243 eksperter i have og landskabsservice

Har du en rigtig fin have, som du holder af, men kan du ikke længere selv overskue at komme til bunds med hækklipning, græsslåning, og hvad der ellers alt er at holde ved lige ved en have? Hvis det er tilfældet, vil det være fornuftigt af dig at få lidt havehjælp, og kigge dig om efter en anlægsgartner eller havemand , som kan sørge for at få din have til at stå snorlige igen. Det gør intet at få en anden til at sørge for det hårde havearbejde, hvis du ikke selv har tid til det i hverdagen. Naturligvis er der nogle ting, du bør overveje, inden du sætter den første og den bedste til at klare arbejdet i haven. Mere
Er du interesseret i at give din have et løft? Hos Have Alfen har vi i mere end 5 år foretaget havearbejde for... Læs mere
 • 40 30 20 08
 • Kirke Hyllinge
MVP Service tilbyder forskellige services, hovedsagligt indenfor det grønne område. Alt lige fra klipning af... Læs mere
 • 21 46 20 61
 • Hjørring
Vi startede i 2008. Har dog mange års erfaring forud. Vores Kunder er .. Private,Firmaer og Boligforeninger. Vor... Læs mere
 • 28 94 03 94
 • Hundested
Anlægsgartner- og entreprenørvirksomheden TRÆ & BUSK har siden 1995 udført et bredt spektrum af anlægs- og... Læs mere
 • 20 67 50 01
 • Solrød Strand
SilvaLausen skov og anlæg arbejder professionelt og kompromisløst med anlægsgartneri og træpleje. Medlem af... Læs mere
 • 28 23 63 89
 • Holstebro
Farum Betons produktion lever naturligvis op til kravene i Betonvarekontrollens trekantsmærke. Vi går dog... Læs mere
 • 44 95 15 44
 • Farum
Mindre virksomhed, der laver alt i private haver Læs mere
 • 27 26 89 13
 • Hvidovre
Valg af den rigtige håndværker = TRYGHED Læs mere
 • 21 91 36 39
 • Fjenneslev
Søger du en anlægsgartner der har fokus på kvalitet og service? Hos RF Anlæg har vi over 17 års erfaring med... Læs mere
 • 53 83 22 13
 • stege
Forskøn dine omgivelser med grønne plantevægge. Minigarden plantevægge giver dig mulighed for at lave en vertikal... Læs mere
 • 40 33 00 99
 • Rønnede
AUT. KLOAKMESTER & ANLÆGSGARTNER UDFØRER OPGAVER I KØBENHAVN OG I NORDSJÆLLAND Vi arbejder for både... Læs mere
 • 27 63 31 14
 • Rødovre
VELKOMMEN TIL VORES LILLE PLANTESKOLE OG HAVECENTER Fuchsiahaven og Kelvins Gartnerservice er din lokale... Læs mere
 • 40 78 56 20
 • Sabro
Hos SkovTrup har vi 15 års professionel erfaring med robinietræ. Det er din sikkerhed for en faglig leverandør,... Læs mere
 • 98 54 87 67
 • Hobro
ANLÆGSGARTNERFIRMAET JUNCKERHAVEN - 25 ÅRS ERFARING VI BOR MIDT PÅ SJÆLLAND MELLEM ROSKILDE, HOLBÆK OG RINGSTED... Læs mere
 • 46 49 61 03
 • Hvalsø
Vica A/S Siden 2004 har vi specialiseret os i udestuer, pavilloner, orangerier og overdækninger i... Læs mere
 • 75 50 48 99
 • Kolding
Udvalgte anmeldelser af Eksperter i have og landskabsservice
Have Alfen
Eksperter i have og landskabsservice
"Erling gravede hul til en trampolin med minigraver. Det blev gjort omhyggeligt og han gav mig gode råd med på vejen om hullets dybde og jordkantens beskaffenhed, så vi havde let ved senere at montere trampolinen. Dertil kommer at Erling er meget behagelig at samarbejde med. Så jeg kan give ham mine varmeste anbefalinger. Vh Olaf"
- olaf_rieper
MVP Service
Eksperter i have og landskabsservice
"Her er en håndværker, som kommer til aftalt tid, laver de ting vi har aftalt og rydder flot op efter sig. Malene giver besked, hvis hun bliver forsinket eller må flytte datoen, og det er en fornøjelse at se haven, når de har været igang. Kan kun give MVP Service min bedste anbefaling!"
- Hilly Marie le Fèvre
Kjærshaveservice.
Eksperter i have og landskabsservice
"PERFEKT Her er tale om dedikation, kvalitet, patentlighed og service på højeste niveau. Arbejdet bliver planlagt og vurderet, med kvalificeret input, der levere et usædvanligt smukt færdigt og totalt rydeligt resultat. Her er tale om en Feinschmecker, perfekt!"
- cecilia5329
TRÆ & BUSK
Eksperter i have og landskabsservice
"Haveanlæg i topklasse. Indkørsel, havegange, træterrasse, plæneanlæg med rullegræs, plantning af træer, buske og bede, beskæring af store træer, opsætning af hegn, legehus, bålhytte, mm samt fast plejekontrakt på haven på årsbasis. Verdensklasse!"
- Morten Ingemann
Silva Lausen Skov og Anlæg
Eksperter i have og landskabsservice
"Vi havde en yderst positiv oplevelse, da vi søgte hjælp til etablering af vores nye have. Vi kan klart anbefale det høje faglige niveau, men også den meget professionelle og ærlige måde, forslag og ideer blev formidlet på."
- linelevring
Farum Beton og Natursten
Eksperter i have og landskabsservice
"Altid god service og rådgivning, flinke medarbejdere. Godt varieret produktudvalg, mange special produkter i god kvalitet. Fin udstilling til kundebesøg og inspiration."
- Brolægger Pedersen
FliseGartneren.dk
Eksperter i have og landskabsservice
"Jeg er Havedesigner og faglært gartner og jeg har af flere omgange arbejdet sammen med Flisegartneren Lasse. Det har altid fungeret rigtig godt, flot resultat, tilfredse kunder og Ikke mindst overholder han altid sine aftaler. Han er rigtig grundig og fagligt dygtig. De varmeste anbefalinger herfra Havedesigner Vibeke Markussen"
- Havedesigner Vibeke Markussen
Anlægsservice
Eksperter i have og landskabsservice
"Jeg hyrede Max til at omlægge min indkørsel, fra asfalt til herregårdssten, samt anlægge en gangsti og terrasse. Ialt ca. 140 kvm. Umiddelbart før han skulle i gang, viste det sig, at jeg havde problemer med kloakken, det skulle ordnes først. Max udviste stor fleksibilitet, og holdt en pause i sit arbejde, så kloakmesteren kunne komme til. Indkørslen er nu færdig, og står fin og flot, og modsat før, med det helt rigtige fald væk fra huset. Jeg kan på det varmeste anbefale Max. Han er venlig, imødekommende, fleksibel og særdeles effektiv. Han går gerne lidt længere end det oprindeligt aftalte, for at efterlade et stykke arbejde som jeg som kunde bliver ekstra glad for, og han går ikke fra pladsen før alle er tilfredse."
- Britta Ramshardt
RF-anlæg
Eksperter i have og landskabsservice
"Etablering af terrasse og belægning omkring ny tilbygning med herregårds sten, samt anlægning af sti til, og underlag til skur med genbrugssten. God kommunikation og sparring omkring ideer og løsningsmuligheder. Aftaler overholdt. Kan varmt anbefales! Henrik Hansen, Kastrup"
- henrik1693
Minigarden Plantevægge
Eksperter i have og landskabsservice
"Helt fantastisk produkt. Jeg har med stor success brugt Minigardens Plantevægge, når jeg har stylet store tagterrasser. De er så flotte men mest af alt, er de lette at sætte op og flytte rundt på. Lækkert produkt og servicen følger med."
- Busy Bees ApS
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvorfor er det fornuftigt at få en anlægsgartner til at ordne min have?


