715 arkitekter

Står du og skal have tegnet en plantegning til et nyt hus eller et andet spændende projekt, men mangler du en kompatibel arkitekt til at klare opgaven for dig? Hvordan man vælger den rette arkitekt til opgaven, skal besluttes gennem flere trin, da det ikke nødvendigvis er alle arkitekter, der kan løse den opgave, du stiller. Derfor er det vigtigt, at du stiller dig selv nogle spørgsmål samt gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke krav du gerne vil have opfyldt af det arkitektfirma, du ender ud med at vælge. Mere
 • Rasmus Jensen ARKITEKT MAA er en arkitektvirksomhed på forkant. Erfaringen har jeg opbygget i større og mindre ark...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerSkødstrup
 • Kimthorsell architects er en innovativ tegnestue der yder boligrådgivning og eksperthjælp til de danske boligejere...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerAarhus
 • New York tegnestue der har lige åbent dansk kontor. Vi har stor efaring på internationalt projekter og vi er inter...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerCopenhagen
 • CUBUSliving ”ARKITEKTUR MED HOLDING” - Nybyggeri - Renoveringer - Transformationer - Restaureringer - In...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerKøbenhavn K
 • Vi udfører og tilbyder projektering af nybygning, tilbygning og ombygning af enfamiliehuse til fast pris. 1.ste mø...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerFredensborg
 • Ole Plass er arkitekt og ejer af arkitektfirmaet plass arkitekter. Firmaet blev grundlagt i 2009, og arkitekt Ole...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerKøbenhavn S
 • Bare ret god + spændende at arbejde sammen med. + vældig flink..... Eget arkitektfirma i 19 år. Erfaring og in...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummeresbjerg
 • C.F. Møller is one of Scandinavia’s leading architectural firms; with 90 years of award winning work in the Nordic...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerAarhus
 • ZOOM Arkitekter er en gruppe af arkitekter, bygningskonstruktører og byggesagkyndige, der arbejder indenfor område...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerKøbenhavn Ø
 • Virksomheden yder rådgivning indenfor arkitekt- og bygningskonstruktør arbejder indenfor mange forskellige bygning...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerHøjbjerg
 • Samspillet mellem mennesket, naturen og en enkel livsstil ser vi som den bedste helse for sjælen i et hverdagsliv....

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerStege
 • Kvalitet & samarbejde God og unik arkitektur opstår I et tæt samarbejde mellem bygherre og arkitekt, hvor synergi...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerHornbæk
 • HILBERTH & JØRGENSEN er en mindre tegnestue, der specialiserer sig indenfor boliger, sommerhuse, tilbygninger, omb...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerAarhus C
 • Architecture degree from the Royal Danish School of Fine Arts in Copenhagen, Denmark My professional life takes...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerFrederiksberg
 • REFORM REFORM arbejder med den personlige arkitektur der møder private og professionelle bygherrers behov med e...

