334.475 Billeder af trappe

Cheyenne Trail
Cheyenne Trail
Sustainable Nine Design + Build
Beautiful modern staircase with wood flooring and natural lighting.
Asheville 1131
Asheville 1131
Arthur Rutenberg Homes
Asheville 1131: Carolinas Luxury Custom Design, French Country elevation “B”, open Model for Viewing at Springfield in Fort Mill, South Carolina. Visit www.ArthurRutenbergHomes.com to view other Models 4 BEDROOMS / 3.5 Baths / Den / Bonus room / Great room 3,916 square feet As its name implies, this stately two-story home provides the perfect setting for true Carolinas-style living. Steeped in Southern charm with sophisticated, artful touches found around every corner. Plan Features: • Great room with recessed ceiling, fireplace and 8'-tall sliding glass pocket doors • Butler's pantry with wine chiller and wet bar • Upstairs bonus room with wet bar and vaulted ceiling
Crisp Architects
Crisp Architects
Crisp Architects
Small Home. Staircase -Photographer: Rob Karosis
Rocky Ledge Stair with View
Rocky Ledge Stair with View
LDa Architecture & Interiors
We have gotten many questions about the stairs: They were custom designed and built in place by the builder - and are not available commercially. The entry doors were also custom made. The floors are constructed of a baked white oak surface-treated with an ebony analine dye. The stair handrails are painted black with a polyurethane top coat. Photo Credit: Sam Gray Photography
Entry Stairs with Bespoke Iron Railings
Entry Stairs with Bespoke Iron Railings
Marcelle Guilbeau, Interior Designer
Primary living space was stacked on the upper floor for privacy in the urban setting.
Lake Drive Tudor Grand Entryway & Staircase
Lake Drive Tudor Grand Entryway & Staircase
Amy Carman Design
The beautiful reclaimed marble floor at our Lake Drive renovation is newly installed but it feels like it is has always been there. We love enhancing a home's character with authentic materials.
Trapper er ofte overset i hjemmet, og udelukkende brugt som et praktisk bindeled mellem to etager. Har du lyst til at fuldstændiggøre din design i hjemmet, bør du dog også gøre noget ud af den. Uanset om det er en traditionel trappe, spindeltrappe, hemsetrappe eller endda en lofttrappe, kan du sætte dit eget præg på den, med farver, belysning og valg af materiale. Selvom det er lille ting i din bolig , kan du alligevel være meget kreativ med din trappe. Hvert trappetrin er en mulighed i sig selv, og oveni kommer trappevanger, bagvæg og gelænder. Eksperimentér gerne med trappen - det er en enestående mulighed for at sætte de sidste fine detaljer på dit hjem.

Hvilken trappe skal jeg vælge?


Der er efterhånden et meget bredt udvalg af trapper til hjemmet, så der er rig mulighed for at finde én der passer til dit hjem. Vær opmærksom på hvor meget plads du har i det rum, trappen skal installeres. En vindeltrappe eller en svævende trappe kan bevare noget at lyset i rummet, og kan være en elegant måde at opfylde et praktisk behov. Den traditionelle trappe er velegnet, hvis du ikke har lyst til at trappen tager for meget fokus fra dine andre møbler og detaljer. De udfylder det praktiske behov, og overlader ellers din indretning som fokuspunkt i rummet.
Foruden form og farver, er det også vigtigt at vælge det rigtige materiale. De fleste trapper er lavet i træ eller hård plast, men også glas bliver brugt i mange hjem - især når trinene skal gå i ét med baggrunden. Leder du efter et mere industrielt look eller skal den være udendørs, kan du også overveje ståltrapper, eller med metal-elementer i trappen.

Idéer til gelænder og rækværk


Et flot gelænder kan være prikken over i’et på en trappe, men hvordan gør du noget ekstra ud af det, og behøver du det overhovedet? Der er åbenlyse, praktiske fordele ved at have gelænder til trapper, så det tjener helt sikkert et godt formål. Er der børn i familien, er det specielt en god idé at overveje gelænder. Foruden det praktiske formål, kan det kan også pryde en ellers uinteressant trappe. Flotte udskæringer, de rigtige materialer og farver kan få gelænderet til at stå frem og være en unik, og velovervejet, del af dit hjem. Baseret på type og placering, kan det også være muligt at undlade et gelænder. Har din trappe ikke et gelænder, skifter fokus automatisk til trappetrinene, så det er oplagt mulighed, hvis du har gjort noget ekstra ud af dine trin. Det er også en populær løsning til svævende trapper, der er unik i både æstetisk og praktisk form.

Hvordan sætter jeg mit præg på en trappe?


Der er rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din trappe, og gøre den til et unikt element i hjemmet. I den simple og prisbevidste ende, kan du bringe den til live med farver, som enten males på, eller vælg et tæppe til trappen, i en anden farve end trinene. Tæppet reducerer også slid, og kan let skiftes ud, når du vil have en anden farvekombination. Er du parat til at gå det ekstra skridt, kan du også pynte med belysning. Det kan være fin hygge-belysning i form af en lyskæde, der oplyser trapperne med blødt lys, eller det kan være LED skinner under hvert trin. Der er mange grader af belysning til trapper, så det er op til dig at eksperimentere, og finde den type der passer bedst til dig. Start med at finde idéer i vores trappegalleri til din trappe, og gem billederne til en samlet idébog. Når du har masser af inspiration til din trappeløsning samlet på ét sted, er det meget lettere at vælge mellem trætrapper, ståltrapper, glastrapper eller en special design trappe.

Bliv inspireret af billeder af trapper her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til trappe -renovering, eller skal til at bygge et designer-trappe helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 334.475 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Crisp Architects og Marcelle Guilbeau, Interior Designer. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et trappe -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke trappe -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.