PRIVATLIVSPOLITIK

Velkommen! Houzz er en online-platform for boligrenovering og -indretning. Houzz er et tværfagligt forum for en lang række boligeksperter og fagfolk inden for boligbyggeri og boligforbedring og for sælgere af boligprodukter, andre virksomheder, boligejere og lejere og boligindretningsentusiaster. Gennem Houzz kan du få råd og idéer til indretning, produkter og tjenesteydelser inden for boligrenovering og boligforbedring. Vi meddelte, at Ivy blev medlem af Houzz-familien i februar 2018. Ivy forsyner indretningsarkitekter, arkitekter og andre fagfolk med værktøjer til bedre at styre deres daglige forretning og arbejdsgang med deres kunder og leverandører. Ivy er også designet til at forbedre designoplevelsen for kunder ved at give dem mulighed for at gennemgå projektrelaterede dokumenter fra fagfolk og for at betale fagfolk.

Denne Privatlivspolitik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger oplysningerne, hvordan oplysningerne kan videregives, og hvilke valgmuligheder og rettigheder du har i forhold til disse oplysninger. Din adgang til og brug af vores platform reguleres af denne Privatlivspolitik.

Vores platform består af Houzz, Ivy og andre websteder og apps, hvor denne Privatlivspolitik kan ses, og som er under Houzz' brand eller drives af Houzz-koncernen, og alle de relaterede websteder, mobilapps, produkter, tjenesteydelser og kommunikation, der tilbydes af Houzz, herunder vores plug-ins og indlejret indhold, der stilles til rådighed på andre websteder.

Betegnelserne "vi", "os" eller "vores" henviser til (a) Houzz Inc., et selskab i Delaware, og (b) hvis du har adgang til eller bruger vores markedsplads på Houzz-platformen og bor i USA, Houzz Shop LLC, et selskab med begrænset ansvar i Delaware, og hvis du har adgang til eller bruger vores markedsplads på Houzz-platformen og bor uden for USA, Houzz Shop International LLC. "Houzz-koncernen" henviser til Houzz Inc.'s tilknyttede virksomheder. Ved "dig" mener vi besøgende og brugere af enhver del af vores platform.

Denne Privatlivspolitik træder i kraft den 1. april 2019. Hvis du oprettede din konto på Ivy før den 1. april 2019, og du ikke er blevet underrettet om denne opdaterede Privatlivspolitik, gælder den forrige Ivy-Privatlivspolitik for dig.

1. Indsamling af oplysninger

Vi indsamler oplysninger, som du giver os direkte, eller som vi modtager fra tredjeparter eller automatisk, når du bruger vores platform. Vi indsamler oplysninger fra din enhed ved hjælp af cookies og lignende teknologier. Vi kan også modtage oplysninger om din placering.

Oplysninger, som du giver os direkte
Vi indsamler oplysninger, som du giver os direkte, herunder dine konto- og profiloplysninger, indhold, som du sender til eller lægger op på vores platform, dine købsoplysninger, din kommunikation samt oplysninger, som du giver os som led i undersøgelser og konkurrencer.

Konto- og profiloplysninger. Når du opretter en konto på vores platform, indsamler vi de oplysninger, som du giver os direkte, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, interesser, køn, alder og profiloplysninger. Hvis du er en fagperson, kan du også vælge at give os oplysninger vedrørende din virksomhed.

Indhold, som du sender. Vi indsamler oplysninger og indhold, som du sender til eller lægger op på vores platform, herunder dine fotos, kommentarer, anmeldelser, søgninger, fotonoter, idébøger og diskussioner.

Køb. Hvis du køber eller sælger produkter eller tjenesteydelser på vores platform, indsamler vi bestemte oplysninger for at kunne behandle din købs- og salgsforespørgsel, bl.a. dit telefonnummer, din adresse og betalingsmetode (f.eks. kreditkort- eller bankkontooplysninger).

