Design af garage Hillerød, Hovedstaden

Find den rigtige ekspert til dit projekt
Hillerød / 50 km
Design af garage
115 af 47 eksperter

Udvalgte anmeldelser for Design af garage Hillerød, Hovedstaden

Guld & Løvenholdt
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner26. juni 2019
Guld og Løvenholdt er fantastiske. Vi bestilte et køkken og bordplade og jeg vil gerne anbefale dem. Kvaliteten af deres håndlavede produkter og kundeservice er meget god.
Plass Arkitekter
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner24. april 2017
Jeg har som projektchef i Hillerød Forsyning inden for de seneste år indgået samarbejdsaftaler med Plass Arkitekter (arkitekt Ole Plass) om projektering og byggestyring af forskellige projekter som f.eks. -ombygning og indretning af et større lagerrum til kantine med køkken og dialog rum samt flere mødelokaler. Budget ca. 2 mio. kr. -Ombygning af nedlagt kantine til kontorarbejdspladser. Budget ca. 0,5 mio. kr. -Projektering af indretning af kontorarbejdspladser, mødelokale, værksted, bad og omklædning i et eksisterende fjernvarmeværk. Budget ca. 6 mio. kr. Min erfaring med Plass Arkitekter (Ole Plass): Dygtig og omhyggelig arkitekt med stor viden og erfaring. Seriøs og behagelig at arbejde sammen med. Behersker projektering, udbud og kontraktforhandlinger. Skaber god og troværdig stemning i samarbejdet mellem entreprenører, håndværkere, ingeniør og bygherre. Effektiv og kompetent projekt- og byggestyring. God økonomistyring. God dialog med myndigheder.
Indret til salg
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner25. november 2016
Vi vil gerne give Karina (Indrettilsalg) vores bedste anbefalinger. Vi ønskede at gøre vort store hus i Espergærde salgsklar, da en ejendomsmægler syntes det ville være en god ide med en gennemgang og rokeren rundt. Han anbefalede Karina, og efter en kort telefonsamtale aftalte vi besøg hos os og fik en meget kvalificeret gennemgang af godt og skidt og forslag til ændringer. Alt vi selv kunne gøre: Flytte rundt på ting, hvad der skulle pakkes væk ved fremvisning og fotografering. Huset (vi) manglede tydeligvis nogle tekstiler, fx tæpper, gardiner og puder, hvilket vi havde hørt før.... fra andre besøgende. Det skulle så købes ind, og det var vi helt med på. Shopping er ikke vores stærke side - især ikke tidsmæssigt, så... Karina gav os flere muligheder for samarbejdet og valget blev den fulde pakke, med indkøb og indretning til en fast pris, da vi ikke selv mente at kunne finde de ting, der skulle bruges. Så det overlod vi trygt til Karina, hvilket vi sandelig ikke har fortrudt. Vi fik et helt nyt hjem, og vi taler faktisk om ca 225 m2, der skulle redekoreres. Ud over det fik vi så inspirationen til at gøre mere i stand selv - godt hjulpet af Karina. Efterfølgende har vi haft den valgte ejendomsmægler herude igen, og hun var virkelig forbavset over ændringerne og meget positiv. Igår havde vi så fotografen og han var meget positiv også. Karina er knalddygtig og vi har anbefalet hende til andre og vi vil helt sikkert tage Karina med på råd, når vi har fået solgt og bygger et mindre hus. Hver eneste nyanskaffelse, som Karina har købt, skal med til det nye og det skal Karina også. Johan og Benthe Schmidt, Espergærde
SANCHEZ - Arkitektur & Design
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner14. december 2016
Har anlitat Luis för flera uppdrag under årens lopp och har varit mycket nöjda vid alla tillfällen. Första gången handlade om ombyggnad av ett 20-tals kök 1996 då vi bytte alla skåp och även flyttade om vask och spis. Resultatet glädjer oss fortfarande. 2002 utökade vi vårt hus från 1927 med en stor tillbyggnad på tre plan, som Luis hade ritat. Det blev väldigt snyggt, husets karaktär bibehölls och den nya ytan utnyttjades funktionellt. 2015 blev en carport ombyggd till förråd samtidigt som en ny carport byggdes. Den nya carporten är mycket snygg i vitt trä, ger ett lätt intryck och passar till den vitputsade huvudbyggnaden. Luis har alltid varit väldigt engagerad inte bara i ritningsstadiet utan även under genomförandet av arbetena och tillfört mycket kunnande i alla avseenden inte bara stilmässigt men även om gällande lagar och regler.
