Vores historie VVS-firmaet, Hedegaard VVS, er en professionel VVS-virksomhed, der drives af Poul Hedegaard Koch, som er autoriseret VVS-installatør, han har tre svende og to lærlinge ansat. Han har flere faste samarbejdspartnere, som vi trækker på ved større opgaver. Vores fokus er på førsteklasses service, faglig rådgivning og sparring samt fast, høj kvalitet. Derfor siger vi: "Hedegaard VVS – Hvis kvalitet er vigtigt for dig!"
Tilbudte tjenester:

Få et uforpligtende tilbud Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os, så finder vi en fornuftig pris på den rigtige løsning af din VVS-opgave. Vi glæder os til at høre fra dig! Du kan også få hjælp til bl.a. Nyt badeværelse Nyt gasfyr VVS arbejde

Områder, der betjenes:

Geografisk dækning Vi har vores base i Vanløse. Desuden dækker vi Rødovre, København, Frederiksberg, Nørrebro, Brønshøj, Husum, Herlev, Skovlunde, Søborg, Hvidovre, Albertslund og hele Hovedstadsområdet. Ved større opgaver kører vi også gerne længere ud i det danske land.

Kontakt:Poul Hedegaard
Sted:2720
Vanløse
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.