Altan.dk har mere end 15 års erfaring med altaner i Danmark. Vi gennemfører mere end 100 altansager og etablerer ca. 3.000 altaner årligt. Altan.dk beskæftiger ca. 130 ansatte, heraf 75 montører, der arbejder i selvstyrende teams med montage af altaner i hele Danmark. Det er vores ønske med Altan.dk at skabe et dynamisk forum for nuværende og kommende altanejere. Senest har vi udvidet forretningen med montage af elevatorer - dette projekt kalder vi Alevator.dk og vi forventer os meget af det. Faktisk har kun 7% af alle danske etagebyggerier indbygget elevator og det mener vi er for lidt. Vi mener nemlig, at alle bør have adgang til byernes lejligheder - at alle skal kunne få besøg af deres ældre eller gangbesværede familie. Vores motto er; Det Gode Liv i Byen og det mener vi, at vi er med til at skabe med vores altaner og elevatorer. Så - trænger din ejendom til at blive opdateret til nutidens standarder, hvad enten det gælder altaner eller elevatorer, så tøv ikke med at kontakte os.
Tilbudte tjenester:

Altaner og elevatorer i hele Danmark.

Sted:4180
Sorø
Danmark
Typiske projekt-omkostninger:Prisen på en altan varierer meget alt efter hvor mange man er om at dele projektet. Hvis man er alene om at få sat altan op, kan det koste mellem 150.000 og 250.000 kr. Hvis man kan få sine naboer med på ideen og bare være 10 om projektet, kan man forvente at prisen kommer ned på ca. 80-100.000 kr. pr. altan.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.