Cifre ApS Arkitekt m.a.a.
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner8. februar 2021
Vi har samarbejdet med Ole Cifre ApS Arkitekt på flere af vores private projekter, sidst var det tegning af et specielt hus på 430 m2. huset skulle bygges fra bunden med alle de forbehold og ønske vi havde som familie. Ole formåede hele vejen at fremstå som professionel men også med en god forståelse for vores ønsker og behov, han var altid til at få fat på og var hurtig med tilretninger og gode ideer, Ole var inde over alt i processen fra tegninger, godkendelse mv. men også som en god sparringspartner omkring materialevalg, selvom sidstnævnte ikke var noget han behøvede. Ole gik lige så meget op i projektet som vi selv gjorde, og vi følte os hele tiden trygge ved at have ham med og altid lige ved hånden. Vi har ikke andet en de bedste anbefalinger af Cifre Aps. Og vil til enhver tid kontakte dem, hvis vi skal igennem endnu en bygge proces.
Cyklus
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner14. marts 2019
Min tidligere kollega Greg Vendena kan jeg varmt anbefale som faglig kompetent konsulent indenfor design, arkitektur og planlægning. Greg evner at strategisere byrum og at tegne og producere en stol. Mange af Gregs projekter, som jeg kender til, er desuden husbyggeri med bæredygtige passager, både i form af materialer, brug, konstruktioner samt energioptimering med formgivning baseret på aktuelle emner. Programmet dannes ud fra klientens ønsker. Fra idé til detalje tegnes med stor omhu originale løsninger med velløste og gennemlførte detaljeringer,
AKL Design consultancy
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner26. februar 2020
Heldigvis mødte vi Anna Kaisa, vores hus i Provence fik et moderne funktionelt pust takket være mindre men effektive ændringer som vi aldrig selv havde fundet!!! Flytte malerier,en gang maling og mit køkken er reorganiseret,så det helt passer til mine forventninger. Samtidig blev vores HomePage helt stylet og attraktiv ! Det er behageligt at arbejde med en arkitekt somsforstår at indordne sine ideer til vores gode/dårlige smag så det bliver et perfekt resultat... Vi var så tilfredse at vi nu også har brugt Anna Kaisa til at renovere vores danske sommerhus med specialdesignede møbler! Hvis der bliver endnu et hus,regner vi med AKL...
Arkitekt Bo Blichfeldt
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner7. april 2020
I hired Mr. Blichfeldt to design and manage the construction of our building here in Minnesota, US. Bo has been very hands on with our project, creative and professional. He listened to my desires for the building and worked his creative mind to deliver a design worthy of an award. His design had everything we asked and he added his creative input based on our conversations and the more to the point for the purpose of this building. We love Bo's final drawing of the building.
Design By Funch
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner22. april 2019
Design By Funch har bl.a. hjulpet med hjemmeside opbygning og design, samt med indretning af boligen. Jeg er meget tilfreds med resultaterne, Camilla er virkelig dygtig og effektiv til det hun laver og kommer med mange gode idéer, kan kun anbefales.
Scenorama
Design af garage Hillerød, Hovedstaden
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner29. oktober 2016
Scenorama lavede et formidabelt arbejde i vores stue og gæsteværelse. Med få midler og en masse kreativitet omdannede hun vores rum til skønne omgivelser man har lyst til at bevæge sig rundt i. Scenorama får den bedst mulige anmeldelse herfra.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.