bulthaup

bulthaup b3 living space Barcelona

This house, in Cabrera del Mar near Barcelona, lies on a hill side with a stun-ning view over the Mediterranean Sea. Its owner wanted a room that opened out onto the landscape, but which was shielded from the eyes of passers-by, in other words, that fits in harmoniously with the landscape.

The kitchen forms the hub of the home. The bulthaup b3 looks as though it is emanating from the wall. Fronts and worktops in white laminate with im-perceptible seams illustrate technical perfection and exquisite taste. A wall-hung oak bench and matching bulthaup c3 table, complemented by Wegner chairs, continue this beautifully thought-out interior design in a truly stunning way.
bulthaup b3 living space Barcelona
Gemt 9 gange | 0 spørgsmål
Bulthaup GmbH & Co KG
IntegrerSpørgsmål
bulthaup b3 living space Barcelona
Gemt 0 gange | 0 spørgsmål
Bulthaup GmbH & Co KG
IntegrerSpørgsmål
bulthaup b3 living space Barcelona
Gemt 9 gange | 0 spørgsmål
Bulthaup GmbH & Co KG
IntegrerSpørgsmål
bulthaup b3 living space Barcelona
Gemt 2 gange | 0 spørgsmål
Bulthaup GmbH & Co KG
IntegrerSpørgsmål
bulthaup b3 living space Barcelona
Gemt 6 gange | 0 spørgsmål
Bulthaup GmbH & Co KG
IntegrerSpørgsmål