Georg Jensen living
Gem43Stil et spørgsmålUdskriv

Georg Jensen living

URL
http://www.georgjensen.com/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Bettina Holst føjede dette til Tendens: Fra køkkenø i guld til 'Mad Men' lamper- Metal hitter stadig
Det klassiske skal frem på bordetGeorg Jensen har så længe, jeg kan huske, leveret fantastisk design i metaller. Her er et eksempel på, hvordan deres sølvserie passer smukt ind i den moderne bolig - med bl.a. mørke vægge, som jeg personligt er stor fan af. Bliv inspireret af denne artikel om vaser i hjemmet og hvordan, man bedst bruger dem her kan du se mere.
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Tendens: Sådan indretter du med et mørkt touch
Leg med materialer og farverMange danske mærker har bidt sig fast i den mørke indretningsstil, hvilket for eksempel er tilfældet hos Georg Jensen Living. En mørk væg med tilhørende mørke møbler kan skabe en rolig stemning og samtidig sætte dine smukke vaser og blomster i fokus. Her er det igen vigtigt at tilføje forskellige materialer og nuancer for at opnå det optimale udtryk.Læs også artiklen: De dramatiske mørkere toner, bringer farverne frem

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

Dorothea Gundtoft føjede dette til Inspiration: Brug din fantasi til juledekorationerne
Klassiske elementer og eksotiske blomster Georg Jensen laver smukke kander og vaser, som i sig selv er utroligt dekorerende. Lav en skøn opstilling som her, men vælg at lægge noget gran i kagefaget med et par kogler, som nemt kunne spraymales i samme tone som væggen, hvis man gerne vil blive ved det moderne. Fyld vasen med eksotiske blomster og tidsler, som er meget oppe i tiden, og overvej at blande det med lidt gran, eller hæng små julekugler på i sølv, som matcher kanderne og fadet.

Se over 18 millioner indretningsbilleder på Houzz

Lignende billeder af boligindretning

Agernvej 3
Liebhaverejendom hesteejendom, Jylland
Demon shelf
LADEGÅRDSVEJ
MAKE nordic billeder
Vigerslevvej 2