Kommunikation. Når du kommunikerer med os (pr. e-mail, telefon, via vores platform eller på anden måde), og når du bruger vores platform til at kommunikere med andre, gemmer vi en kopi af din kommunikation (herunder optagelser af telefonsamtaler, under forudsætning af, at du er underrettet herom eller har givet dit samtykke i overensstemmelse med gældende lovgivning). Nogle fagfolk og sælgere på vores platform kan vælge at bruge vores opkaldssporing for bedre at kunne styre deres forretning. Du bruger vores platform, når du foretager opkald til disse fagfolk og sælgere ved at benytte deres telefonnummer, som vises på vores platform. Vi vil ikke optage disse opkald uden først at have underrettet dig eller indhentet dit samtykke i overensstemmelse med gældende lovgivning. I det omfang du kommunikerer med fagfolk, sælgere og andre brugere uden for vores platform, er denne kommunikation i øvrigt ikke omfattet af denne Privatlivspolitik.

Undersøgelser og konkurrencer. Hvis du deltager i vores brugerundersøgelser, konkurrencer eller markedsføringskampagner, indsamler vi de oplysninger, som du giver os.

Oplysninger fra andre
Vi indsamler oplysninger, som andre giver os, herunder oplysninger fra andre platforme, offentligt tilgængelige oplysninger, oplysninger fra andre brugere af vores platform, oplysninger fra vores samarbejdspartnere og tilknyttede virksomheder, samt oplysninger fra tredjepartswebsteder.

Andre platforme. Vi kan modtage oplysninger om dig fra tredjepartsplatforme, som indhenter din tilladelse til at dele disse oplysninger med os. Hvis du vælger at tilmelde dig vores platform via Facebook eller Google eller at uploade dine kontaktpersoner fra din tredjeparts-e-mailtjeneste, vil du blive bedt om at dele visse oplysninger med os, som er identificeret af disse tredjepartsplatforme.

Offentligt tilgængelige oplysninger. Andre har ret til at lægge indhold op på vores platform, som indeholder oplysninger om dig (f.eks. i forbindelse med fotos eller historier). Hvis du er fagperson eller sælger, må vi også indsamle oplysninger om dig fra offentligt tilgængelige kilder og stille oplysningerne til rådighed som en del af vores platform. Vi må f.eks. modtage dit navn og dine kontaktoplysninger fra brancheorganisationer og forhandlernetværk, som du deltager i, og hvor du tilkendegiver at have en tilknytning til disse organisationer.

Andre brugere. For at forbedre kvaliteten af vores platform er fagfolk og sælgere på vores platform berettigede til at give os oplysninger om dit engagement med dem, herunder om du har kontaktet dem eller svaret på deres henvendelser, om dit projekt er afsluttet, og om du har modtaget en vare, som du har bestilt. Hvis du er fagperson eller sælger, kan brugere og besøgende give os feedback og offentlige anmeldelser om dig.

Vores samarbejdspartnere. Vi kan modtage oplysninger om dig fra vores samarbejdspartnere. Således har vores betalingsbehandlere ret til at ajourføre dine betalingsoplysninger, annoncører kan hjælpe os med at sende meddelelser til din adresse, og tredjeparter kan hjælpe os med forebyggelse af svindel ved at bekræfte dine kontaktoplysninger.

Houzz-koncernen. Under iagttagelse af privatlivspolitikkerne for vores tilknyttede virksomheder og i overensstemmelse med gældende lovgivning kan vi modtage oplysninger om dig fra disse virksomheder.

Tredjepartswebsteder. På nogle tredjepartswebsteder er der indlejret et Houzz-plug-in, en widget eller indhold, bl.a. gennem Houzz-brandede knapper, badges og diasshows og fælles-brandede indholdspartnerskaber. Du kan også vælge at bruge vores browserudvidelser. Disse plug-ins og widgets og det indlejrede indhold leverer oplysninger til os i overensstemmelse med vores Cookiepolitik. Desuden er nogle af fagfolkenes websteder udviklet eller hostet af Houzz. Houzz indsamler de oplysninger, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, på disse websteder, herunder dine meddelelser til fagfolk, der sendes via disse websteder. Disse fagfolk indsamler oplysninger om din brug af platformen og dine meddelelser som nærmere beskrevet i deres privatlivspolitikker.

