148 eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark

Det er ikke til at komme udenom, at en bolig uden møbler og andet boliginteriør er særdeles svær at finde sig til rette i. Møbler betyder meget for indretningen, og tilfører sjæl og charme til enhver bolig. Derfor er det vigtigt ikke at spare på boligtilbehør – men, hvordan finder du lige de rette møbler? Jo, du finder god og professionel møbelforretning i Skamby, Syddanmark eller online form, som ved meget om møbelsalg og boliginteriør, og finder derfra ud af, hvordan du skal indrette din bolig ned til mindste detalje. Mere
Få et tilbud på disse tjenester
 • Installation af billardbord
 • Salg af havemøbler
 • Specialfremstillede møbler
 • Levering af møbler
 • Salg af møbler
 • Specialfremstillede tæpper
 • Salg af belysning
Aesthetic problem solving Roon & Rahn is a Danish design duo consisting of Nicki van Roon and René Hansen. ... Læs mere
 • 21 82 99 88
 • Aarhus
Velkommen til REdone! - Vi producerer unikt boliginteriør, hvor holdbart design, gedigent håndværk og... Læs mere
 • 29 90 31 62
 • Brabrand
Wood Junkie is a product line of simply designed, timeless, and functional furniture. The furniture has built-in... Læs mere
 • 29 82 15 29
 • Ikast
SternShop.dk er anderledes end de fleste interiør og designbaserede webshops. Vi tilbyder altid gratis fragt i... Læs mere
 • 21 22 85 25
 • Viby J
Baser ApS laver verdens bedste parasolfod. Den sætter en ny standard på markedet og vores produkter kan findes i... Læs mere
 • 22 23 12 29
 • Aarhus
Carl Hansen & Son ist derzeit der weltweit größte Hersteller von Möbeln des Designers Hans J. Wegner und arbeitet... Læs mere
 • 21 59 80 63
 • Aarup
AYTM designs luxury home interior and small furniture which given the choice of materials and idiom creates... Læs mere
 • 86 78 26 20
 • Aarhus C
by KlipKlap skaber møbler, der følger med – med tiden og med dig. De fleste af vores foldemadrasser følger... Læs mere
 • 22 78 70 50
 • Lystrup
Kære kunde Mit navn er Christa Steenholdt, og jeg er indehaver af Crocca Brugskunst Crocca Brugskunst er en... Læs mere
 • 42 27 67 03
 • Middelfart
Since 1950 Sika Design has created handmade furniture with comfort, quality and sustainability as our main... Læs mere
 • 22 44 93 11
 • Rynkeby
Hos Jacobsen Plus finder du interiør produkter og belysning til hele hjemmet fra nogle af de bedste designere og... Læs mere
 • 75 64 87 22
 • Horsens
Nordic Tales is the tale of small and great ideas that get a chance to be a part of the Scandinavian design... Læs mere
 • 71 99 30 40
 • Aarhus
Haughus Gods slog dørerne op den 11. oktober 2014. Haughus Gods er opført i år 1750 og ligger i det smukke... Læs mere
 • 60 67 20 37
 • Jelling
Hos ENKL har vi en ekstrem skabertrang og stor passion for lækkert design og godt håndværk. Vores filosofi er at... Læs mere
 • 22 42 23 85
 • Aarhus
LOPFURNITURE produces and markets furniture designed by LUND & PAARMANN. Behind LOPFURNITURE you will find... Læs mere
 • 28 91 39 29
 • Tommerup
Udvalgte anmeldelser af Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
Roon & Rahn
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Roon og Rahn er en energisk duo med høje ambitioner og kompetencer. Vi i Enkl har dyb respekt for deres evner til at udvikle produkter hvor æstetik og funktion tilsammen går op i en højere enhed og hvor hver en detalje er gennemarbejdet. De tænker innovativt og får ting til at ske. Vi har fornøjelsen af at eje et par af Roon og Rahns produkter og ser frem til at modtage deres nyeste produkt, skostativet Moodstand."
- ENKL
REdone
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Der er absolut ikke gået på kompromis med kvalitet og æstetik, selvom produkterne er lavet af brugte materialer. REdones produkter fortæller hver især en unik og bæredygtig historie og indbyder til nærmere studier. Fedt og inspirerende!"
- mortenbjergpoulsen
Wood Junkie
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"VIRKELIGE fine produkter! Jeg er helt vild med alle de gode produkter, som Wood Junkie laver. Jeg har ledt og ledt og ledt efter en meget smal hylde, som jeg fandt her :-) Kan varmt anbefales."
- Kir Richter
SternShop.dk
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Sternshop.dk er min foretrukkende webshop. De fører de bedste danske brands og matcher den nordiske minimalisme med et urbant tvist, præcis som jeg kan lide det. Kundeservicen er i top, levering hurtig, sikker og gratis, og de er altid villige til, at skaffe varer hjem i ønskede farver / andre varianter. Skal du handle Kähler, Muuto, Normann Copenhagen, Ferm Living, Missoni Home og andre lækre brands, så tjek sortimentet hos Sternshop.dk"
- trinesch
Baser ApS
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Super god parasolfod - købte den i Bauhaus eller Silvan sidste år og den er virkelig god. Den står stabilt i vinden og var utrolig nem at samle! Thumps up her fra!"
- Liam Olofsson
Carl Hansen & Søn
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"We chose Carl Hansen furniture for our show flat in a high end development for St James's in London. Beautiful furniture!"
- Originate Architects
AYTM
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Wir haben AYTM auf der Pariser Messe Maison & Objet gesehen und vor Ort direkt eine Bestellung aufgegeben. Moderne Materialien werden mit dem Danish Design-Ansatz gekonnt inszeniert - AYTM ist ein wunderbarer "Gast" im Hotel ULTRA Concept Store."
- Hotel ULTRA Concept Store
By KlipKlap
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Helt unikke produkter i højeste kvalitet. Har brugt KK til indretning i privat hjem. God og hurtig service. Kan varmt anbefales."
- Malling Living
Crocca Brugskunst
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Mange flotte og anderledes pynteting til mit hjem. Smykker i et rimeligt prisleje. Jeg var helt vild med dine glasting. Sød og venlig betjening. Hurtig levering. Mit hjem er nu blevet flottere"
- Elsebet Frederiksen
Sika Design
Eksperter i møbler & boligtilbehør i Skamby, Syddanmark
"Vi har gennem de seneste år, haft fornøjelsen af at skyde SIKA møbler her i huset og på forskellige og locations. Vi oplever engagerede medarbejdere der ved hvordan de skal præsentere de lækre produkter, og som er helt i sync med deres målgruppe. Flere af vores medarbejdere har selv købt SIKA produkter, og vi kan ikke andet end at anbefale andre at gøre det samme."
- Skovdal & Skovdal
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvordan kan jeg vide mig sikker på, at det er troværdigt at købe brugskunst online?


