22 eksperter i have og landskabsservice i Magnetic Island, QLD, AU

Har du en rigtig fin have, som du holder af, men kan du ikke længere selv overskue at komme til bunds med hækklipning, græsslåning, og hvad der ellers alt er at holde ved lige ved en have? Hvis det er tilfældet, vil det være fornuftigt af dig at få lidt havehjælp, og kigge dig om efter en anlægsgartner eller havemand i Magnetic Island, QLD, AU, som kan sørge for at få din have til at stå snorlige igen. Det gør intet at få en anden til at sørge for det hårde havearbejde, hvis du ikke selv har tid til det i hverdagen. Naturligvis er der nogle ting, du bør overveje, inden du sætter den første og den bedste til at klare arbejdet i haven. Mere

Udvalgte anmeldelser for eksperter i have og landskabsservice i Magnetic Island, QLD, AU

Seven Seventy Pty Ltd
eksperter i have og landskabsservice i Magnetic Island, QLD, AU
18. juni 2015
“I found Seven Seventy Pty Ltd to have great communication which made the project go very smoothly. They are very professional and which lead to the project being completed to the customers satisfaction. Would happily work with them again”
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.