Hos Normasym udvikler og dimensionerer vi innovative LED-baserede energibesparende lamper og brænder for at møde den hurtigt voksende efterspørgsel på grønne løsninger i byggesektoren. Vi er til for at skabe bæredygtige lamper af høj kvalitet, designet med mennesket i fokus.
Tilbudte tjenester:

- Planlægning af belysning i boliger, restauranter og hoteller - Professionelt lysdesign og indretning til dit projekt - Levering af de bedste LED lamper designet med mennesket i fokus

Områder, der betjenes:

Vi arbejder i hele verden og kan, afhængig af projektets størelse, afholde møder hvor det måtte passe.

Priser:

Alle vores produkter har de lovmæssige certificeringer til salg i EU og nogle USA. Derudover tester vi produkterne for levetid og lyskvalitet hos Teknologisk Institut.

Kontakt:Peter Hansen
Sted:2150
Nordhavn
Danmark
Ekspert-information:
Typiske projekt-omkostninger:50 - 2.000 krIdet vi henvender os til en bred vifte af projekter i byggebranchen ligger vi prismæssigt fordelagtigt. Det er muligt at indhente priser via vores hjemmeside.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.