VELKOMMEN til tømrermester Kim Jensen & Søn ApS Vi tilbyder os indenfor alt tømrerarbejde og er gerne din sparringspartner i hele processen omkring at få dine byggedrømme og -ideer realiseret til virkelighed. Vi sørger også gerne for alt tegningsmateriale, ligesom vi har stor erfaring i at indhente de nødvendige byggetilladelser hos myndighederne. Da vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggefaget ved vi, hvor vigtigt det er, at kunden føler sig løbende informeret og tryg om byggeprocessen, og ønsker du selv i et eller andet omfang at være involveret i byggeriet, er der også mulighed for dette, naturligvis med dialog og sparring i hele forløbet. Vi har igennem årene udført utallige kundeopgaver i totalentreprise og har et mangeårigt samarbejde med pålidelige lokale elektriker-, maler- og VVS-firmaer, der ligesom os er meget bevidste om, at der aldrig må gås på kompromis med kvaliteten.
Tilbudte tjenester:

Nybyggeri Ombygninger Landbrugsbyggeri Tagrenoveringer (Monier tagpartner) Salg og montering af døre og vinduer (træ/alu og PVC) Opførelse af tilbygninger Øvrige renoveringer Salg og montering af Svane køkkener og badeværelser (certificeret Svane montør) Alle former for småreparationer Rådgivning i forbindelse med huskøb Rådgivning i forbindelse med forsikringsskader

Kontakt:Kim Jensen
Sted:9352
Dybvad
Danmark
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.