Automatisk indsamlede oplysninger
Vi indsamler oplysninger om din brug af vores platform, herunder din søgeaktivitet, de sider, som du besøger, datoen og tidspunktet for dit besøg, og – hvis du bruger vores browserudvidelser – indhold, som du interagerer med på tredjepartswebsteder. Vi indsamler ligeledes oplysninger, som din enhed giver os i forbindelse med din brug af vores platform, f.eks. din browsertype, hvilken type enhed du anvender, browsersprog, IP-adresse, mobilselskab, unikt enheds-id, placering samt anmodede og henvisende URL-adresser.

Cookies og lignende teknologier
Vi anvender cookies i forbindelse med din brug af vores platform til at indsamle oplysninger om, hvad du ser og interagerer med på vores platform og andre platforme, som du har adgang til og bruger. Du kan læse vores Cookiepolitik for at få yderligere oplysninger om vores brug af cookies, og hvordan du kan fravælge cookies, men vær opmærksom på, at vi ikke ændrer systemets adfærd på vores platform på baggrund af browseranmodninger, der ikke kan spores.

Placeringsoplysninger
Vi modtager oplysninger om din enheds placering, hvis du slår denne funktion til i din browser eller mobilenhed. Vi kan på baggrund af din IP-adresse udlede, hvor din enhed normalt er placeret. Du kan også vælge at give os dine placeringsoplysninger ved at indtaste disse oplysninger på vores platform, bl.a. i dine Houzz-indstillinger, Ivy-indstillinger, eller når du går til kassen med en leverings- eller faktureringsadresse.

2. Brug af oplysninger

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at vedligeholde, understøtte og personliggøre vores platform og til at kommunikere med dig om vores platform (både på og uden for vores platform). Vi bruger bl.a. oplysningerne på følgende måder:

  • til at sikre og forbedre vores platforms funktionalitet, herunder vise indhold, som du offentliggør, til at gennemføre dine køb på vores platform, til at behandle, gemme og levere din kommunikation, til at yde kundeservice og –support, til at besvare dine forespørgsler eller anmodninger, til at foretage sikkerhedskopiering af vores systemer og til at forbedre sikkerheden på vores platform,
  • til at vurdere, om brugen af vores platform er i tråd med vores forretningsmæssige formål, og til at forbedre og udvikle vores produkter og tjenesteydelser, herunder nye produkter og tjenesteydelser og vores platforms funktionalitet,
  • til at gøre din oplevelse mere personlig, f.eks. ved at skræddersy det indhold og de oplysninger, som du har adgang til, samt vores supporttjenester,
  • til at vise målrettet annoncering (på vores platform og tredjepartswebsteder) og vurdere effekten af vores annoncering,
  • til at give feedback til fagfolk og sælgere på vores platform
  • til at kommunikere med dig som beskrevet i vores aftaler med dig (f.eks. Houzz Brugervilkårene og denne Privatlivspolitik,
  • til at forebygge svindel og bevare en kvalitetsoplevelse i tråd med vores forretningsmæssige formål eller af juridiske årsager, bl.a. oprette et filter til at blokere for spam-mails og meddelelser, der ikke er i overensstemmelse med vores indgåede aftaler med dig (f.eks. Houzz Brugervilkårene),
  • til at håndhæve overholdelsen af vores aftaler med dig (f.eks. Houzz Brugervilkårene) og gældende lovgivning, til at opfylde vores juridiske forpligtelser, til at anlægge eller forsvare en retssag, en voldgiftssag eller lignende og til at svare på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder (herunder imødekomme krav vedrørende national sikkerhed eller retshåndhævelse),
  • til at gennemføre undersøgelser og analyser med henblik på vore forretningsmæssige formål og,
  • såfremt du beslutter dig for at deltage, til at administrere undersøgelser, konkurrencer og markedsføringskampagner.

