34.767 Billeder af stue med en indbygget medievæg

Bjarni B. Jacobsen

Betonvæg v. Tv. Og pejsen - thea_laursen

emr photography www.emrphotography.com

Soft grey and Charcoal palette. Drapery adorned with mixed use fabrics. Chairs were carefully selected with a combination of solid and geometric patterned fabrics. Full design of all Architectural details and finishes with turn-key furnishings and styling throughout. Carslon Productions, LLC

The owners of this prewar apartment on the Upper West Side of Manhattan wanted to combine two dark and tightly configured units into a single unified space. StudioLAB was challenged with the task of converting the existing arrangement into a large open three bedroom residence. The previous configuration of bedrooms along the Southern window wall resulted in very little sunlight reaching the public spaces. Breaking the norm of the traditional building layout, the bedrooms were moved to the West wall of the combined unit, while the existing internally held Living Room and Kitchen were moved towards the large South facing windows, resulting in a flood of natural sunlight. Wide-plank grey-washed walnut flooring was applied throughout the apartment to maximize light infiltration. A concrete office cube was designed with the supplementary space which features walnut flooring wrapping up the walls and ceiling. Two large sliding Starphire acid-etched glass doors close the space off to create privacy when screening a movie. High gloss white lacquer millwork built throughout the apartment allows for ample storage. LED Cove lighting was utilized throughout the main living areas to provide a bright wash of indirect illumination and to separate programmatic spaces visually without the use of physical light consuming partitions. Custom floor to ceiling Ash wood veneered doors accentuate the height of doorways and blur room thresholds. The master suite features a walk-in-closet, a large bathroom with radiant heated floors and a custom steam shower. An integrated Vantage Smart Home System was installed to control the AV, HVAC, lighting and solar shades using iPads.

Photo by Brandon Barre

Russell Hart - Orlando Interior Photography

The family room is our relaxing room with a fire place in the corner, a 72" High Def TV surrounded by natural stone. The floors are Hickory wood 3/4" thick with hydronic heating under the wood floors. This room has an abundance of natural light.

The completed project, with 75" TV, a 72" ethanol burning fireplace, marble slab facing with split-faced granite mantel. The flanking cabinets are 9' tall each, and are made of wenge veneer with dimmable LED backlighting behind frosted glass panels. a 6' tall person is at eye level with the bottom of the TV, which features a Sony 750 watt sound bar and wireless sub-woofer. Photo by Scot Trueblood, Paradise Aerial Imagery

Внушительного размера люстра Eimer стала оригинальным украшением комнаты. При своих 120 сантиметрах в диаметре она, тем не менее, не смотрится массивной благодаря строгому, лаконичному дизайну. Люстра выполняет функцию основного света, а роли дополнительного и декоративного играют бра в углу дивана и контурная подсветка ниши потолка соответственно. В эстетике комнаты выдержана характерная для современных интерьеров строгая геометричность, находящая своё отражение в стилистике декоративной перегородки, конструкции шкафа и устройстве двухуровневого потолка с контурной подсветкой. Декоративная перегородка между зонами кухни и гостиной выполнена из узких вертикальных деревянных ламелей. Для удешевления монтажа конструкции они крепятся на направляющие по потолку и полу, что делает выбранное решение конструктивно схожим с системой открытых стеллажей, но при этом не оказывает значительного влияния на эстетические характеристики перегородки.

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.