138 eksperter i facade og udvendig beklædning

Bor du i et hus af ældre dato, og kan du mærke det på den manglende isolering? Facadeisolering og udvendig isolering er som regel en mangelvare i huse af ældre dato, hvilket du kan mærke på elregningen. Når et hus ikke er isoleret godt nok, stiger elregningen drastisk, da du bliver nødt til at bruge flere penge på opvarmning. Hvis det er den situation, du står i, er det mere end fornuftigt, at du får efterisoleret med facadeisolering, da det er penge ud af vinduet at lade være. Derudover vil det være en god investering at skifte den gamle facadebeklædning til en ny, når nu du er i gang, da det kan være med til at skabe et bedre indeklima. Det kan være et stort projekt at kaste sig ud i selv, hvorfor det er ganske fornuftigt at få hjælp fra en professionel inden for facade og udvendig beklædning . Mere
Murermester Flemming Moos Middelfart er din sikkerhed for professionelt håndværk og en service helt i top! Vores... Læs mere
 • 26 20 69 47
 • Middelfart
Murup udfører alsidigt murerarbejde, som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og... Læs mere
 • 20 10 36 54
 • Odense NV
Velkommen til Møllers Murerfirma Lige meget, om du skal have udskiftet nogle få fliser eller bygget et helt... Læs mere
 • 30 28 42 67
 • Randers
Velkommen til Bjarne Ørts & Co. A/S - din lokale murer Tilbygning, ombygning, nyt badeværelse,... Læs mere
 • 97 48 15 00
 • Vemb
Velkommen Murersteen v/steen Bach er et alsidigt byggefirma med en kundekreds, der omfatter alt fra store... Læs mere
 • 23 70 41 71
 • Stoholm
Murerfirmaet Laurids Madsen er et veletableret murerfirma med mange års erfaring inden for alt slags murerarbejde... Læs mere
 • 20 96 46 27
 • Ikast
Malmkjær Blik og Facadebeklædning er et blikkenslagerfirma med stor erfaring indenfor bl.a. montering og... Læs mere
 • 31 32 17 68
 • Egå
Ærligt, redeligt og veludført håndværk er, hvad vi står for i firmaet Murermester Morten Madsen. Vi har mere... Læs mere
 • 23 29 26 42
 • Jægerspris
Vi har lavet denne side for at kunne servicere alle kunder som søger en seriøs leverandør til pudseopgaver på nye... Læs mere
 • 26 21 32 24
 • Lystrup
Murerfirmaet Balthervin er for 4. år i træk nomineret til ÅRETS MURER af anmeld-haandvaerker.dk. Det er vi meget... Læs mere
 • 29 41 75 79
 • Havdrup
Om os Dansk FacadePuds er specialiseret i facadepuds og facadeisolering. Alle vores medarbejdere er... Læs mere
 • 89 88 06 57
 • Pandrup
Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere og derfor tager vi os godt af dem. Både socialt og... Læs mere
 • 60 14 02 04
 • Dragør
Vi har erfaring med facade isolering med netpuds. Tømrer udførelsen af ny byg af enfamiliehuse. Renoverings... Læs mere
 • 25 39 17 11
 • Vadum
Murermester med vægt på solidt håndværk! Murermester Kent Byskov Hansen ApS i Vissenbjerg er et lokalt... Læs mere
 • 22 80 95 20
 • Vissenbjerg, Fyn
Velkommen til Murermester G. Kristensen Murermester G. Kristensen udfører mureropgaver i hele Frederikshavns... Læs mere
 • 26 79 77 70
 • Strandby
Udvalgte anmeldelser af Eksperter i facade og udvendig beklædning
Murermester Flemming Moos
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"En murermester der kan sit håndværk, og som selv arbejder med. Han kommer til aftalt tid er faglig dygtig og akkurat."
- nof46
MURUP
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Har brugt dette fremragende murer firma op til flere og det er yderst professionelt arbejde der udført og alle aftaler bliver altid overholdt"
- jogrene
Møllers Murerfirma
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Efter brand stod Møllers Murerfirma for størstedelen af renoveringen af vores hus.Dette betød at der blev lavet 2 nye badeværelser samt nyt køkkenallerum alt med nedlægning af klinker og pudsede vægge hvilket blev udført til vores store tilfredsstillelse.Dette firma kan vi højst anbefale til andre der skal have udført murerarbejde.Et proffesionelt stykke arbejde hvor der er øje på de små detaljer og intet er overladt til tilfældigheder."
- kimbpf
Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co A/S
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Murerfirmaet har udført et meget flot stykke arbejde i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Der er udført komplet ny gulvopbygning og renovering af vægge, herunder alt flisearbejde i meget flot udførelse."
- Ivan Jakobsen
Murersteen v/Steen Bach
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Super dygtigt firma med sans for detaljer og kvalitet. Smukt flise/klinke arbejde er udført indtil mindste detalje. Vil helt klart anbefale dette firma til udførelse af projekter med kvalitet og detaljer i top."
- murernik
Murerfirmaet Laurids Madsen Aps
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Dybt imponeret over deres flotte arbejde. Dette er virkelig et firma hvor alle kan deres håndværk. En super oplevelse, hvor de hele vejen igennem holder en god kommunikation, så resultatet bliver som ønsket."
- FARVEHUSET IKAST
Malmkjær Blik Og Facadebeklædning
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Jeg havde Malmkjær Blik og Facadebeklædning til at lave nye tagrender og beklæde husets gavle med zink. Arbejdet blev lavet professionelt og alle aftaler blev overholdt. Resultatet var helt perfekt og prisen var mindre end vi havde forventet. Alt i alt var det en super godt oplevelse og vi kan varmt anbefale jer at hyre Malmkjær Blik og Facadebeklædning."
- jeppesenallan
Murermester Morten Madsen
Eksperter i facade og udvendig beklædning
"Brugte Muremester Morten Madsen til et projekt på nyelandsvej. Professionelt, hurtigt og flot arbejde, klart en mure jeg vil anbefale til både erhverv og private."
- Den Friske Anlægsgartner
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvorfor er det en god ide at investere i ny udvendig isolering ?