Hvis du giver os oplysninger om dine kontaktpersoner (f.eks. når du tilmelder dig vores platform via Facebook) for at opnå en mere sammenhængende oplevelse, kan vi informere dine kontaktpersoner med konti på vores platform om, at du også er blevet medlem af vores platform og følger dem på dine vegne, så du kan se deres offentlige aktivitet på vores platform.

Vi har som udgangspunkt ret til at bruge din kommunikation til kvalitetssikrings- og undervisningsformål samt til forbedring af vores produkter og tjenesteydelser. Vi må bruge din kommunikation til at forstå og bidrage til at styre kvaliteten af anmodninger til, og svar fra, fagfolk og sælgere på vores platform og give dem feedback. Vi har ret til at benytte automatiserede teknologier til evaluering af din kommunikation og til at forbedre brugeroplevelsen. Få mere at vide.

Vi kan bruge dine login-oplysninger, cookieoplysninger, oplysninger om din enhed og IP-adresser til at identificere dig og logge din færden på tværs af enheder og vores platform. Vi kan bruge dine adresser til at personliggøre din oplevelse på vores platform.

For at gøre det nemmere for dig, gemmer vi oplysningerne om betalingsmetoden, som du bruger i forbindelse med platformen. Du kan fjerne eller ændre din betalingsmetode på Houzz gennem dine indstillingerne. Hvis du vil ændre din betalingsmetode på Ivy, og du bruger et kreditkort, bedes du gå til dine Ivy-indstillinger. Af hensyn til din sikkerhed, hvis du bruger ACH til at foretage betalinger på Ivy, skal du muligvis kontakte support@ivy.co.

Hvis du som besøgende foretager et køb på Houzz og efterfølgende opretter en konto, vil vi til din orientering sørge for, at du får adgang til oplysninger om tidligere køb gennemført ved hjælp af den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.
Hvis du er en kunde hos Ivy, bruger vi dine oplysninger til at vise dig alle dine betalinger, samt fakturaer, forslag, fastholdelsesgebyrer og lignende dokumenter pr. projekt.
Såfremt dine oplysninger bruges på en måde, der er uforenelig med disse formål, vil du blive underrettet herom på forhånd, så du kan fravælge disse formål efter eget skøn.

3. Videregivelse af dine oplysninger

Vi udlejer og sælger ikke dine personlige kontaktoplysninger (herunder din e-mailadresse, der er tilknyttet din kontoregistrering) til tredjeparter, så de kan bruge oplysningerne i eget markedsføringsøjemed. Vi videregiver oplysninger på følgende måder:

Platformens besøgende og brugere
Via Houzz kan andre finde, kontakte, se og følge din profil og offentlige aktivitet på Houzz (f.eks. hvis du "synes godt om" indhold på platformen), bl.a. ved hjælp af dit brugernavn. Du kan tilpasse din Houzz-profil og vælge i dine Houzz-indstillinger, om brugerne skal have lov til at følge dig. Dit Houzz-indhold (f.eks. dine idébøger, fotos, noter til andres fotos, projekter, diskussioner og profiler på sociale medier), følgere og andre, som du selv følger, vil være synlige og åbne for andres kommentarer, medmindre du sætter dem til at være private vha. dine Houzz-indstillinger og andre værktøjer. Lær, hvordan man indstiller disse til at være private. Hvis du er fagperson eller sælger på Houzz, kan vi også vise aggregerede data om din aktivitet for at hjælpe besøgende og brugeree med at evaluere dig, herunder din svarprocent og seneste besøg på Houzz. Vi kan ikke kontrollere besøgendes og brugeres brug af oplysninger eller indhold, som du vælger at gøre offentligt tilgængelige på platformen.

