313.900 Billeder af køkken med granitbordplade

KUNSTERISK AKUSTIKLØSNING TIL BOLIGEN Problem: Rummet var præget af dårlig akustik, grundet store og bare overflader, som reflekterede lyden tilbage i rummet. Løsning: Løsningen blev en række SmartArt billeder på væggen ved spise- og sofaområdet, der reducerer de stående lydbølgers bevægelse mellem de parallelle vægge i rummet. Design: Motiverne til akustikbillederne er udvalgt så de passede til stuens moderne og skandinaviske stil, og kan udskiftes efter behov. Anvendte produkter: SmartArt 60
Loftet/rammen ved køkkenøen skaber miljø. God ide. - rjarkitektur

The Blue Room
Store kvadrater gulv “fliser” - berit_kuhr

JKE Design
Køkken uden vinduer - vorager

Our goal for this project was to transform this home from family-friendly to an empty nesters sanctuary. We opted for a sophisticated palette throughout the house, featuring blues, greys, taupes, and creams. The punches of colour and classic patterns created a warm environment without sacrificing sophistication. Home located in Thornhill, Vaughan. Designed by Lumar Interiors who also serve Richmond Hill, Aurora, Nobleton, Newmarket, King City, Markham, Thornhill, York Region, and the Greater Toronto Area. For more about Lumar Interiors, click here: https://www.lumarinteriors.com/ To learn more about this project, click here: https://www.lumarinteriors.com/portfolio/vaughan-renovation-and-decor/

Features: Custom Wood Hood with Pull Out Spice Racks, Mantel, Motif, and Corbels; Varied Height Cabinetry; Art for Everyday Turned Posts # F-1; Art for Everyday Corbels # CBL-TCY1, Beadboard; Wood Mullion and Clear Beveled Glass Doors; Bar Area; Double Panel Doors; Coffered Ceiling; Enhancement Window; Art for Everyday Mantels # MTL-A1 and # MTL-A0; Desk Area Cabinets- Main Kitchen: Honey Brook Custom in Maple Wood with Seapearl Paint and Glaze; Voyager Full Overlay Door Style with C-2 Lip Cabinets- Island & Bar Area: Honey Brook Custom in Cherry Wood with Colonial Finish; Voyager Full Overlay Door Style with C-2 Lip Countertops- Main Kitchen: Golden Beach Granite with Double Pencil Edge Countertops- Island and Bar Area: Golden Beach Granite with Waterfall Edge Kitchen Designer: Tammy Clark Photograph: Kelly Keul Duer

This 11 ft long island needed substantial lighting to keep everything in scale. Turner stools bring in a vintage element and keep with the Historic Nickel finish on the lighitng. Photo: Matt Edington Builder: Robert Egge Construction Design: Shuffle Interiors

White and black distressed kitchen cabinets in this large traditional kitchen. Photography: John Trigiani

The walkway that we closed up in the kitchen is now home to the new stainless steel oven and matching hood vent. Previously, the oven sat on the reverse side of the kitchen which did not allow for an overhead vent. Our clients will certainly notice a difference in cooking now that the space is properly ventilated! The new wall also allows for additional cabinet storage. A space-saving Lazy Suzan sits in the lower cabinets to the left of the oven, while a stack of wide utensil drawers conveniently occupies the right side. Final photos by Impressia Photography.

Normandy Designer Vince Weber worked closely with the homeowners throughout the design and construction process to ensure that their goals were being met. To achieve the results they desired they ultimately decided on a small addition to their kitchen, one that was well worth the options it created for their new kitchen. Learn more about Designer and Architect Vince Weber: http://www.normandyremodeling.com/designers/vince-weber/ To learn more about this award-winning Normandy Remodeling Kitchen, click here: http://www.normandyremodeling.com/blog/2-time-award-winning-kitchen-in-wilmette

This beautiful 2 story kitchen remodel was created by removing an unwanted bedroom. The increased ceiling height was conceived by adding some structural columns and a triple barrel arch, creating a usable balcony that connects to the original back stairwell and overlooks the Kitchen as well as the Greatroom. This dramatic renovation took place without disturbing the original 100yr. old stone exterior and maintaining the original french doors above the balcony.

Our beautiful Kitchen was realized when we tore out all of the low hanging bulkheads, recessed a support beam up into the ceiling and took the kitchen up to the ceiling! Geoffrey Hodgdon Photography

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.