bulthaup

bulthaup b1 living space Copenhagen

An artist’s abode – a loft apartment in Copenhagen, Denmark –combines a spacious interior with floor-to-ceiling windows to produce an atmosphere of creativity and inspiration. The interior as a whole exudes total harmony. The eye does not gravitate to any single aspect; nothing overwhelms or draws too much attention to itself. In contrast to conventional fitted kitchens, the bulthaup b1 system is divided into individual elements, including an island, wall units and a tall unit. These components echo the proportions and consistent color scheme of their surroundings. As a result, they remain distinct, yet contribute to an overall sense of balance.
År for projekt: 2015
Land: Danmark
bulthaup b1
Gemt 6 gange | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål
Pared-down simplicity
Gemt en gang | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål
The bulthaup b1 shelf system
Gemt en gang | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
Interior system made from solid birch
Gemt 2 gange | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål
bulthaup b1 bar top
Gemt 3 gange | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål
A one-of-a-kind interior in Copenhagen
Gemt 16 gange | 0 spørgsmål
IntegrerSpørgsmål