5.183 Billeder af spisestue med betongulv

Fotograf Camilla Ropers
Foto - webuser_647031382

Med overvægt af hårde materialer som beton og stål kan akustikken let blive udfordret, men det har parret forsøgt at imødegå, blandt andet ved hjælp af gardiner, der ikke blot kan strække sig over køkkenets vinduer. “De hænger fra gulv til loft og er tilpas brede til, at vi kan pakke hele rummet ind i dem. Nogle gange har vi været et lille selskab – for eksempel nytårsaften – så har vi rullet dem for hele vejen rundt, sat lidt lys op og dækket et flot bord. Så sker der altså et eller andet, når - matildeandreassen

Photo: practical(ly) studios ©2012

Anna Stathaki

The driving impetus for this Tarrytown residence was centered around creating a green and sustainable home. The owner-Architect collaboration was unique for this project in that the client was also the builder with a keen desire to incorporate LEED-centric principles to the design process. The original home on the lot was deconstructed piece by piece, with 95% of the materials either reused or reclaimed. The home is designed around the existing trees with the challenge of expanding the views, yet creating privacy from the street. The plan pivots around a central open living core that opens to the more private south corner of the lot. The glazing is maximized but restrained to control heat gain. The residence incorporates numerous features like a 5,000-gallon rainwater collection system, shading features, energy-efficient systems, spray-foam insulation and a material palette that helped the project achieve a five-star rating with the Austin Energy Green Building program.

Anita Lang - IMI Design - Scottsdale, AZ

The two storey living space is lasciviously light filled throughout the day and is reminiscent of a lantern from the street during the evening. Photography info@aspect11.com.au | 0432 254 203 Westgarth Homes 0433 145 611 https://www.instagram.com/steel.reveals/

Our homeowners approached us for design help shortly after purchasing a fixer upper. They wanted to redesign the home into an open concept plan. Their goal was something that would serve multiple functions: allow them to entertain small groups while accommodating their two small children not only now but into the future as they grow up and have social lives of their own. They wanted the kitchen opened up to the living room to create a Great Room. The living room was also in need of an update including the bulky, existing brick fireplace. They were interested in an aesthetic that would have a mid-century flair with a modern layout. We added built-in cabinetry on either side of the fireplace mimicking the wood and stain color true to the era. The adjacent Family Room, needed minor updates to carry the mid-century flavor throughout.

Barbara Egan

Peter Landers Photography

Light filled dining area with power floated concrete floor and exposed brickwork and beams dressed in white. Low profile industrial glazing opens onto the garden visible beyond. Photography: Tim Crocker Photogrpahy: Tim Crocker

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.