POLITIK FOR EKSPERT-PROFILER

Boligeksperter ("eksperter") kan oprette en ekspert-profil på Houzz. Underlagt Houzz' Brugsvilkår (inklusiv Politik for acceptabelt brug) og denne Politik for ekspert-profiler, kan eksperter bruge de forskellige funktioner på vores hjemmeside til at promovere deres forretning. Læs mere her.

Ved at oprette en ekspert-profil anerkender og accepterer du følgende:

a. Autoriseret person. Du er hovedperson eller ansat og autoriseret til at oprette en ekspert-profil på vegne af den pågældende ekspert.

b. Korrekt information

i. Du oplyser korrekt, sandfærdig og fyldestgørende information angående din virksomhed, og sørger for at opdatere alle virksomhedsoplysninger;

ii. Du opretter kun én ekspert-profil for hvert geografiske område af din forretning;

iii. Du vælger en kategori, der passer akkurat til dine produkter og tjenester;

og

iv. Ekspert-profiler, som er oprettet i virksomhedskategorier, der ikke understøttes af Houzz, vil blive slettet uden advarsel.

c. Licens information. Hvis dit erhverv eller forretning kræver autorisation, accepterer du at opgive alle de nødvendige licensoplysninger for at kunne annoncere online på Houzz. Du bekræfter tilmed, at dine licensoplysninger er korrekte og opdaterede.

d. Projekter. Du accepterer, at alle projekter, der uploades på din ekspert-profil, er dit eget arbejde, og at du ikke tager æren for andre personers arbejde.

e. Samarbejdspartnere. Houzz kan give dig muligheden for at vise dit samarbejde med særlige handelsforeninger, som er relevante for din forretning. Du accepterer, at du kun vil vælge de organisationer, som du samarbejder med til at dukke op på din ekspert-profil, og straks fjerne samarbejdspartnere, hvis de ikke længere er aktuelle. Du accepterer, at Houzz i særlige tilfælde kan vise dine samarbejder med bestemte handelsforeninger på din ekspert-profil på dine vegne, f.eks. efter foreningen har verificeret medlemskabet.

f. Ingen garanti for placeringer. Om din ekspert-profil dukker op i søgeresultatet på Houzz kan ikke garanteres og afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor mange billeder du har og hvor populære de er, hvor mange anmeldelser du har og generel aktivitet. Houzz garanterer ikke specifikke placeringer undtagen som en del af en betalt marketing-pakke. Læs mere her.

g. Anmeldelser. Kunder kan anmelde din forretning via din ekspert-profil. Du forstår og accepterer, at mens alle anmeldelser skal følge vores Politik for anmeldelser, fjerner Houzz kun negative anmeldelser, hvis de overtræder vores Politik for anmeldelser, uanset om en ekspert er betalende kunde eller ej, med mindre det kræves af loven.

h. Fjernelse. I henhold til vores Brugsvilkår og underlagt gældende lov, hvis du deaktiverer eller sletter din ekspert-profil vil diverse opdateringer, anmeldelser, billeder eller kommentarer, du lagde op inden deaktivering eller sletning af profilen, forblive offentliggjort på siden efterfølgende.

i. Kundedata. Personlig data er indsamlet med respekt for eksperten og vil blive behandlet i overensstemmelse med Houzz' Privatlivspolitik, som er inkluderet med reference. I det omfang at du modtager personlige informationer via vores hjemmeside ("Brugerdata"), må du kun anvende denne Brugerdata til det beregnede formål, det var givet til, f.eks. til at besvare den pågældende person rettidigt eller til andet, der er godkendt af brugeren. Du skal beskytte fortroligheden af Brugerdata og tage passende sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af Brugerdata. Du må kun dele sådanne Brugerdata i det omfang, det er tilladt af den person, dataene vedrører, eller til dine underleverandører, forudsat at du er ansvarlig for, at de overholder denne bestemmelse. Uden at begrænse ovenstående, må du ikke sælge Brugerdata.

j. Foretrukken kommunikation. Når du opretter en konto på Houzz, skal du være opmærksom på, at eventuelle tidligere præferencer for kommunikation, du har meddelt til Houzz, ikke bliver overført til din Houzz-konto.

k. Houzz Trade Program og Houzz Business Program. Du kan være berettiget til at tilmelde dig Houzz Trade Program eller Houzz Business Program. Ved at anvende eller tilmelde dig Houzz Trade Program eller Business Program, accepterer du vilkår og betingelser for Houzz Trade Program og Business Program, som er en del af denne politik for ekspert-profiler.

Gælder fra den 29. maj 2018