Fagfolk, sælgere og andre virksomheder
Hvis du anmoder os om at finde fagfolk til at arbejde for dig, vil de projektoplysninger (herunder kontaktoplysninger), som du angiver, blive gjort tilgængelige for et begrænset antal fagfolk, som vi mener vil være egnede til dit projekt. Fagfolk og sælgere, som deltager på Houzz-platformen, kan se din offentlige aktivitet på vores platform og får lov til at modtage din feedback til os om dit engagement med dem. Hvis du f.eks. har anmodet os om at finde fagfolk og giver os feedback om, hvor interesseret du er i de pågældende fagfolk, har vi ret til at sende din feedback til dem. Endvidere har en fagperson eller sælger adgang til at se al din offentlige aktivitet på vores platform, som interagerer med deres indhold (f.eks. at du på en bestemt dato tilføjede et af deres fotos til din private Idébog, som er identificeret ud fra brugernavnet på din profil og alle fotos eller offentlige identifikatorer, som du angiver på din profil). Virksomheden kan ikke se dine ikke-offentlige kontooplysninger (f.eks. e-mailadresse) eller din private aktivitet (f.eks. hvis din Idébog er privat). Vi beder fagfolk, sælgere og annoncører på vores platform om ikke at bruge dine oplysninger til andre formål end dem, hvortil oplysningerne blev givet. Deres brug af dine oplysninger er imidlertid underlagt deres egne privatlivspolitikker.

Tjenesteudbydere og samarbejdspartnere på platformen
Vi har ret til at videregive dine oplysninger til andre, såfremt dette i et rimeligt omfang anses for at være nødvendigt for, at vi kan gøre brug af oplysningerne til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik, og vi beder sådanne tredjeparter om at begrænse deres brug af disse oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger om vores tjenesteudbydere og samarbejdspartnere på platformen her. Hvis du udtrykkeligt er indforstået med at dele dine oplysninger med en tredjepartspartner, f.eks. som led i en konkurrence eller markedsføringskampagne, som vi sponsorerer i fællesskab med en sådan tredjepart, vil vi desuden videregive dine kontaktoplysninger til den pågældende tredjepart.

Annoncører og reklamenetværk
Vi bruger reklamenetværk og lignende virksomheder til at lægge annoncer op på tredjepartswebsteder og til at hjælpe os med at vurdere effekten af vores annoncering. Vi har ret til at samarbejde med annoncører om annoncering på vores platform. Vi må bruge annoncører til at kommunikere med dig på de adresser, som de har for dig. Virksomheder af denne art anvender cookies og lignende teknologier. Vi må give reklamenetværk, annoncører og virksomheder, der annoncerer på vores platform, aggregerede oplysninger, men bortset fra krypterede oplysninger eller enhedsidentifikatorer, videregiver vi ikke dit navn, dine kontaktoplysninger eller andre personoplysninger. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du læse vores Cookiepolitik.

Også virksomheder, som annoncerer på vores platform, er berettigede til at bruge cookies og lignende teknologier til at spore din aktivitet på vores platform. Nogle af disse virksomheder deltager i netannonceringsinitiativet, NAI (Network Advertising Initiative), eller sammenslutningen af netannoncører, DAA (Digital Advertising Alliance). Besøg disse organisationers fravalgssider for at få mere at vide om, hvordan du kan fravælge modtagelse af web-baserede, målrettede annoncer fra deltagende virksomheder. Du kan indstille dit mobiloperativsystem til at begrænse annoncesporing eller installere AppChoices-appen for at få mere at vide om, hvordan du kan fravælge modtagelse af målrettede annoncer i mobilapps.

