1. Stue
  2. Udestue

58.342 Billeder af udestue

The Beaver Dam- Kitchen, Bar, Living Room, Sunroom
The Beaver Dam- Kitchen, Bar, Living Room, Sunroom
Delphinium Design
GC: Ekren Construction Photography: Tiffany Ringwald
Dining area
Dining area
Azman Architects
Photography: Lyndon Douglas
Sunroom Retreat
Sunroom Retreat
VIP Interior Design
3 Season Room framed with sliding adjustable panels - VIP Interior Design
Diseño de terraza con cerramiento de cristal
Diseño de terraza con cerramiento de cristal
Sube Susaeta Interiorismo
Proyecto, dirección y ejecución de decoración de terraza con pérgola de cristal, por Sube Interiorismo, Bilbao. Pérgola de cristal realizada con puertas correderas, perfilería en blanco, según diseño de Sube Interiorismo. Zona de estar con sofás y butacas de ratán. Mesa de centro con tapa y patas de roble, modelo LTS System, de Enea Design. Mesas auxiliares con patas de roble y tapa de mármol. Alfombra de exterior con motivo tropical en verdes. Cojines en colores rosas, verdes y motivos tropicales de la firma Armura. Lámpara de sobre mesa, portátil, para exterior, en blanco, modelo Koord, de El Torrent, en Susaeta Iluminación. Decoración de zona de comedor con mesa de roble modelo Iru, de Ondarreta, y sillas de ratán natural con patas negras. Accesorios decorativos de Zara Home. Estilismo: Sube Interiorismo, Bilbao. www.subeinteriorismo.com Fotografía: Erlantz Biderbost
Udestue, vinterhave, vinterstue, eller glashus - der er mange navne at vælge imellem. De fleste kender tilbygningen som en udestue, hvor man kan nyde haven og solens varme, selvom vejret ikke tillader det. En udestue fremstår typisk som en glastilbygning, der holder på solens stråler, der giver en dejlig varme som man kan nyde, selvom vinden blæser udenfor. Tilbygningen er utrolig populær , og bruges over hele landet - perfekt til det ustadige danske sommervejr! En udestue kan bruges præcist som du har lyst. Det kan være en kaffestue, et rum til afslapning, hvor du underholder gæster, eller måske noget helt fjerde. Det eneste der er fælles for de alle, er at det er perfekt til en blæsende sommerdag.

Hvilke udestueelementer skal jeg bruge?


Udestueelementerne udgør de vigtigste dele af din udestue, og det er vigtigt at du vælger de rigtige i både form, stil, og kvalitet. På længere sigt, kan det være en god idé at investere i elementer af høj kvalitet, og som isolerer bedre. Udestuer kan være kolde udenfor sæsonen, men med den rette isolering, forbliver varmen, og du vil kunne bruge mere tid i løbet af et år.
Når du skal vælge elementer, er der mange forskellige løsninger. Det er op til dig, at vælge de typer der passer bedst til din stil og behov. Skal det være én stor rude, eller to-tre mindre? Foretrækker du mulighed for at åbne et vindue og få lidt luft ind, eller skal der være så varmt som muligt? Måske skal den øverste rude have en vinkel, for at skabe ovenlys? Glem heller ikke listerne, der er en af de få muligheder du har, for at tilføre lidt farve til elementerne. I første omgang kan det virke som en let opgave at vælge udestueelementer, men når der er så mange varianter og beslutninger at tage stilling til, er det vigtigt at gennemtænke processen.

Hvad er en karnap?


Karnapper kan til forveksling ligne en lille version af en udestue, men er ofte ikke et separat rum. Karnappen er en mindre tilbygning, der til gengæld er exceptionel god til at bringe naturligt lys og varme ind i dit hjem, uden at tage for meget plads udenfor huset. Meget lig den almindelige udestue, bygges karnapper med elementer med store ruder, der bringer lyset ind i rummet. Da den er mindre, er det et godt alternativ til en udestue, hvis du ikke har plads på din grund.
Når du skal vælge elementer, er det på samme præmisser som en udestue. Overvej hvilket design de skal have, og hvordan ruderne skal inddeles. Langt de fleste vælger at få elementer med en vinklet øverste rude, så man får effekten af ovenlys. Desuden er det også populært, at have den nederste del i plast, der bedre kan modstå vind og vejr, legende børn og græsslåmaskiner.

Hvordan finder jeg inspiration til en udestue?


En udestue forbindes ofte med hygge, og er for mange et rum til afslapning. Hvad enten det er alene, eller sammen med gæster, skal du kunne føle dig hjemme og godt tilpas. Det er ét af de rum, hvor indretningen kan komme indefra. Find inspiration i dét der får dig til at føle dig hjemme, og vælg de bedste “hygge-elementer” fra resten af dit hus og før dem videre til din udestue.
Du kan også supplere med inspiration fra hvordan andre har indrettet deres udestue. Når du kigger billederne igennem, kan du gemme dem du synes om til en idébog, som du kan bruge til reference, når du skal på indkøb efter nye ting og møbler.

Bliv inspireret af billeder af udestuer her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til udestue -renovering, eller skal til at bygge et designer-udestue helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 58.342 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Spencer & Wedekind og JEMM Construction, LLC.. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et udestue -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke udestue -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.