2 terrasser, gårdhaver & udendørsanlæg i Magnetic Island, QLD, AU

Har du et stort område udendørs, som ikke bliver udnyttet til sit fulde potentiale? Så er det måske en god idé at tale med en ekspert i udeområder om muligheden for at bygge en gårdhave, en terrasse eller konstruere et nyt sommerhus eller skur. Et fint lille skur kan bruges til meget mere end blot at opbevare familiens cykler, men kan også tjene som et lille værksted, hvor du kan arbejde på dine små projekter i fred og ro. Et skønt sommerhus er det perfekte sted at slappe af på varme sommerdage og kolde vinteraftener, og en træterrasse eller stenbelagt gårdhave er det perfekte sted til udespisning på de lange, lune sommeraftener. Find den rette ekspert i Magnetic Island, uanset om det er til hjælp med terrassebygning, etablering af gårdhave eller opbygning af skur, til at forvandle din have til en forlængelse af din bolig. Mere

Udvalgte anmeldelser for terrasser, gårdhaver & udendørsanlæg i Magnetic Island, QLD, AU

Seven Seventy Pty Ltd
terrasser, gårdhaver & udendørsanlæg i Magnetic Island, QLD, AU
18. juni 2015
“I found Seven Seventy Pty Ltd to have great communication which made the project go very smoothly. They are very professional and which lead to the project being completed to the customers satisfaction. Would happily work with them again”
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.