69 fotografer i Herlev, Hovedstaden

Hvis bare dette fantastiske øjeblik kunne varer for altid…det sørger en fotograf for! En professionel fotograf i Herlev, Hovedstaden forstår at fange essensen i dit livs bedste øjeblikke og forvandle dem til minder, du kan dele med andre, og har du brug for hjælp til at sælge din bolig, så kan det vise sig at være et profitabelt valg at vælge en professionel boligfotografering. Billeder siger mere end ord – gode billeder siger mere end den bedste tekst… Mere
Som fotograf med stor æstetisk sans og øje for skønhed og linjer og med rigtig mange års erfaring i bagagen, er... Læs mere
 • 29 82 30 45
 • Slangerup
Camilla Stephan is a Copenhagen-based creative soul. She's working as a freelance photojournalist and photo... Læs mere
 • 20 15 21 86
 • København K
Wilmer interior is an interior photography company based in Copenhagen. We offer a professional photography... Læs mere
 • +46 73 726 39 28
 • København
VELKOMMEN. JEG ER CAMILLA HEY. Når du skal vælge fotograf, oplever du sikkert, at du har mange ønsker, der... Læs mere
 • 33 25 11 00
 • København
PiaVsimms Photography - I work with photography in various fields; ex. Business, documentary, product,... Læs mere
 • 30 60 06 03
 • Værløse
Entusiastisk fotograf med inriktning på hem och trädgård. Fotograferat reportage för Hus&Hem, Allt om trädgård,... Læs mere
 • +46 70 865 64 23
 • Blentarp
© 2016 by Kaj Lergaard Læs mere
 • 26 17 30 50
 • København
Mit navn er Mick Friis, jeg er selvstændig erhvervsfotograf med speciale i Bolig/indretning, Portrætter &... Læs mere
 • 22 91 49 03
 • Kastrup
I provide my clients with interior & aerial images of their home. If it is for the purpose to sell or showcase... Læs mere
 • 42 79 92 25
 • Copenhagen
- Fotografi av arkitektur, inredningar, hus/lgh för försäljning. - 360 graders fotografi och virtuella turer av... Læs mere
 • +46 70 773 09 65
 • Malmö
Fotografisk virksomhed studie i Nyhavn København K Læs mere
 • 26 35 00 41
 • København K
Jeg er boligstylist og fotograf, og jeg formidler livsstil og boligstof bla ved at lave boligreportager, som... Læs mere
 • 22 25 20 10
 • Vaerloese
Education: 2010-2011 International Center of Photography New York http://www.icp.org 2005-2009 Medieskolerne in... Læs mere
 • 26 16 28 02
 • København
Arkitektur- och inredningsfotograf från Malmö. Læs mere
 • +46 70 143 20 89
 • malmö
Fotograf fra København. Fokus på Interiør, livstil, mad og portrætter. Læs mere
 • 26 83 59 55
 • København K
Udvalgte anmeldelser af Fotografer i Herlev, Hovedstaden
Fotograf Camilla Ropers
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Camilla har fotograferet nogle af vore nedrivningssager, hvor vi har skullet bruge billeder til brochurer, webside eller fx artikler i medier. Det har fx været ombygningen af Experimentarium, totalnedrivning af KB-hallen og nu også nedrivning af Tinghøj Vandtårne i Gladsaxe. Camilla har en udsædvanlig evne til at fange motiver fra spændende og interessante vinkler som får øjnene til at drages mod motivet. Hendes billeder giver vores referencer et betydeligt løft, som vi sætter stor pris på. Vi bruger nu Camilla fast til at fotografere spændende nedrivningsopgaver før- under og efter, samt til portrætfotografering af nye funktionærer i virksomheden."
- Houzz-bruger-ID-242391
Fotograf Camilla Stephan
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Fotograf Camilla Stephan har taget nogle super flotte fotos af mit hjem i forbindelse med en boligreportage til Jyllands Posten."
- Kunstner Rikke Darling
Wilmer Interior
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Har jobbat med jonas flertalet gånger och alltid varit nöjd. Han tar sin tid på sig i sitt arbete och resultatet har alltid varit över förväntan. Jag kan starkt rekommendera Jonas."
- MATTIAS MARDINI
Fotograf Camilla Hey
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Camilla er en super professionel fotograf, som tog nogle interiørbilleder af mine produkter - og de blev meget flottere end jeg havde forestillet mig! Derudover var jeg tidspresset, da jeg skulle på messe, og Camilla leverede og redigerede billederne så hurtigt, at jeg pludselig kunne nå alt jeg skulle. Hun kom forbi min stand på messen og har frivilligt gjort rigtig god reklame for mig i flere sammenhænge. Hun er sød, betænksom og MEGET dygtig! Jeg takker hende mange gange og vil på det kraftigste anbefale hende."
- lauradannisoe
Fotograf Pia Vestergård Simms
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Vi bruger Pia Vestergård til fotografering af boligemner - hun har gennem tiden fotograferet rigtig mange boliger for os! Pia formår altid at få det bedste frem i boligerne. Vi har kun oplevet at være yderst tilfredse med det leverede materiale. Pia er desuden både serviceminded og fleksibel, hvis vi har særlige ønsker/behov. Vi kan varmt anbefale Pia!"
- anne_mette9
LERGAARD.COM
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Kaj Lergaard leverer altid top professionelle billeder. Vi anvender ofte billederne til vores markedsføring både til hjemmeside og avisannoncering. Lergaard får de bedste anbefalinger herfra."
- EBK HUSE A/S
cchiquet
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Cyril carried out a fantastic job for our café. He listened to our requests and provided us with amazing interiors and aerial pictures! He also delivered the products quite fast. Absolutely recommended!"
- Ludovica Ibba
Jonas Lodahl Photography
Fotografer i Herlev, Hovedstaden
"Arbejder ofte sammen med Jonas Lodahl Photography. En Profesionel og dygtig fotograf. Arbejder ofte sammen med Jonas Lodahl Photography. En Profesionel og dygtig fotograf."
- PHOTOGRAPHER Nicolas Tobias Følsgaard
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvorfor en professionel fotograf?


