1. Hjemmekontor

257.441 Billeder af hjemmekontor

Woodland
Woodland
Tommy Daspit Photographer
Built in desk and shelves in kitchen of modern luxury farmhouse in Pass Christian Mississippi photographed for Watters Architecture by Birmingham Alabama based architectural and interiors photographer Tommy Daspit.
Coastal Cottage
Coastal Cottage
ADŌR Homes
Shaker style cabinets with ovolo sticking, revere pewter (BM), custom stain on oak top), hardware is satin brass from Metek Image by @Spacecrafting
Well Read
Well Read
Laurie Demetrio Interiors
Private Residence, Laurie Demetrio Interiors, Photo by Dustin Halleck, Millwork by NuHaus
Highland Park Classic
Highland Park Classic
Traci Connell Interiors
This home office shows how beauty can be mixed with functional and provide a stunning result. The cobalt color scheme throughout the home is brought into the space by a blue lounge chair. The custom gray painted shaker style cabinets behind the modern, rustic desk show off plenty of the homeowners keepsakes and treasures.
Free Standing Wood Burning Stove
Free Standing Wood Burning Stove
KraftMaster Renovations
Home office is a bright space from the perimeter of windows letting in all of the natural light. height and visual interest form the interior ceiling lines tied together offers spectacular lines. The space is warmed up with the natural slate flooring which has radiant floor hot water heating. The once exterior chimney was cleaned up to expose the beautiful brick. A freestanding wood stove was added and will keep the room toasty during the cold winter nights. Photography by Chris Veith
Et hjemmekontor kan variere meget i brug, størrelse og placering. Arbejder du hjemmefra er det ét af de vigtigste rum i boligen. Bruger du det meste af din hverdag derhjemme, er det vigtigt at omgivelserne kan bære det. Det kan også være et multifunktionelt rum, hvor familien samles om lektier, læsning eller hyggelige spil. Har I hjemmekontor i stuen, er den rette indretning især vigtig. Med de rigtige møbler, kan du få følelsen af at sidde på et lukket kontor, selvom du sidder i stuen sammen med din familie. Det er mange smarte løsninger for et hjemmekontor, så det er bare med at finde den bedste løsning til din bolig.

Hvordan vælger jeg de bedste kontormøbler?


Bruger du kontoret som hjemmearbejdsplads, er det vigtigt at vælge de rigtige møbler. Prioritér dem efter hvor vigtige de er for din hverdag. I de fleste tilfælde er det et computerbord og en kontorstol. Du skal bruge dem hele dagen, så de kan være en ekstra investering værd. Dit skrivebord bør være stort nok til at du kan have alle dine værktøjer og papirer derpå. Materialet vil afspejle hvem du er, og dine behov. Overvej også et hæve sænke bord for, at skabe et sundere arbejdsmiljø. Vælg en ergonomisk korrekt kontorstol, så du bedst muligt beskytter dig selv mod vores moderne computerbaseret livsstil. Har du plads til det, kan det også være en god idé med en ekstra læne- eller læsestol, du kan bruge når du mangler en pause fra dit skrivebord.

Hvordan indretter jeg mit hjemmekontor?


Det er vigtigt at skabe den rette atmosfære på et kontor, så du kan opnå den arbejdsro, der er nødvendig for at have en hjemmearbejdsplads. Det skal være et rum, du har lyst til at opholde dig i hele dagen, hvorfor indretning af kontoret skal være optimal for dig. Dekorér med ting, der minder dig om et studie eller arbejdsmiljø, og vælg farver der motiverer dig til at arbejde. Nogle foretrækker lyse og naturlige farver, mens andre aktiveres bedst med skarpe detaljer og print på væggen. Sørg for at have godt lys på din arbejdsplads. Hvis du ikke har mulighed for naturligt lys, undersøg da hvilken type lampe, der giver dig det bedste lys, uden at irritere øjnene. Der er adskillige flotte, danske designer lamper til dit skrivebord, og helt sikkert også en er passer ind i din still. Husk også at organisere dit arbejde. Det kan være svært at få overblik over dine opgaver, hvis dit kontor roder. Investér i nogle arkivskabe, og skuffer. På den måde kan du let finde rundt i dit arbejde, og få mere ud af din tid på kontoret. Sæt prikken over i’et med nogle få nipsting til at stimulere hjernen. Så skaber du de bedst mulige omgivelser for både krop og sind i dit hjemmekontor.

Hvordan kan jeg få mere plads på mit kontor?


Der er svært at undgå papirer på ens kontor, om man bruger det hver dag, eller kun til at betale regninger. Derfor er det altid en god idé at have nok skabs- og arkivplads. Der er heldigvis mange løsninger for at få mere plads på hjemmekontoret. Afhængig af hvor meget plads og behov du har til opbevaring, er der arkivskabe, kassetter, skabe og hylder at vælge imellem. Almindelige og indbygget hylder er en elegant måde at fremvise bøger og pynteting, mens skuffer og arkivskabene er bedre egnet til de mere almene ting som papir og kontorartikler. Der er altså en løsning til ethvert behov. Har du mod på at gå skridtet videre, kan du effektivisere yderligere ved at vedhæfte labels eller farvekoder til dine arkiver.

Bliv inspireret af billeder af hjemmekontorer her på Houzz

Uanset om du søger inspiration til hjemmekontor -renovering, eller skal til at bygge et designer-hjemmekontor helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 257.441 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder KraftMaster Renovations og Frankel Building Group. Gennemse -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et hjemmekontor -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke hjemmekontor -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.