Verden er blevet mere global og teknologisk, og derfor er meget handel også rykket over på online platforme. Det kan imidlertidigt føles utrygt og usikkert, men det er en forkert antagelse. Står du og skal have forvandlet din bolig i Skamby, eller skal du bare flytte hjemmefra, kan du sagtens handle dit nye brugskunst online. Du skal blot kigge efter e-mærket, som er din sikkerhed for, at du handler hos en butik, der overholder alle regler og regulativer. Er du tværtimod lidt usikker på, om det der vises på siden, måske ikke ligner det samme i virkeligheden, er det så nemt, at du kan kontakte firmaet online på deres hjemmeside og få skudt al tvivl til jorden. I langt de fleste tilfælde er handel med brugskunst online ganske sikkert, hvortil forbrugerne får en rigtig god oplevelse.

Hvad er fordelen ved at handle nye møbler hos en fysisk møbelforretning i Skamby frem for på nettet?


Når du skal handle nye møbler, vil du helt sikkert gerne kunne røre og sidde i dem, inden du køber dem. Dette er den helt store fordel ved at handle i en decideret møbelbutik, da det kan være svært at vurdere, hvor godt du sidder i et møbel, du har set på nettet – medmindre du vel og mærke har prøvet den i en fysisk butik først. Desuden har medarbejderne i en møbelforretning en stor indsigt og viden omkring møbelsalg, og kan derfor vejlede dig omkring, hvad du umiddelbart har behov for. Når medarbejdere i en fysisk forretning har stor viden omkring møbelsalg, vil de også kunne hjælpe dig hen til, hvad du i virkeligheden har brug for. Desuden vil de på stedet kunne give dig den rette rådgivning omkring pleje af de møbler, du end vælger at købe – uanset om de er lavet af en kendt designer eller ej. Det er en stor fordel, da du har større chance for at komme hjem med de rette møbler til din bolig.

Hvordan finder jeg den rette møbelforretning i Skamby, Syddanmark at købe mine møbler hos?


Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge en møbelforretning, som du føler dig tryg hos. Tryghed er alfa og omega – uanset om det drejer sig om handel af brugskunst på nettet eller møbler i en møbelbutik. Tag kontakt til de nærmeste forhandlere, og få dig en god snak omkring, hvad du har brug for, og hvad de kan hjælpe dig med. Det er som regel altid godt at snakke tingene igennem inden et kommende større køb, da det giver ro i maven og klarhed hos begge parter. Det kan være, forhandleren ikke har de ønskede møbler til rådighed, men kan skaffe dem hjem efterfølgende. Kig dig lidt rundt i butikken for at finde ud af, om det hele ser ud til at være i orden. Struktur og orden er som regel et tegn på en god forretning. Mere skal der i virkeligheden ikke til for at finde den rette forhandler at dine kommende, komfortable møbler.
Storbyområder med eksperter