Fotografer kan andet og mere end blot at tage billeder. En professionel fotograf fanger øjeblikket – lige dér hvor kærligheden skinner igennem nervøsiteten hos det nygifte par, lige dér hvor hunden ser allermest nuttet ud eller lige dér hvor alle børnene smiler samtidig. En dygtig produktfotograf forstår at fremstille maden på restauranten, så den ser allermest indbydende og lækker ud, mens en ejendomsfotograf ved, hvornår vejret er bedst til at vise dit hus frem på billeder. Med de mange muligheder der eksisterer i dag for selv at tage billeder med telefonen eller iPad’en gør ikke en professionel fotograf overflødig – tværtimod! En fotograf kender din bedste vinkel fra første øjekast og forstår hvad lys betyder i forhold til at skabe det bedste boligfoto. Vær ikke tilbageholdende med at kontakte en fotograf i Herlev selv for små opgaver – skal mormor have en kalender med familiens kæledyr, så kan det godt betale sig at kontakte en professionel én af slagsen…dyr skal jo helst ’fanges’ på det helt rigtige tidspunkt, hvis billedet skal blive godt – og det har en professionel fotograf mange års erfaring i.

Er der forskellige typer fotografer?


Absolut. Som med alle fagfolk er også fotografer ofte specialiseret inden for en genre. Der er portrætfotograf, interiørfotograf, boligfotograf, børnefotograf, produktfotograf, dyrefotograf og så videre, så det kan være en fordel at vælge den rigtige fotograf, når du skal giftes eller have lavet boligfotografering i Herlev til hussalget. Mangler du en fotograf i Odense eller søger fotografer i København så overvej om lokationen eller fotografens speciale er det vigtigste…måske kender en fotograf i Silkeborg alt til de smukkeste steder omkring søerne, men hvis du skal have taget portrætter til familiealbummet, så er det måske en portrætfotograf i en anden by, der er bedre egnet.

Hvor finder jeg en god fotograf i Herlev, Hovedstaden?


Den bedste vurdering er din egen vurdering – så hvis du har mulighed for at se en fotografs arbejde, så giver det dig den bedste mulighed for at afgøre, om det er den rigtige fotograf til dig. I det store udvalg af fotografer, kan det være svært at afgøre, hvem der er dygtig. Internettet er ofte en fotografs bedste ven – her kan produktfotografering, et portræt eller en boligfotografering fra tidligere kunder vises frem og illustrere fotografens talenter. Er du usikker på om en fotograf fra Odense eller fotograf fra Århus kan klare et arbejde på Sjælland, så tag en personlig samtale med fotografen eller invitér på et uforpligtende besøg. Fotografer er altid interesseret i at skabe et godt tillidsforhold til kunden, da det er en meget subjektiv vurdering, om kunden kan lide det endelige resultat. En god snak med din kommende fotograf inden en bestilling er i begges interesse og sikrer dig en fotografering med det bedste resultat. Kan du ikke vælge, så spørg dig frem hos venner og bekendte og følg evt. en anbefaling fra én du stoler på. Mund-til-mund er ofte den mest troværdige reklame en fotograf kan få.
Storbyområder med eksperter