Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark

Find den rigtige ekspert til dit projekt
Sønderborg / 50 km
Køkkendesign
115 af 36 eksperter

Udvalgte anmeldelser for Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark

Die Hoftischlerei GmbH
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner1. juni 2017
Wir haben uns von der Hoftischlerei einen Einbauschrank für Wäsche und Bekleidung anfertigen und einbauen lassen und freuen uns jeden Tag über dieses tolle Möbelstück. Kompetente Beratung, freundliches Miteinander - wir sind sehr zufrieden und können die Firma guten Gewissens weiterempfehlen!
Boligstylist Mie Stenner
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner12. januar 2020
Jeg har fået hjælp til at se muligheder jeg ikke selv kunne se. Først mødtes vi hjemme hos mig hvor indretningen skulle forandres. Jeg fortalte hvad min udfordring var, hvilke tanker og budget jeg havde. Vi talte om at bruge så meget som muligt at de møbler og ting jeg allerede havde, men også at lave indkøb af nye ting og møbler, som vil give det komplette look jeg drømte om. Jeg har fået en fantastisk stue, et fantastisk soveværelse og nu også en fantastisk indgang. Alle disse rum er jeg blevet beriget af at have fået den bedste service og hjælp til. Processen var nem og overskuelig. Det var budgetvenlig. Jeg har nu fået ryddet op, fået nogle moderne og meget hyggelige og lækre rum og jeg kan rydde op på 5-10 minutter i hvert rum nu, og det er så let, nemt at overskue det fra almindelig hverdagsrod til at det ligner et hyggeligt rum fra et boligmagasin. JEG EEELSKER DET! Jeg tænker ofte på at få det gjort igen i andre rum. Alt det bedste fra mig om Mie fra Vanilla Cream Interior. Kh fra Dina Bønneland Ps. Jeg har også fået det vildeste Make over i min arbejdsklinik for parterapi i Odense, Mie er SÅ unik og cool.
Susanne Magelund
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner5. april 2018
Super professionelt arbejde udført med erfaren og sikker hånd. Design, materialevalg, byggestyring, alt var top standard. Jeg har fuld tillid til Susanne Magelund
Sailing North Interior Concept
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner22. marts 2021
Super guter Aberlauf, Leider kurze Lieferverzögerung - allerdings Corona geschuldet und dadurch eigentlich nicht zu werten - immer gerne wieder, auf das nächste Projekt. :)
Tischlerei Mau
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner15. maj 2020
Wir haben uns von der Auftragsvergabe bis hin zum finalen Einbau der Objekte rundum versorgt gefühlt. Unsere Anregungen, Ideen und Vorgaben wurden hervorragend von Frau Gronau in ein wunderschönes und stimmiges Wohnkonzept umgesetzt. Besonders gefallen haben uns die kleinen aber feinen Details die wir so gar nicht erwartet hätten.
Lokal Boligindretning
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner22. marts 2021
Vi ønskede hjælp til indretning af vores nyrenoveret hus og havde fået anbefalet Marika. Hun er professionel, kom med rigtig mange gode ideer og var en kæmpe inspiration igennem hele forløbet. Det har været pengene værd og vi er så glade for resultatet. Vi giver hende de varmeste anbefalinger.
Wise Interior
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner16. januar 2017
Tidligere i år gav jeg slip på alle tøjler, og investerede lidt mønt i et bedre sted at bo. Vivi Bang fra Wise Interior lavede et SUBLIMT stykke arbejde, og er grunden til, at jeg kunne flytte fra Nørrebro til New York uden at rykke en meter. Går du også og tænker på at flytte? Så prøv lige at overvej en make-over i stedet. Det gør underværker, koster ikke alverden, og nogen gange ender man åbenbart på forsiden af BoligMagasinet. :-) Stærkt arbejde Vivi - fra en kunde der er blevet meget gladere for at være hjemme.
THIEL creat!v | Ihr Partner für Raum- & Farbdesign
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner20. juli 2021
Die Wohnung für unsere WG wurde uns durch THIEL creat!v und Mitarbeiter:innen komplett renoviert (Wände wurden ausgebessert und in verschiedenen Abstufungen eines wunderschönen Muskat-Tons und dem Grün der Vorhänge eines Mitbewohners gestrichen, sowie Türrahmen & -blätter, Fuß- & Stuckleisten lackiert) und man stand uns mit Rat und Tat bei der Umsetzung unseres Badezimmers (schwebendes Waschbecken, Duschwand aus alter Vitrinentür, etc.) zur Seite - und das alles zu einem unschlagbaren Preis. Seither dient Herr Thiel als kompetenter Berater in allen Fragen der Raum- & Farbgestaltung, sowie Materialkunde und beliefert mich dann und wann sogar mit speziell angemischten Lacken und Ähnlichem für verschiedene Projekte, wie der Bemalung einer Garage mit der Flagge Kaliforniens. Höchst empfehlenswert!
Nova Domus
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner29. september 2015
Jeg har samarbejdet med Nova Domus og Maiken er en fantatisk kreativ kvinde, der altid er fuld af inspiration og nye idéer. Jeg har været meget glad for de gange, hvor vores veje er krydset. Hun får min bedste anbefaling!
arkitekt-ph.dk
Køkkendesign Sønderborg, Syddanmark
Gennemsnitlig bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner26. september 2019
Vi har haft arkitekt Peder Hauge til at tegne vores drømme hus og lave udbuds materialer, til håndværkerne. Peder er en yderst kompetent arkitekt som kom med rigtig mange gode og forskellige forslag ,som vi ikke lige, selv hade tænkt på. Vi vil gerne takke Peder for sit store engagement ,vi kan bare siger skal man, skal følge sig tryk i en bygge proces, så ring til Peder.
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.