Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland

Find den rigtige ekspert til dit projekt
Køge / 50 km
Tilbygninger af flere rum
115 af 68 eksperter

Udvalgte anmeldelser for Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland

Multiform Design Center
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner15. juni 2016
Vi gennem Multiform i Hillerød og i særlig grad ved Charlotte Brix høje professionelle niveau modtaget den bedst tænkelig vejledning og udførelse af vort nye køkkenet. Der var tale om en total entreprise hvor samarbejdet med de valgte håndværkere var eksemplarisk takket være en fremragende projektledelse. Vi kan således give vor bedste anbefalinger.
Plass Arkitekter
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner21. april 2017
Jeg har samarbejdet med Pass Arkitekter i flere omgange, såvel i forbindelse med nybyggeri, ombygning og renovering. Firmaet har i alle projekter bidraget med kreativitet i tegne-fasen og solid byggestyring i udførelsen. Derudover står tidsforbruget - og dermed honoreringen i et fornuftig forhold til resultaterne. Firmaet har vores fulde tillid.
Greger Stetz Arkitektur
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner25. maj 2020
Projekt att ta fram Uterum/Mindre tillbyggnad på ca 38 m2. Gick både snabbt och smidigt. Väldigt Nöjd
SANCHEZ - Arkitektur & Design
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner17. januar 2017
För snart 18 år sedan flyttade vi in i vår enplansvilla på 173 kvm i Lund som arkitekt Luis Sanchez ritade åt oss. Vi var aktiva i utformningen av huset och tillsammans hade vi ett bra utbyte av idéer och tankar. Huset blev både estetiskt och praktiskt i sin planlösning, med gott om förvaringsutrymmen, och med valmöjlighet till att öppna upp eller att avskärma mellan kök och vardagsrum tack vare skjutdörrar. Idén med takfönster i hallen tackar vi definitivt Luis för, utan det hade hallen blivit väldigt mörk och huset inte kunnat luftas lika effektivt en varm sommardag. Huset fick också en välfungerande separat del för våra då tonåriga söner, för att de skulle kunna umgås mer ostört med vänner.
Cifre ApS Arkitekt m.a.a.
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner8. februar 2021
Vi har samarbejdet med Ole Cifre ApS Arkitekt på flere af vores private projekter, sidst var det tegning af et specielt hus på 430 m2. huset skulle bygges fra bunden med alle de forbehold og ønske vi havde som familie. Ole formåede hele vejen at fremstå som professionel men også med en god forståelse for vores ønsker og behov, han var altid til at få fat på og var hurtig med tilretninger og gode ideer, Ole var inde over alt i processen fra tegninger, godkendelse mv. men også som en god sparringspartner omkring materialevalg, selvom sidstnævnte ikke var noget han behøvede. Ole gik lige så meget op i projektet som vi selv gjorde, og vi følte os hele tiden trygge ved at have ham med og altid lige ved hånden. Vi har ikke andet en de bedste anbefalinger af Cifre Aps. Og vil til enhver tid kontakte dem, hvis vi skal igennem endnu en bygge proces.
Cyklus
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner14. marts 2019
Min tidligere kollega Greg Vendena kan jeg varmt anbefale som faglig kompetent konsulent indenfor design, arkitektur og planlægning. Greg evner at strategisere byrum og at tegne og producere en stol. Mange af Gregs projekter, som jeg kender til, er desuden husbyggeri med bæredygtige passager, både i form af materialer, brug, konstruktioner samt energioptimering med formgivning baseret på aktuelle emner. Programmet dannes ud fra klientens ønsker. Fra idé til detalje tegnes med stor omhu originale løsninger med velløste og gennemlførte detaljeringer,
VEN arkitekter
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner14. april 2021
Vi har fått hjälp av Johannes på VEN arkitekter och är otroligt nöjda! Johannes är oerhört engagerad, lyhörd och kunnig. Om vi bygger nytt hus i framtiden kommer vi absolut vilja anlita Johannes igen!
Mono Architecture
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner14. marts 2017
I had an amazing experience.Mono architecture made a wondeful remodelling of my country house.Everything is functional,stylish,and with a lot of personality
Byberg Byg Håndværkerfirma Aps
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner16. oktober 2018
Byberg Byg har leveret total renovering af herskabslejlighed på Østerbro, nyt køkken i tidligere stue, nyt badeværelse, soveværelse og walk-in i tidligere køkken, nye gulve, malerarbejde mv. Arbejdet blev udført med sans for detaljen og gode løsninger. Der var god projektstyring og løbende oprydning, hvilket betød meget da vi boede i lejligheden mens det stod på. Kan varmt anbefale Byberg Byg
ZOOM Arkitekter København
Tilbygninger af flere rum Køge, Sjælland
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner19. december 2018
Bang & Beenfeldt A/S har et langvarig samarbejde med Zoom Arkitekter i forbindelse med byggeprojekter, hvor der er fokus på funktion og arkitektur. Zoom rådgiver på et højt fagligt niveau inden for de aftale forudsætninger, vi og vores kunder bliver altid mødt med et godt humør.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.