Stiff and Trevillion

Heathview Gardens

Our proposals removed hap hazard extensions added over the past 20 years and restored a balanced relationship between original and new. The ground level is now linked to the basement area by a double height circulation space top lit by a large rooflight which in turns throws daylight into the depth of the house. The rear elevation explores transparency and relationship between living spaces and garden.
Heathview Gardens
Gemt 14 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 9 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 8 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 33 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 6 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 10 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 8 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 32 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål
Heathview Gardens
Gemt 20 gange | 0 spørgsmål
Killian O'Sullivan
IntegrerSpørgsmål