Tilknyttede virksomheder og virksomhedsoverdragelser
Vi har ret til at videregive oplysninger fra eller om dig til (a) joint ventures eller andre virksomheder i Houzz-koncernen, eller (b) en potentiel eller reel køber, efterfølger eller erhverver som led i en omorganisering, en sammenlægning, et salg, et joint venture, en overdragelse, en overførsel eller en anden form for hel eller delvis afhændelse af vores forretning, aktiver eller aktier (herunder i forbindelse med konkursbehandling eller lignende). I ovennævnte tilfælde reguleres brugen af oplysningerne af denne Privatlivspolitik.

Undersøgelser
I den udstrækning det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, må vi undersøge og videregive oplysninger fra eller om dig, hvis vi vurderer, at en sådan undersøgelse eller videregivelse (a) i et rimeligt omfang er påkrævet for at overholde instrukser, påbud og kendelser som led i retsforfølgnings- og retshåndhævelsesprocedurer, herunder bl.a. ransagningskendelser, stævninger, lovgivning, processkrifter eller andre retsdokumenter, der forkyndes for os, (b) kan bidrage til forebyggelse, efterforskning eller identifikation af eventuelle forseelser i forbindelse med vores platform, (c) kan bidrage til beskyttelse af vores rettigheder, omdømme og ejendom eller til beskyttelse af vores besøgendes, brugeres, tilknyttede virksomheders eller offentlighedens rettigheder, omdømme og ejendom, eller (d) sikrer overholdelsen af vores aftaler med dig (f.eks. Houzz Brugervilkårene).

4. Tredjeparters plug-ins, widgets og links

Vores platform kan indeholde tredjeparters sociale mediefunktioner og andre plug-ins og widgets fra tredjeparter. Når disse funktioner vises på vores platform, drives og hostes de af tredjeparter og er underlagt tredjeparternes egne privatlivspolitikker i stedet for denne Privatlivspolitik. Vores platform indeholder også links til tredjepartswebsteder, som ikke ejes eller drives af os. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for andre websteders databeskyttelsespraksis.

5. Kommunikation

En væsentlig del af vores tjenesteydelser, som du tilmelder dig, når du opretter en konto på vores platform, er at modtage meddelelser fra Houzz-koncernen pr. e-mail og på vores platform. Hvis du bruger vores mobilapp eller oplyser dit mobiltelefonnummer, omfatter disse meddelelser også sms-beskeder og push-meddelelser. Vi kommunikerer med dig om dine kontoforhold, om beskyttelse af dine personoplysninger og om interaktioner med dit indhold (f.eks. hvis andre "synes godt om" din Idébog, svarer på dine kommentarer, eller hvis du modtager en badge på vores platform). Vi beder dig ligeledes om at modtage din feedback om dine brugeroplevelser på platformen eller om dine boligrenoverings- og indretningsplaner. I overensstemmelse med gældende lovgivning sender vi dig tips, tilbud og lignende tjenesteydelser fra Houzz-koncernen, idet fagfolk, sælgere og andre virksomheder på vores platform kan indgå i denne kommunikation. Du kan til enhver tid ændre dine kontaktpræferencer i dine Houzz-indstillinger, hvis du har en Houzz-konto, og i dine Ivy-indstillinger, hvis du har en Ivy-konto, ligesom du direkte i dine e-mailindstillinger kan fravælge at modtage lignende markedsføringsmails fra os. Dine kontaktpræferencer på Ivy og Houzz er uafhængige og vil generelt ikke påvirke eller ændre de meddelelser, som du modtager via resten af platformen. Vær opmærksom på, at du ikke kan fravælge at modtage konto- og privatlivsrelaterede meddelelser fra os.

Vores platform giver endvidere dig og andre mulighed for at sende beskeder på vores platform og dele indhold med andre uden for platformen. Hvis du gør dine kontaktoplysninger tilgængelige, vil andre også have mulighed for at kontakte dig uden for vores platform.

