GM Pendant af Grethe Meyer skandinavisk
Gem13Stil et spørgsmålUdskriv

GM Pendant af Grethe Meyer

URL
http://menu.as/

Hvad Houzz' bidragere siger:

The Rusty Home føjede dette til Tendens: Innovative danske designs
Afdæmpet volumenMenu er for alvor trådt i karakter de seneste par år og har udvidet deres sortiment med betagende og minimalistiske designs. Denne smukke daybed og fine pendel på gulvet er ingen undtagelser. Menu karakteriseres ved at skabe en helt særlig afdæmpet volumen gennem deres møbler, der stadig har rødder i den minimalistiske stilart.
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Daybed - et fantastisk multifunktionelt møbel
Udover de to primære funktioner har en daybed også en tredje funktion, som er selve designet. En daybed, som på billedet, er en fryd for øjet for en interiør-entusiast. En daybed passer perfekt ind i både i en moderne og retro indretning. Det gør dem anvendelige i mange forskellige typer hjem.
Chalotte Kamp Kruse føjede dette til Trendmøbler: Derfor skal du have en daybed
Ud over de to primære funktioner at sove og sidde, er også selve designet af en daybed ofte en fryd for øjet. Modellen her fra danske Menu passer både ind i moderne og klassiske hjem.Læs også: Brug bænke i indretningen – ét møbel med utallige muligheder
Benedikte Lundberg føjede dette til 10 beviser: Derfor er fleksible løsninger et must i stuen
10. Praktisk designelementLigesom den rette sofa i stuen kan sørge for en ekstra sengeplads, når der er brug for det, kan et møbel som en daybed også være en ideel løsning til dette problem. Ikke nok med, at en daybed er et elegant og smukt møbel, som man kan ligge og slappe af i, så er mange af de nye designs, så behagelige, at man kan bruge dem som gæstesenge. Er pladsen trang i stuen, kan en daybed også være et godt alternativ til en sofa.

Se over 18 millioner indretningsbilleder på Houzz

Lignende billeder af skandinaviske boligindretning

Ålandsgade 13, 4.tv
Villa ONE
The Kids Room
Tværbommen 29, 2. th., Gentofte
kunder køkken
Maja Porsgaard Rosasco