Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark

Find den rigtige ekspert til dit projekt
Sønderborg / 50 km
Indretning af rum
115 af 48 eksperter

Udvalgte anmeldelser for Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark

Die Hoftischlerei GmbH
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner1. juni 2017
Wir haben uns von der Hoftischlerei einen Einbauschrank für Wäsche und Bekleidung anfertigen und einbauen lassen und freuen uns jeden Tag über dieses tolle Möbelstück. Kompetente Beratung, freundliches Miteinander - wir sind sehr zufrieden und können die Firma guten Gewissens weiterempfehlen!
Knutzen Wohnen GmbH
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner6. februar 2021
Wir freuen uns sehr über unser neues Schlafzimmer. Vom Bett bis hin, zu den Gardinen und Dekoration haben wir alles bei Knutzen Wohnen gefunden und wurden gleichzeitig auch super beraten.
Tischler Team Bellin
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner29. maj 2020
Gute und sachliche Planung, gute Ideen für die Gestaltung der Einbaumöbel Pünktliche Ausführung der Arbeiten, freundliche Mitarbeiter
Boligstylist Mie Stenner
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner12. januar 2020
Jeg har fået hjælp til at se muligheder jeg ikke selv kunne se. Først mødtes vi hjemme hos mig hvor indretningen skulle forandres. Jeg fortalte hvad min udfordring var, hvilke tanker og budget jeg havde. Vi talte om at bruge så meget som muligt at de møbler og ting jeg allerede havde, men også at lave indkøb af nye ting og møbler, som vil give det komplette look jeg drømte om. Jeg har fået en fantastisk stue, et fantastisk soveværelse og nu også en fantastisk indgang. Alle disse rum er jeg blevet beriget af at have fået den bedste service og hjælp til. Processen var nem og overskuelig. Det var budgetvenlig. Jeg har nu fået ryddet op, fået nogle moderne og meget hyggelige og lækre rum og jeg kan rydde op på 5-10 minutter i hvert rum nu, og det er så let, nemt at overskue det fra almindelig hverdagsrod til at det ligner et hyggeligt rum fra et boligmagasin. JEG EEELSKER DET! Jeg tænker ofte på at få det gjort igen i andre rum. Alt det bedste fra mig om Mie fra Vanilla Cream Interior. Kh fra Dina Bønneland Ps. Jeg har også fået det vildeste Make over i min arbejdsklinik for parterapi i Odense, Mie er SÅ unik og cool.
Susanne Magelund
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner23. oktober 2019
Jeg har flere gange nydt at samarbejde med Susanne. Hun lytter, stiller skarpt, går i detaljen og kommer med egne meninger og erfaringer. Især sætter jeg pris på hendes fokus og arbejdsomhed. Susanne kan jeg regne med, hun bliver ved indtil opgaven er løst tilfredsstillende for alle parter. Jeg har brugt hende til indretning både i business og privat.
Sailing North Interior Concept
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner22. marts 2021
Super guter Aberlauf, Leider kurze Lieferverzögerung - allerdings Corona geschuldet und dadurch eigentlich nicht zu werten - immer gerne wieder, auf das nächste Projekt. :)
Tischlerei Mau
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner15. maj 2020
Wir haben uns von der Auftragsvergabe bis hin zum finalen Einbau der Objekte rundum versorgt gefühlt. Unsere Anregungen, Ideen und Vorgaben wurden hervorragend von Frau Gronau in ein wunderschönes und stimmiges Wohnkonzept umgesetzt. Besonders gefallen haben uns die kleinen aber feinen Details die wir so gar nicht erwartet hätten.
Lokal Boligindretning
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner22. marts 2021
Vi ønskede hjælp til indretning af vores nyrenoveret hus og havde fået anbefalet Marika. Hun er professionel, kom med rigtig mange gode ideer og var en kæmpe inspiration igennem hele forløbet. Det har været pengene værd og vi er så glade for resultatet. Vi giver hende de varmeste anbefalinger.
Wise Interior
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner16. januar 2017
Tidligere i år gav jeg slip på alle tøjler, og investerede lidt mønt i et bedre sted at bo. Vivi Bang fra Wise Interior lavede et SUBLIMT stykke arbejde, og er grunden til, at jeg kunne flytte fra Nørrebro til New York uden at rykke en meter. Går du også og tænker på at flytte? Så prøv lige at overvej en make-over i stedet. Det gør underværker, koster ikke alverden, og nogen gange ender man åbenbart på forsiden af BoligMagasinet. :-) Stærkt arbejde Vivi - fra en kunde der er blevet meget gladere for at være hjemme.
Pernille Albers
Indretning af rum Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner13. februar 2019
Fantastisk engagement, lyttende og meget kreativ. Pernille og Jakob har den unikke evne at indrette så det passer lige netop til vores familie. De er gode til at se muligheder og det bedste er at det føles personligt, så det ikke er et udstillingshjem. Vi følte os hjemme fra dag 1 i vores nye rum. Vil helt klart bruge dem igen, og anbefaler varmt Pernille til alle.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.