Mange huse af ældre dato har ikke den isolering, der skal til for at holde ordentligt på varmen. Det medvirker desuden til, at indeklimaet er fugtigt, da indervæggene ikke er varme. Fugten som du og din familie producerer, vil kondencere på væggene, hvis ikke dit hus er isoleret godt nok. Det skaber et usundt indeklima, og giver grobund til svampevækst. Derfor er det vigtigt og nødvendigt at investere i god, udvendig isolering. Det er en investering, som indenfor en kortere årrække har tjent sig selv hjem takket være en lavere elregning, da kulden ikke vil trænge ind på samme måde.

Hvorfor er det fornuftigt at få professionel hjælp til at lave facadeisolering og facaderenovering?


Selvom gør-det-selv projekter nogle gange kan være billigere, er et isoleringsprojekt ganske enkelt en stor mundfuld. Det kræver en del tid og erfaring at kunne lave en god og holdbar facadeisolering, som sikrer dig en lavere elregning og et sundere indeklima. Desuden vil en facadeisolering indbefatte, at din facadebeklædning bliver renoveret, da den ganske enkelt bliver isoleret udvendigt. En facaderenovering oven i isoleringsprojektet vil være en stor mundfuld for dig at gabe over, hvorfor det nemmeste er at planlægge projektet i samarbejde med en, som har erfaringen og fagligheden til at udføre projektet til fuldkommenhed. Der er mange ting at tage hensyn til, og skulle du klare det hele selv, ville det have lange udsigter. Desuden kan du være sikker på at stå med et rigtig flot resultat, som giver en ny, pæn facadebeklædning samt en fantastisk økonomisk fordel.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal i gang med at planlægge renoveringen?


Inden du går ud og finder firmaet, der skal klare det store isoleringsprojekt for dig, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser. Hvor vil du gerne have efterisoleret? Skal den udvendige isolering følges af en facadebeklædning træ? Eller ønsker du beklædningen i et andet materiale? Hvad er dit økonomiske råderum? Det er altid godt at have gjort sig nogle overvejelser, så du har et udspil til den, du end vælger, skal tage vare på opgaven. Det gør det nemmere at undgå misforståelser, og det vil også minimere antallet af møder og telefonopkald inden projektet startes. Sæt dig ned og brug en eftermiddag på at overveje forskellige faktorer, som er vigtige for opgavens størrelse og økonomi, da det giver dig et bedre overblik.

Hvordan finder jeg det rette firma til at klare opgaven?


Når du har gjort dig ovenstående overvejelser og flere til, skal du selvfølgelig finde det facadefirma ,, som kan levere det, du gerne vil have. Tjek forskellige hjemmesider og ring rundt for at høre, hvad de kan hjælpe dig med. Når du har fundet frem til et firma eller to, du tænker, du gerne vil arbejde videre med, kan du aftale et personligt møde. Her kan du bede om en portefølje, således at du med egne øjne kan se, hvad de tidligere har udrettet. Anmeldelser er naturligvis også en god ting at tjekke op på, da det gør din søgen efter det rette firma lettere og mere overskueligt. Følg din sunde fornuft og beslut dig ud fra anmeldelser og porteføljer, da du dermed konkret ved, hvad du får for pengene.
Storbyområder med eksperter