Trine Lundager skandinavisk-opbevaring-og-garderobe
Gem296Stil et spørgsmålUdskriv

Trine Lundager

Camilla Stephan ©Houzz 2016
URL
http://www.camillastephan.com/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Kasper Iversen føjede dette til Houzz Tour: Lejligheden på 5. sal er fyldt med kreative løsninger
Udfordringen med den begrænsede opbevaringsplads har Trine imidlertid fundet en både rummelig, dekorativ og ja, nærmest genial løsning på. “I de gamle kufferter opbevarer vi alt det, vi ikke lige står og skal bruge hver eneste dag – julepynt, aflagt tøj og legetøj, som vi gerne vil gemme. Det handler om at stable dem strategisk, så det, man skal bruge forholdsvis hyppigt – for eksempel sengetøj – ligger øverst.”
Kasper Iversen føjede dette til De 13 mest populære garderober på Houzz.dk
13. I dette danske hjem kan man fra det hyggelige påklædningsværelse klatre videre op i soveværelset via stigen. En smart hjemmelavet bøjlestang med læderstropper udnytter skråvæggenes svære vinkel til opbevaring.FORTÆL OS…Hvilken gardeobeløsning er din favorit?LÆS MERE: 10 LABRE LØSNINGER TIL LOFTRUMMET
MetteMaje Sofia Skøtt føjede dette til Ryd op i soveværelset – med god opbevaring går det hurtigt
I et hjørneHvis dit soveværelse tillader det, er det en rigtig godt idé at samle al opbevaring i et hjørne af soveværelset. Lav et lille rum i rummet, hvor du har skab, bøjler til tøj og kasser - eller gamle kufferter som her - til de sager, du ikke vil have fremme.
MetteMaje Sofia Skøtt føjede dette til Glem alt om forårsrengøring - nu står den på oktober-opfriskning
Er din garderobe opdateret?Det er slut med at gå rundt i T-shirt dagen lang, og du skal derfor lave et tjek af din garderobe - har du en varm bluse, har du en vinterjakke, og hvad med varme støvler?Få den slags købt nu, før alt det gode er udsolgt i din størrelse, eller du fryser dine fingre af på vej til job, fordi du ikke har fået købt handsker.Læs også: Sådan indretter du bedst din garderobe
Benedikte Lundberg føjede dette til Ekspertens forårsguide: Sådan får du ryddet op i vintergarderoben
Find et sted at opbevare detMåske har du et kælderrum eller loftsrum, hvor du kan putte vintergarderoben hen. Der er dog ét sted Kamille Sommer anbefaler, at du ikke lægger vintergarderoben hen. “Det kommer selvfølgelig an på, hvordan man bor, og hvad man har af opbevaringsmuligheder, men én ting er sikkert: Det skal ikke stilles ud i skuret, da der er fugt, som kan ødelægge tøjet,” siger Kamille. Hvis man hverken har kælder eller loftsrum, skal man tænke i kreative løsninger i sin bolig. “Hvis der er plads i skabet, er det jo også fint at inddele sit skab i sektioner med sommer og vintertøj eller lægge vintertøjet bagerst. Ellers kan det være nødvendigt at pakke det ned i kasser eller poser og placere dem i et skab,” fortæller oprydningseksperten.

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

Mia Rasmussen føjede dette til Mias idéer
Ideelt på mit værelse til højre for døren
Houzz-bruger-ID-174185801 føjede dette til Orden en casa
Vestidor en buhardilla con armario y perchas vista. Hueco sobre armario con maletas

Se over 18 millioner indretningsbilleder på Houzz