6. Kontoophør og opbevaring af personoplysninger

Medmindre du er fagperson eller sælger på Houzz, kan du når som helst deaktivere din Houzz-konto ved at gå ind i dine Houzz-indstillinger. For at deaktivere din konto som fagperson eller sælger på Houzz, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnittet "Kontakt os" i denne Privatlivspolitik. For at deaktivere din konto på Ivy-platformen, bedes du følge instruktionerne her eller kontakte os som beskrevet i afsnittet "Kontakt os" i denne Privatlivspolitik. Når du deaktiverer din konto, vil du ikke længere give os mulighed for at indsamle løbende eller fremtidige oplysninger. Din Houzz-profil vil ikke længere være synlig, men i overensstemmelse med gældende lovgivning og Houzz-brugervilkårene, vil dine fotos, anmeldelser og andet indhold muligvis stadig være tilgængelige og synlige. For at anmode om permanent sletning af din konto, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnittet "Kontakt os".

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde formålene med vores behandling af dine personoplysninger, medmindre lovgivningen tillader eller kræver, at vi opbevarer dine personoplysninger i en længere periode. Vi kan således være nødt til at opbevare dine personoplysninger med henblik på at kvalitetssikre vores platform eller forsvare fremtidige retskrav. Vi opbevarer ligeledes afidentificerede data, efter at din konto er blevet slettet. Oplysninger, som du har delt med andre, bliver ved med at være synlige, efter at din konto er blevet deaktiveret eller slettet, og efter at oplysningerne er blevet slettet fra din egen profil eller konto. Vi kontrollerer ikke oplysninger eller indhold, som andre har kopieret ud af vores platform. Vær opmærksom på, at kopier af oplysninger, som du har ajourført, ændret eller slettet, fortsat kan befinde sig i vores systemer i et stykke tid, og vi kan opretholde kopier af disse oplysninger i vores virksomhedsoptegnelser.

7. Børn

Vores platform er tilgængelig for en bred målgruppe og er ikke beregnet til børn under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 13 år. Hvis vi får kendskab til, at vi har indsamlet personoplysninger om et barn under 13 år, vil vi tage passende skridt for at slette disse oplysninger. Hvis du bliver opmærksom på eller mener, at et barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os som anført i afsnittet Kontakt os.

8. Databeskyttelse

Vi træffer rimelige og passende foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og tilintetgørelse under hensyntagen til de risici, som behandlingen indebærer, og arten af personoplysningerne.

9. Opdateringer af denne Privatlivspolitik

Vi kan ændre denne Privatlivspolitik fra tid til anden. Den senest gældende version af vores Privatlivspolitik regulerer, hvordan vi bruger oplysninger om dig. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i vores Privatlivspolitik, vil vi underrette dig pr. e-mail eller ved at lægge en meddelelse op på vores platform. Ved fortsat at tilgå eller bruge vores platform, efter at disse ændringer træder i kraft, vil du være underlagt den ændrede Privatlivspolitik.

10. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende denne Privatlivspolitik,

  • hvis du er en Ivy-bruger, skal du venligst sende en mail til support@ivy.co,
  • hvis du er en Houzz-bruger og er bosiddende i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), skal du venligst sende en mail til EUprivacy@houzz.com,
  • ellers, hvis du er en Houzz-bruger, skal du venligst sende en mail til privacy@houzz.com.

Du kan også sende et brev til vores adresse 285 Hamilton Avenue, Palo Alto, California 94301, USA.

