47 eksperter i fliser, sten og bordplader

Fliser, Sten & Bordplader
115 af 47 eksperter

Udvalgte anmeldelser for eksperter i fliser, sten og bordplader I nærheden

CASA CERAMICA
eksperter i fliser, sten og bordplader
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner29. august 2021
Som arkitekt for et større selskab igennem 15 år, har jeg stort set besøgt samtlige flisehandler. Men mage til casa ceramica's service, vilje til at løse en opgave, samt enorm viden indenfor faget, har jeg ikke stødt på. Stor ros herfra, bliv endelig ved! Lars Sandermann
Diapol
eksperter i fliser, sten og bordplader
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner7. juni 2016
Jeg har brugt Diapol mange gange til at levere og montere granitbordplader til mine nye huse. De har meget engageret og dygtig medarbejdere ansat. De står for at opmåle, levere og montere. Kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.
Tom Nielsen
eksperter i fliser, sten og bordplader
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner5. februar 2016
En god samarbejdspartner til køkken bordplader,har brugt Hornbordplader i cirka 10 år som primær leverndør, grundet godt samarbejde.
PFP A/S
eksperter i fliser, sten og bordplader
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner15. marts 2016
Professionel leverandør af skræddersyede bordpladeløsninger, leverer til tiden og reagerer lynhurtigt og effektivt ved opståede udfordringer. Gode folk i marken der fuldt ud fortjener de bedste anbefalinger herfra!!
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.