1.639 Billeder af spisestue med pejseindramning i træ

HOBI Award 2014 - Winner - Best Custom Home 12,000- 14,000 sf Charles Hilton Architects Woodruff/Brown Architectural Photography

Wes Tarca

This Victorian dining room was sympathetically renovated to sit well within its era, yet have a modern and midcentury edge. Contemporary pieces bring it right into the 21st century.

New beige and teal tones encompass this living and dining space of this family’s home. A metallic ceiling paint was used with the new different lighting fixtures to accent the areas in need. Phillips Hue LED lighting bulbs were used throughout the space including in the ceiling fixtures so that the intensity and mood of the room can simply be controlled by an app on the clients phone. Accent tables were added to the space for guests and residents to place cocktails during a conversation. Mahogany wood tones make the room more transitional. The dining chairs are upholstered with a custom patterned front to add the needed texture to the space. Accent tables were added to the foyer space for use as a temporary placeholder for keys and other pocket items as guests and residents place their shoes on or off.

Close up of breakfast nook with built in seating and table. Bookshelves above and more industrial lighting.
Hygge - pia_jacobsen

Wow!! One of our favorite dining rooms ever!! Such a beautiful space and so welcoming. Love the splash of yellow for spring!

Das Projekt umfasste verschiedene Bauphasen auf insgesamt drei Etagen. Kundenwusch war die Restaurierung und Instandsetzung eines Villengebäudes zur Nutzung als Fostverwaltung. Fotos: S. Kohn

Martina Gemmola [Photography]; Ruth Welsby [Styling]

Michelle Rose Photography

Edwardian inspired mantel and wainscoting, Heintzman Sanborn

This renovation in north Asheville has updated finishes and modernization throughout while still maintaining the style and layout of the original house. New insulation and heating and cooling systems dramatically improves the comfort and energy efficiency.

Location: Denver, CO, USA THE CHALLENGE: Transform an outdated, uninspired condo into a unique, forward thinking home, while dealing with a limited capacity to remodel due to the buildings’ high-rise architectural restrictions. THE SOLUTION: Warm wood clad walls were added throughout the home, creating architectural interest, as well as a sense of unity. Soft, textured furnishing was selected to elevate the home’s sophistication, while attention to layout and detail ensures its functionality. Dado Interior Design DAVID LAUER PHOTOGRAPHY

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.