11. International overførsel af personoplysninger

Houzz-koncernen er en verdensomspændende organisation med hovedsæde i USA og med tjenesteudbydere, tilknyttede virksomheder og aktiviteter i en lang række lande. For at kunne levere de tjenesteydelser, som du tilmelder dig ved at oprette en konto eller ved besøg på vores platform, bliver dine personoplysninger overført til og behandlet i USA (eller et andet land, hvor vi, vores tilknyttede virksomheder, agenter og tjenesteudbydere driver virksomhed). Databeskyttelsesreglerne er forskellige fra land til land, og beskyttelsesniveauet for personoplysninger i USA og de øvrige jurisdiktioner er muligvis ikke det samme som det niveau, der er gældende i den jurisdiktion, hvor du er bosiddende. Hvis du er bosiddende inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), og vi overfører dine personoplysninger til lande uden for EØS, tager vi passende skridt for at sikre, at dine personoplysninger nyder samme beskyttelsesniveau, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Hvis du er bosiddende i et EØS-land eller i Schweiz, overholder vi alle juridiske krav til overførsel af personoplysninger til lande uden for EØS eller Schweiz. Læs mere om vores deltagelse i Privacy Shield-aftalen.

12. Hjemmel for behandling af personoplysninger (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

Hvis du er bosiddende inden for EØS, vil vores hjemmel til indsamling og brug af de personoplysninger, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, afhænge af de pågældende personoplysninger og den konkrete sammenhæng, hvori vi har indsamlet oplysningerne. Vi indsamler og bruger dine oplysninger til en lang række forretningsmæssige formål, der hører under vores legitime interesser, for med dit samtykke at indgå eller opfylde en kontrakt med dig eller for at opfylde vores juridiske forpligtelser.
Hvis du ønsker at vide mere om den specifikke hjemmel, som vi baserer vores behandling af dine oplysninger til et bestemt formål på (herunder eventuelle legitime interesser, som vi måtte have i at behandle disse oplysninger), bedes du kontakte os som anført i afsnittet "Kontakt os". For eksempel baserer vi os på vores legitime interesser i at behandle oplysninger i direkte markedsføringsøjemed og med henblik på forebyggelse og afsløring af svindel, under forudsætning af, at disse interesser ikke tilsidesættes af dine databeskyttelsesinteresser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder.

13. Dine databeskyttelsesrettigheder (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

I nogle regioner, bl.a. inden for EØS, har du visse rettigheder i forhold til dine personoplysninger, herunder retten til at få adgang til, berigtige, ajourføre eller anmode om sletning af dine personoplysninger. Houzz træffer rimelige foranstaltninger for at sikre, at de oplysninger, som vi indsamler, er pålidelige i forhold til deres påtænkte anvendelse, rigtige, fuldstændige og ajourførte. Du kan også administrere din profil, Houzz-indstillinger og Ivy-indstillinger inden for rammerne af vores platform. Hvis du ikke er en bruger af vores platform, og du ønsker at kontakte os direkte for at få adgang til, berigtige, ajourføre eller slette dine personoplysninger eller for at ændre dine oplysninger eller markedsføringspræferencer, kan du til enhver tid gøre dette ved at kontakte os som anført i afsnittet "Kontakt os". Vores behandling af din anmodning vil ske i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger eller anmode om at få dine personoplysninger overført. Også her kan du udøve disse rettigheder ved at kontakte os som anført i afsnittet "Kontakt os". Du kan også deaktivere din Houzz-profil og få en kopi af dine Houzz-oplysninger gennem dine Houzz-indstillinger. Du kan også vælge at deaktivere din konto på Ivy ved at følge instruktionerne her.

Du kan indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personoplysninger i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse. For yderligere oplysninger, og for at indgive en klage i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse, bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed. Kontaktoplysninger for databeskyttelsesmyndigheder i EØS og Schweiz kan ses her.

Hvis vi har indsamlet og behandlet dine personoplysninger med dit samtykke, så kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der har fundet sted inden tilbagetrækningen, ligesom en tilbagetrækning heller ikke berører vores behandling af dine personoplysninger, som har fundet sted på baggrund af andre lovlige retsgrundlag for behandling end samtykke.

Vi besvarer alle anmodninger, som vi modtager fra enkeltpersoner, der ønsker at udøve deres databeskyttelsesrettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Vi vil eventuelt bede dig om at bekræfte din identitet for at hjælpe os med at sende et hurtigt svar på din anmodning.

Opdateret 1. april 2019