22 eksperter i boligstyling i Gudbjerg Sydfyn, Syddanmark

Gudbjerg Sydfyn / 50 km
Boligstyling
115 af 22 eksperter

Udvalgte anmeldelser for eksperter i boligstyling i Gudbjerg Sydfyn, Syddanmark

Ragus & Co
eksperter i boligstyling i Gudbjerg Sydfyn, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner22. januar 2016
Susanne formår på imponerende vis at skræddersy præcis den løsning vi har brug for til vores messestand på CIFF til et overraskende lavt budget. Hun fremskaffer inventar og dekorationsmateriale der passer præcis til vores univers, og arbejder utroligt professionelt med at kombinere hendes viden og erfaring med vores ønsker og ideer. Vi planlægger at anvende Ragus & Co til vores faste merchandising opgaver, da vi ikke kan forestille os nogen bedre hertil. Kæmpe stor anbefaling herfra. Catia Damm, lulus drawer
Idé-Sign
eksperter i boligstyling i Gudbjerg Sydfyn, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner19. februar 2016
Jeg har et mangeårigt samarbejde med ide-sign. Hos Ide-sign har jeg muligheden for at få skræddersyet præcis den løsning som passer til mine kunders ønsker og behov. De er med fra idefase til endelig installation og de leverer altid en top service og kvalitet til den rigtige pris. Mine bedste anbefalinger herfra.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.