  Læs mere
  Klik for at se telefonnummerKøbenhavn K

Udvalgte anmeldelser for arkitekter

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA
arkitekter
10. december 2018
"Høj anbefaling herfra! Vi har brugt Rasmus Jensen ARKITEKT MAA på flere byggeprojekter - og bruger ham helt sikkert også næste gang, vi skal bruge en arkitekt."
kimthorsell architects
arkitekter
7. januar 2019
"Vores første møde med Kim var en boligdate, hvor vi på 1½ time fik masser af idéer og inspiration til en kommende om- og tilbygning af vores nyerhvervede 60'er hus. Vi besluttede derfor at tage Kim med i hele byggeprocessen, hvor vi ikke kunne have undværet hans høje professionalisme, evne til altid finde en løsning, inspirere og komme med idéer, vi ikke ville have været foruden. Han kunne tale vores sag over for de få udfordringer, der var med håndværkerne, og rykkede hurtigt ud, når vi havde brug for hans ekspertise. Kim får vores varmeste anbefalinger - grundighed, høj kreativitet og meget omgængelig."
CUBUSliving
arkitekter
23. oktober 2018
"Jeg har som indretningsarkitekt samarbejdet med Cubus ad flere omgange. Alle gange blev opgaven løst hurtigt, effektivt og med stor kompetence. Cubus arbejder seriøst med opgaven og er en dygtig sparring i alle processer, med stort indsigt i materialer såvel som kreative løsninger."
Ide Boligen 1990
arkitekter
18. december 2018
"Ide Boligen 1990 har i forbindelse med en tilbygning på 67 kvm. Integret i eksisterende hus stået for alt arkitektarbejde og detailtegninger i forbindelse med udførelsen af byggeriet. Yderligere har Ide Boligen 1990 hjulpet med byggetilladelser og deslige og udvist står interesse for byggeriet og kontrol af det udførte arbejde, materiale valg og dialog når nødvendigt og kommet op med gode ideer under vejs ikke mindst omkring udenomsarealerne. Jeg kan kun varmt anbefale Ide Boligen 1990 til alle og uden denne kyndige hjælp var jeg aldrig nået i mål med tilbygningen som hele familien er svært tilfredse med."
Plass Arkitekter
arkitekter
2. maj 2017
"Benyttede Plass Arkitekter til nybygning af kombineret orangeri, redskabsrum og carport. Både under skitsering, detaildesign og planlægning af projekt fungerede samarbejdet virkelig godt, men også under selve gennemførelsen både med håndværkere og os. Projektet leveret til tiden og kun med lille budgetoverskridelse. Trygt i alle faser! Nu nyder vi resultatet i fulde drag"
arkitekt MAA knippel
arkitekter
21. marts 2017
"Har over to omgange med stor begejstring gjort brug af Arkitekt Knippel's kompetencer. Første bekendskab i 2007, var i forbindelse med tilbygning til vores oprindelige murermestervilla fra 1936. Et spændende projekt hvor arkitekten med flotte moderne skitser, ramte plet i første forsøg! Tilbygningen blev dog aldrig effektueret, da drømmegrunden i mellemtiden dukkede op. Vores andet projekt med Knippel, var opførelsen af nuværende drømmehus på 230 m2. Projektet strakte sig over 18 måneder, med indflytning i februar 2012. Huset er opført på kuperet grund, hvilket fra start gav forskellige muligheder. Knippel fik 'frie tøjler' og første udkast - der blev modtaget med stor begejstring, ligger meget tæt på endeligt resultat. Et moderne fladtags hus - måske med strejf af 50'ernes og 60'ernes moderne byggestil - der nydes dagligt, af både børn og voksne. Er du på udkig efter en engageret arkitekt der med stor faglighed går ind i projektet, så kan arkitekt Jørgen Knippel varmt anbefales!"
C.F. Møller
arkitekter
16. februar 2016
"I 2010, da jeg skulle opgradere mit sofabord, som var købt for mine konfirmationspenge i 1978, tog jeg et stort spring. Jeg valgte et produkt fra Eilersen designet af CFM. Desværre købte jeg ikke en anden Eilersen-sofa end den, der er designet og hører til bordet, men den står nu øverst på min ønskeliste. Bordet fra CFM06-serien er jeg rigtig glad for. Det virker let, tidsløst og alligevel moderne. Det har rene linjer. Sofaen er jeg helt vild med. Dens lethed tiltaler mig enormt. Det er næsten, som den svæver i rummet. Mon der kommer flere spændende designs (sofaer og borde) fra CFM?"
ZOOM Arkitekter København
arkitekter
19. december 2018
"Bang & Beenfeldt A/S har et langvarig samarbejde med Zoom Arkitekter i forbindelse med byggeprojekter, hvor der er fokus på funktion og arkitektur. Zoom rådgiver på et højt fagligt niveau inden for de aftale forudsætninger, vi og vores kunder bliver altid mødt med et godt humør."
X-Po Arkitekterne
arkitekter
25. februar 2016
"I forbindelse med en ombygning og en tilbygning, har jeg benyttet mig af X-Po Arkitekterne. En fin dialog og ideer som tog udgangspunkt i mine ideer. Jeg fik også et godt indput om alternativer muligheder. Fik hjælp med ingeniør og byggetilladelsen gik lige igennem."
Mono Architecture
arkitekter
29. marts 2018
"I was properly informed of all the modifications and discussed every details before necessary changes took placed including the cost adjustments."
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.