal jeg have til min vinkælder?


Når du planlægger at indrette et kælderrum til dit vin, kan du begynde at tænke over hvad der skal være deri. Det første, og vigtigste er vinopbevaring, typisk i form af vinreoler eller vinskabe. Dem kan du få i alverdens design, farver, og materialer, så de passer den design og atmosfære du går efter. Du kan også overveje et vinkøleskab, hvis du foretrækker din vin afkølet, eller hvis du ikke kan holde temperaturen i rummet på det mest optimale.
Hvis du har plads i vinkælderen, kan du også overveje en tom vintønde, der kan fungere som et bord. Indretning med brugte vintønder giver dig også mulighed for at invitere dine gæster på vinsmagning i de helt rigtige omgivelser.

Hvordan opbevarer jeg ellers vin?


De rette forhold sikrer, at vinen holder kvaliteten, så det er en god idé at overveje, hvordan du lagrer dine vinflasker. Temperaturen er et af de vigtigste elementer, og den helt optimale temperatur er omkring 10-12 grader. Det kan være svært at ramme, hvis du eksempelvis bor i lejlighed. Derfor kan du overveje at lave opbevaring i dit soveværelse i stedet for - det vigtigste at huske er, at vinen ikke tåler hurtige temperatursvingninger og direkte sollys. Husk også altid, at vinflaskerne skal ligge ned. Det forhindrer korkproppen i at tørre ud og potentielt lukke luft ind.

Bliv inspireret af billeder af vinkældere her på Houzz
Houzz Tour

Fotograf Camilla Ropers
Vinkasserne - jette_andersen74

Snedkerkøkken

Vinkælder - bjarniernst

Interiør & Design

5. Vin kan godt tåle lys – bare ikke UV-lysHvis du har hørt, at vin på sigt tager skade af lys, så er du ikke den eneste, for det er en udbredt myte, fortæller vineksperten. “Vin tager som udgangspunkt ingen skade af synligt lys, men ligesom mennesker tager vin skade af UV-lys. Så lys er altså ikke forbudt, men UV-lys er uhensigtsmæssigt,” siger Jan Sørensen. Af den grund bør en vinkælder med glasfacade have indbygget UV-filter i glasset, ligesom al belysning inde i en vinkælder skal være LED-ly - lones_ndergaardleth_nielsen

Hellerup

Gulvet til vinkælder? - maja_aaboe

Stone House Wine Room

Pasadena Showcase House for the Arts 2014, Mystic Water Gardens, Michael Kelley Photography, Hoot n' Anny Home, Zin Chair, Cellar Masters

Short Hills Wine Cellar

Temperature controlled wine cellar feature brick and stone walls and ceiling and custom mahogany wine racks

Basement Remodel

Custom granite floor with a special iced finish in this wine room create a show stopper space! Follow us and check out our website's gallery to see more of this project and others! Third Shift Photography

Encanterra Country Club wine cellar

Custom wine lockers completed by Heritage Vine Custom Wine Cellars for a golf club.

Caruth Residence

Photography: Nathan Schroder

The Wine Studio of Gig Harbor

This commercial space was a tenant improvement that took place early in 2013. We had an extremely tight budget and pulled off a killer design using salvaged materials, redefining existing surfaces and employing energy saving lighting.

Lakeside Home

Nat Rea Photography

Under the stairway wine cellar

Smart udnyttelse af plads . Glasdøre så man kan se vinen - ingerserup

Little John

Photo By: Trent Bell

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.