Det er altid godt at få professionelle øjne på haven, da øjne udefra typisk ser lidt mere, end du selv gør. Det er havemandens arbejde at rette folks haver til og gøre dem flotte og dejlige at befinde sig i igen, hvorfor det er det mest fornuftige, du kan vælge at gøre. Det er altid godt med hjælp fra familien, men nogle gange vokser haven bare mere til, end familien lige har lyst til at ordne. Desuden kan du være helt sikker på, at du ender med en have, som står snorlige efter et besøg af en havemand. Har du ikke selv tiden og lysten til at bevæge dig ud i din have, når du har en eftermiddag til rådighed i ny og næ, er det rart, at der blot kan ringes efter haveservice . Efter et besøg eller to i haven, vil dine skuldre være noget lettere end før.

Hvad kan en havemand hjælpe mig med?


Det, en havemand eller anlægsgartner kan hjælpe dig med, er at komme helt til bunds med skidt og skrat i din have. En havemand vil kunne klare den helt store omgang græsslåning, hvis din græsplæne efterhånden er vokset til. Desuden vil du kunne få hjælp til træbeskæring af dine træer i haven – du har måske ikke set det selv, men for at et træ står sundt og godt i jorden, skal det beskæres engang imellem, så nye og friske skud kan komme til. Havemanden vil kunne tilbyde en god og brugbar haveservice, som i sidste kan få din have til at se ud, som den aldrig har gjort det før. Har du eksempelvis en rigtig lang og besværlig lærkehæk, vil du med hjælp fra havemandens side, kunne få den under kontrol, så du igen kan nyde at kigge ud på haven uden at tænke, at du også lige skal sørge for at få bugt med hækken. Det og mange andre former for haveservice vil du kunne få hjælp til af en anlægsgartner.

Hvordan finder jeg den rette anlægsgartner til at ordne min have?


Som altid er det en god ide at tjekke lokalområdet for folk indenfor feltet, da det gør det noget lettere i forhold til kontakten. Naturligvis kan du blot sende en mail eller gribe fat i telefonen, men det bliver mere personligt, hvis man kan mødes og få afklaret, hvad planen skal være. Tjek op på hvad anlægsgartnerne i dit lokalområde tidligere har været med til at lave, da det kan give dig et billede af, hvordan jeres samarbejde vil udforme sig. Dertil er det altid godt at tjekke op på anmeldelser, da de nemt og hurtigt kan fortælle dig, om du har fundet en, der er værd til opgaven. Bed endelig også gerne om at se vedkommendes portefølje, da det om noget kan give dig et billede af, hvilken erfaring og faglighed vedkommende har. Det kan give dig en sikkerhed om, at du får det, du betaler for. Mere skal der ikke til for at sikre sig en helt fantastisk haveservice.
Storbyområder med eksperter