Greve Pejsecenter
En pejseindsats fra Greve Pejsecenter er ofte en god løsning for hyggen – og økonomien

En pejs er et hyggeligt samlingspunkt i hjemmet. Hvis I får en pejseindsats er der mulighed for at bibeholde hyggen, og samtidig få en varmekilde, der økonomisk svarer til en fritstående brændeovn. En pejseindsats vil derfor ikke udelukkende være en investering i livskvalitet, men også påvirke jeres varmeregning. I får simpelthen mere varme for de samme penge.

Vi har i mere end 20 år solgt og rådgivet omkring pejseindsatser, og har gennem vores erfaring udvalgt de fabrikanter, som vi mener leverer pejseindsatser i en kvalitet, der tilfredsstiller vores kunder fra det meste af Danmark. Vi fører et stort udvalg af pejseindsatser fra forskellige producenter. Den pejseindsats der føles som det rigtige valg for den ene familie, er det måske ikke for en anden! Vi står derfor klar med eksperterne, der ser frem til at yde individuel rådgivning. På den måde kan vi finde frem til en løsning, der passer til jeres smag.

Leverede tjenester
Installation af brændeovn, Installation af gaspejs, Montering af pejs, Reparation af brændeovn, Reparation af pejs, Reparation af skorstene, Salg af pejse

Områder, der betjenes
Greve Strand, 2900 hellerup, 2920 Charlottenlund, 2680 Solrød, 2930 Klampenborg, 2800 Lyngby, 2820 Gentofte, 2830 Virum