2 eksperter i træservice i Lemming, Midtjylland

Har du et stort træ stående lige op og ned ad dit hus, som du gerne vil have fjernet? Eller har du en større have, hvor nogle af de store, gamle træer efterhånden er begyndt at rådne indefra, og derfor skal fjernes? Så er der ingen anden udvej end træfældning. Ethvert træ er et projekt i sig selv, og det bør man hyre en professionel skovhugger til, da det bestemt ikke er nogen leg, man lige kaster sig ud i, fordi man synes, det kunne være fornøjeligt. Træfældning, topkapning og træbeskæring i Lemming, Midtjylland er alt andet end sikkert, hvorfor du bør kontakte en skovhugger. Mere
  • 26 23 15 03
  • Børkop
  • 53 63 29 52
  • Skødstrup
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvorfor er den bedste løsning at kontakte en skovhugger i Lemming frem for at gøre det selv?


Naturligvis er der ikke nogen, der forbyder dig at fælde træerne i din have selv. Men, er du en af dem, der ikke har nogen erfaring med træfældning, er det bare ikke en særlig god ide at kaste sig ud i det – uanset størrelsen på træerne, du gerne vil have fældet. Der skal nemlig ikke særlig meget til, før det kan gå grueligt galt. For det er særdeles vigtigt at have stor respekt for både motorsav og træer; er du ikke vant til at have med træfældning at gøre, kan du ikke vide, hvordan træerne reagerer på motorsaven, og dermed hvordan de falder. Det kan have store konsekvenser for dig, hvis du træffer den forkerte beslutning. Derfor er den mest fornuftige beslutning, du kan træffe, at kontakte en professionel som kan klare det for dig, da vedkommende har erfaringen og sikkerhedsudstyret til at håndtere fældningen.

Er det muligt at få fjernet træstubben helt efter fældning, så en pæn græsplæne kan etableres?


Når du har fået fældet et træ eller flere, efterlader det naturligvis nogle spor i haven – især i græsplænen. Det er naturligvis ærgeligt, hvis målet med at fjerne træet eller træerne var at få en pænere og flottere have ud af det. Men, der er en løsning på problemet; det kaldes stubfræsning. Når du har fået en erfaren skovhugger i Lemming til at fælde dit træ, kan du bede vedkommende om at give de efterladte stubbe en fræsning. Ved en stubfræsning får du fjernet stubben, således at du igen kan etablere en pæn og flot græsplæne. Maskinen kan komme til selv de mest vanskelige steder, og vil efterlade din have pæn og fin næsten uden spor af det eller de træer, som tidligere stod og svajede i haven.

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg vælger den rette mand til opgaven?


Uanset om du skal have udført en træfældning, rodfræsning eller topkapning i Lemming er det meget vigtigt, at du sørger for at finde en, som har en god portion erfaring, og som ligeledes er uddannet fra Skovskolen. Med den på papiret, kan du være sikker på, at vedkommende kender til den sikkerhed, der er påkrævet ved sådanne opgaver, og at han er uddannet til formålet. Derudover skal du være opmærksom på, om vedkommende har en god ansvarsforsikring, som dækker eventuelle skader på personer og bygninger, hvis det uheldige skulle ske. Det er det mest komfortable for begge parter, hvis noget uventet skulle forekomme.

Hvordan vælger jeg den rette skovhugger i Lemming, Midtjylland til opgaven?


Udover at være opmærksom på ovenstående, er det en god ide at få tjekket op på anmeldelser fra tidligere kunder, da det kan give dig et prej om, hvor dygtig og erfaren skovhuggeren er. Naturligvis er det bedst at finde en, som ikke har et uheld i ny og næ, da det vil være et stort irritationsmoment for dig. Vælg vedkommende, hvor du kan se, at udstyret og sikkerheden er i orden. Ring og få en aftale om et personligt møde, da det er rarest for begge parter – så kan skovhuggeren vurdere opgaven, og du kan gå hjem med en god fornemmelse i maven, fordi du kan mærke, du har valgt den rette til opgaven.
Storbyområder med eksperter