Studio A3
15 Anmeldelser

Inredning av visningslägenhet för JMs projekt Sjöviksbacken

Vi började året med att färdigställa inredningen i två visningslägenheter för JM, en i Upplands Väsby och den här på Liljeholmskajen i Stockholm. Lägenheten är för projektet Sjöviksbacken och var på 5 rok. Inredningen ska främst tilltala unga barnfamiljer och vi satsade mycket på att få till en mysig, ombonad känsla där det verkligen skulle kännas som att det kunde bo en barnfamilj. Vi valde alla väggfärger och tapeter. I barnhörnan valde vi att måla ena väggen i griffelfärg för att låta barnen själva sätta sin prägel på rummet. Basen i inredningen är ljusa naturfärger men mycket inslag av naturmaterial såsom linne, trä, läder och fårskinn.
Välkommen in!
År for projekt: 2017
Projektomkostninger: 150.001 - 300.000 SEK
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål
IntegrerSpørgsmål