JKE Design
JKE Design begyndte den 1. april 1970 som en tømrer- og snedkervirksomhed på stifter Erik Lunds slægtsgård i Jerslev i Nordjylland. Dengang håndbyggede snedkerne hvert køkken i de gamle udhusbygninger med udsigt over markerne. I dag har vi selvfølgelig taget maskinkraft og teknologi til hjælp, men fabrikken ligger stadig på samme matrikel med udsigt over de nordjyske marker, og vi holder stadig det gode håndværk i hævd.

JKE Design går op i at skabe et køkken, der fletter sig ind i dit liv og bliver det naturlige omdrejningspunkt i dit hjem. Vi vil skabe ægte køkkener til ægte liv, og vi er først tilfredse, når vi sammen med dig skaber et leverum, der indrammer dit gode køkkenliv. Et køkken, der både lever op til dine drømme og din dagligdag.

JKE Design har siden 2000 været en del af Ballingslöv International koncernen, der udover JKE Design tæller en række af Skandinaviens allerstærkeste køkken-, bad- og garderobeproducenter.

Leverede tjenester
Bad, bryggers, køkken, opbevaring, skydedøre

Områder, der betjenes
Aalborg, Amager, Aarhus, Brønderslev, Esbjerg, Hillerød, Holbæk, Horsens, Kolding, København, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Nykøbing Mors, Ringsted, Thisted, Viborg
Kontakt: jke-design@jke-design.dk
Sted: JKE Design A/S
Gl. Klæstrupvej 75
9740
Jerslev
Danmark
Ekspertinformation:
CVR-nummer: 63271012
Kommenterede: Beskriv din foretrukne madkultur og vind et knivsæt fra Global NI Den nordiske mad er vores favorit herhjemme, men vi savner stadig den ægte kinesiske mad vi fik, da vi sidste år rejste rundt i Kina i godt 14 dage.
i Afstemninger  
Kommenterede: cabinetry The kitchen is designed and produced by the Danish cabinetry company JKE Design A/S operating in Denmark, Norway and Sweden. The model is named Savona and is produced from oak veneer. Best regards Ani...
i Billedspørgsmål  
JKE Design har et billede vist i en artikel: Pladsbesparende tips: Få plads til det hele i lille bryggers
JKE Design har et billede vist i en artikel: 21 smukke gulve med sildebensparket
JKE Design har et billede vist i en artikel: Eksperten: Salgsklar bolig - rum for rum