Vi har bygget huse, siden Jørn V. Hansen grundlagde Vesterbo Huse i 1995 efter 15 år som selvstændig tømrermester. Vesterbo Huse har gennem tiden derfor skabt et solidt ry for at udføre og levere kvalitetsbyggeri og fokusere på løsninger, der fungerer – også mange år ud i fremtiden. Gennem årene har Vesterbo Huse bygget enfamiliehuse, ”tæt lav” byggerier, Agerhoenebakken20 47 lejlighedsboliger i flere plan, sommerhuse, samt til- og ombygninger. Desuden beskæftiger vi os med mindre erhvervsbyggeri i form af lager og kontor. Hos Vesterbo Huse fokuserer vi på, at vi altid følger vores byggesager på nærmeste hold. Vores byggeledere har ansvaret for gennemførelse af byggerierne fra start til slut, og de sørger for, at vi altid er i løbende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere gennem hele processen.
Tilbudte tjenester:

Energieffektive boliger, Grønt byggeri, Huskonstruktion, Hustegninger, Konstruktion af typehuse, Nybyggeri, Plantegninger, Projektledelse, Specialfremstillede boliger, Tilbygning til typehuse

Områder, der betjenes:

Hørning, Skanderborg, Odder, Horsens, Stilling, Region Midtjylland

Kontakt:Morten Friis Rosendal
Sted:8362
Hørning
Danmark
Ekspert-information:
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.